Wpisy 1 942 537 – 1 942 636
18 lutego 2014 21:19 → 18 lutego 2014 21:40, 100 wpisów
Kondi -> spoko
Witam ponownie
Lila...
hipcio
Też tak myśle że 25mln przetrwa
.
W multi 55,56,58
.
W multi 55,56,58
:teraz wszyscy zastanawiają się co hipcio miał na obiad powiem krotko:wątróbki ziemniaczki i surowka z kapusty a zupa zurek:
Takie marne 5/6 w lotto też będe zadowolony...
jak dziś nie padnie "szóstka", to na czwartek być może kumulacja przekroczy wartość rekordowej wygranej w Lotto
deki...
max...
35 baniek będzie
Hehe jprdl
Dawać losowanie
Falu ->
witam
niby duża kumulacja, a byłem w trzech miejscach gdzie jest kolektura i pustki, nie ma tłumów
jeszcze trochę to ts chyba pójdzie z torbami,chyba,że nie będzie taki pazerny i da więcej wygrywać
Jocia
Kto z kim gra i dlaczego
Jak nie grają Polacy, to nie wiem
hipcio
F.
Jak nie grają Polacy, to nie wiem
hipcio
F.
ja dziś zagrałem za 10 zł bayer-psg 2 i wigan 1 . zanosi się,że wejdzie
dzieki lili typuje w grupie b a tak gram na live non top ja na pasko za duz pisac nie moge bo banow mam chyba wiecej niz wpisow
Dobry Wieczór bracia i siostry naszego zgromadzenia
Jak widzę tłumnie przybyliśmy na adorację świętej maszyny i jej zawartości niech będzie 49 razy blogosławiona
a na powaznie wszystkim
Jak widzę tłumnie przybyliśmy na adorację świętej maszyny i jej zawartości niech będzie 49 razy blogosławiona
a na powaznie wszystkim
Dobry wieczór,
w nawiązaniu do gł. wątku czyli.. kumulacji,
jeśli dziś nie padnie "szóstka" o czym powyżej wspomniał Pasko, to w Czwartek będzie do wygrania ok. 30mln PLN
ps. też jestem ciekawy jak jest pula na dziś,
ok. 15ej było 22mln PLN
w nawiązaniu do gł. wątku czyli.. kumulacji,
jeśli dziś nie padnie "szóstka" o czym powyżej wspomniał Pasko, to w Czwartek będzie do wygrania ok. 30mln PLN
ps. też jestem ciekawy jak jest pula na dziś,
ok. 15ej było 22mln PLN
jackwar,jocia,lila,hipcio,falu,max,franek,kondi i inni znajomi i nieznajomi mi bliżej
Ja tam nie chcę nic mówic ale pewnie padnie szóstka typu 1,3,13,24,29,31