Wpisy 1 941 507 – 1 941 606
18 lutego 2014 12:23 → 18 lutego 2014 13:36, 100 wpisów
MAX masz gówno do powedzenia ale to nie ważne,ważne że masz mgr przed imieniem i dużego gnata
Lila
Fiolka
Fiolka
Siemanko
dziwny przypadek starego dzis spotkał,pusciłem wczoraj na dwa los 8/8 wygrane miałe 4 zł w pierwszym los a w drugim tez 4zł,dzis daje babce do sprawdzenia a ona mówi wygrana jest 4 zł dobra sobie mysle pewnie zle spojrzałem na tg,ale wróciłem odpalam kompa patrze wyniki z 21,40 i jest 4/8 to ide do kol i babce tłumacze ze maszyna mnie oszukała,sprawa ma sie wyjasnic w tym tygodniu bo babka ma przyjechac do niej z lotto ,zobaczymy co z tego wyjdzie.4 zł nie duzo,ale zawsze jest,a jakby to było powiedzmy 4zł w 1 los a w drugim 600 to maszyna zaliczyłaby mi 4 złale stary czujny jest i nie da sie oszukac
dziwny przypadek starego dzis spotkał,pusciłem wczoraj na dwa los 8/8 wygrane miałe 4 zł w pierwszym los a w drugim tez 4zł,dzis daje babce do sprawdzenia a ona mówi wygrana jest 4 zł dobra sobie mysle pewnie zle spojrzałem na tg,ale wróciłem odpalam kompa patrze wyniki z 21,40 i jest 4/8 to ide do kol i babce tłumacze ze maszyna mnie oszukała,sprawa ma sie wyjasnic w tym tygodniu bo babka ma przyjechac do niej z lotto ,zobaczymy co z tego wyjdzie.4 zł nie duzo,ale zawsze jest,a jakby to było powiedzmy 4zł w 1 los a w drugim 600 to maszyna zaliczyłaby mi 4 złale stary czujny jest i nie da sie oszukac
Lila..Szukaj mnie w pąkach leśnych
Szukaj na skraju lasu..
Kąpie się w rannej rosie i rozmawiam z nimfami...lecz Ty jak mnie znajdzie zostawię nimfy
Szukaj na skraju lasu..
Kąpie się w rannej rosie i rozmawiam z nimfami...lecz Ty jak mnie znajdzie zostawię nimfy
Jak jestem wyspany ..i nie po szlaku to az mi się chce czytać karwa nie wiedziałem ze to takie interesujące
MAX niech na skraju stoi ta co już stoi,bo wiesz kto na skraju lasu stoi?Ssak leśny Ja Cię już znalazłam i szukać wpąkach z bąkiem nie muszę
Gała siemasz
To mówisz - znowu - mają jakąś zwałę w systemie ? I 'maszyna' sprawdzając podaje zaniżone kwoty ? Ale - wydruków, nie wziąłeś i nie wskaniłeś pewnie ? To przynajmniej - napisz koniecznie później - czym to się zakończyło
To mówisz - znowu - mają jakąś zwałę w systemie ? I 'maszyna' sprawdzając podaje zaniżone kwoty ? Ale - wydruków, nie wziąłeś i nie wskaniłeś pewnie ? To przynajmniej - napisz koniecznie później - czym to się zakończyło
może już czytaliście -
http://www.fakt.pl/bezdomny-z-wegier-wygral-fortune-w-lotto,artykuly,445012,1.html
w tym fragmencie, to jest 'debeściarskie' -
- Wybrałem sześć liczb, ale kasjerka przypomniała mi, że brakuje siódmej. Powiedziałem, że to i tak nie ma znaczenia, więc niech zakreśli ...
http://www.fakt.pl/bezdomny-z-wegier-wygral-fortune-w-lotto,artykuly,445012,1.html
w tym fragmencie, to jest 'debeściarskie' -
- Wybrałem sześć liczb, ale kasjerka przypomniała mi, że brakuje siódmej. Powiedziałem, że to i tak nie ma znaczenia, więc niech zakreśli ...
Robalos babka w kol ma kupona ,wygrana 4 zł ale dałem jej jeszcze wyniki los z 14 i 21,40 i jak byk mam 4/8 2x ale zobaczymy co dalej
http://finanse.wp.pl/kat,1033693,title,Bedzie-nowe-studio-Lotto,wid,16415644,wiadomosc.html
wieczorem powinna być kobieta bo łysy z Moreno od soboty już urzędują
Monet jak tam na mecza sie wybierasz?gracie z leszkami dobry mecz kibicowsko
dziś i jutro Jastrzębie wyjazd,piątek Tychy u nas,niedziela Krynica wyjazd i wtorek Bytom u nas