Wpisy 1 941 388 – 1 941 487
18 lutego 2014 10:22 → 18 lutego 2014 12:03, 100 wpisów
Wyplaca mu kupe -tak jak nam wszystkim!!!!
tyle ludzi na świecie (ponoć) wygrywa...a poziom bogatych do ubogich non stop wzrasta
jak to ***a jest??
jak to ***a jest??
Powiem Wam jednąrzecz jak nie zarobisz to nie będziesz miał a gry to trzeba traktować jako zabawa
Ja do tego podchodzę na luzaka.
Jak mam wygrać to wygram i wtedy będę sie cieszył a jak nie trudno.
Jak mam wygrać to wygram i wtedy będę sie cieszył a jak nie trudno.
kondi
blisko, prawie 100 % ludzi, którzy wygrali w loteriach, grach przepintala wygraną na różne przyjemności w dość szybkim tempie
patrzyłeś na ten arkusz szesnastkowy pionami ?
blisko, prawie 100 % ludzi, którzy wygrali w loteriach, grach przepintala wygraną na różne przyjemności w dość szybkim tempie
patrzyłeś na ten arkusz szesnastkowy pionami ?
Ale zeby cos sie zwracalo chociaz na granie,a tu wygrana ciagle dla TS!!!!
mam go od meduski, ale tak go z przymrużeniem traktuje, bo nei jest czyms "naturalnym"
kondi
ostatnio - tak na szybko zerkałem i wydaje mi się, że ostatnie 500 losowań /wieczornych/ dało pięć piątek, a południowe - jedną - nie fajne ?
ostatnio - tak na szybko zerkałem i wydaje mi się, że ostatnie 500 losowań /wieczornych/ dało pięć piątek, a południowe - jedną - nie fajne ?
oczywiscie robal...tylko które grac w danym dniu...o to zawsze chodzi
ja 4/5 w multi mam co jakiś czas a 5/5 ni ch...ja pilnują te cwele,jedna banda tusko -tees platforma-na krzywy ryj to ich piosnka
kondi, ano tak mieć taką wiedzę, co kiedy wysłać - byłoby cenne
Niech tylko TS nie zgadnie co skreslilem !!!!!Do Losowania!!!!
mirnam
a czym Cię dziś bardziej skusili - bonus, czy kumulacja ?
kondi
a ja tradycyjnie - zdt i /tu nowość/ ostatnie losowania - tak do dwudziestu, no i 'niskie loty' - trzy-osiem skreśleń, no dobra po cichu powiem - dziś wyjątkowo dychę skreśliłem , bo[*] bonus [*] - mam przeczucie - chyba się z Nmi rozstanie, zanim się upasie do skromnej banieczki
a czym Cię dziś bardziej skusili - bonus, czy kumulacja ?
kondi
a ja tradycyjnie - zdt i /tu nowość/ ostatnie losowania - tak do dwudziestu, no i 'niskie loty' - trzy-osiem skreśleń, no dobra po cichu powiem - dziś wyjątkowo dychę skreśliłem , bo[*] bonus [*] - mam przeczucie - chyba się z Nmi rozstanie, zanim się upasie do skromnej banieczki
ale jak wysyłasz jeden zakład trafiasz ta 3 to i tak jesteś do przodu
MaTq zgadza się ale ja nawet nie zastanawiam się nad tym zaczyna się jakaś kumulacja puszczam zaklad
W przeciwieństwie do wszystkich tutaj to można powiedzieć że wogóle
arwa mnie wtedy nie było ..ja pikole przy tym to ja z rzysiem jesteśmy pikusie
MaTq
.."rzadko ..." - wiesz ? - sondę taka można tu znaleźć w arch/ - i choć licho wie, kto tam prawdę napisał/ - to - trzy zeta dziennie - wydaje się pewną 'normą' - to, czy TO jest często/mocno ?
.."rzadko ..." - wiesz ? - sondę taka można tu znaleźć w arch/ - i choć licho wie, kto tam prawdę napisał/ - to - trzy zeta dziennie - wydaje się pewną 'normą' - to, czy TO jest często/mocno ?
Szóstka do lotto
04,22,32,36,37,47
04,22,32,36,37,47
MaTg
Kondi.
To podzielimy się wygraną.Żywą gotówką .
To podzielimy się wygraną.Żywą gotówką .
Robal.
Tym razem od p.Ani.
Tym razem od p.Ani.
Kondi.
To za podobne.
To za podobne.
emerka, a co myslisz:
[18,46,47,19,32]
[18,39,68,49,43]
[18,16,21,42,79]
[18,46,47,19,32]
[18,39,68,49,43]
[18,16,21,42,79]
ewentualnie:
[35,29,78,65,53]
[35,27,41,42,70]
[35,62,10,68,23]
[35,55,15,16,71]
[35,29,78,65,53]
[35,27,41,42,70]
[35,62,10,68,23]
[35,55,15,16,71]
Kondi.
Dobre liczby.
Dobre liczby.
Jakby było za co,to by się wszystkie zestawy wysłało.
Nie chciałabym dziurawych skarpetek zastawiać w lombardzie.