Wpisy 193 908 – 194 007
14 grudnia 2010 12:00 → 14 grudnia 2010 14:42, 100 wpisów
HARTGE - jak dla mnie to kolesie zrobili nową grę 4 razy łatwiejszą jeszcze niż mini bo podzielili całą grę na 4
i to tak jak by jeden zakład kosztował 5 zonka. Szanse większe niż w Los Milionos nawet
i to tak jak by jeden zakład kosztował 5 zonka. Szanse większe niż w Los Milionos nawetmultimultilotto.pl.tl zapraszam na tę stronke typujcie prezenterów!!!
fanatyk_lotto - wysłałeś tam esa ? naprawdę tylko 1,22 to kosztuje ?
multimultilotto.pl.tl zapraszam na tę stronke typujcie prezenterów!!!
Tak wysłałem na prawdę 1,22 sprawdź se taryfikator premium sms w necie jak nie wierzysz. Posłałem w trakcie działania losowacza a teraz działa podawacz
Nie podam Liczb bo wiesz... Dzielić się piąteczką w mini z wszystkimi hehe
Nie podam Liczb bo wiesz... Dzielić się piąteczką w mini z wszystkimi hehePoczuj swoją szczęśliwą chwilę
Ciekawe czy na lotto też coś takiego odpicują i ile czasu będzie tam to trwało 
Ciekawe czy na lotto też coś takiego odpicują i ile czasu będzie tam to trwało 
patrząc tam na wyniki to 3 realnie można wyłapać hmm tylko czy to nie działa tak jak chybił-trafił w kolekturze?
chybił trafił nie wylosuje Ci idealnie oddalonych w całym zbiorze kombinacji
a tam zauważ że 4 strefy są pokrywane
a tam zauważ że 4 strefy są pokrywaneMetod gdy jest tyle co graczy changelotteryrules.com na tej stronie są 2 małe systemiki matematycznie idealne jeden do lotto drugi do mini. Są tanie i fajne bo jak Ci wejdą 2 pierwsze losowane liczby to masz je w jednej kombinacji a później prawdopodobieństwo kosmicznie rośnie
powinno być tak, że kombinacje co sekunde sie zmieniaja, to znaczy w przedziale zalozmy 30 sekund
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
w taki ulozony sposob wtedy czas odselania smsa i wyslania mialby mniejsze znaczenie dla trafienia np 4/5
nie wierzę w żadne programy, to czysty przypadek jakie liczby zostaną wylosowane.Trzeba mieć po prostu szczęście
Odsyła od razu.Nie wiem czy sekunda nawet minęła-ale czas mi się zgadzał z tym ze strony z wyników. Ja tam testuje nie wiem jak Wy. Ale widzę tutaj tylko rodowici Polacy co Krytykować tylko potrafią a sami nic genialnego nie robią 

Nie widziałem jakoś nigdy informacji o tym ile jest trójek ani czwórek w każdym losowaniu, wiadomo jedna piątka się trafia a tam masz przeliczone wszystko. http://system3swt.ziitech.pl/wynikido.php Może do czasu wstecz ale to pokazuje że prędzej trafie w czas kiedy mam wygrać niż skreślę wygrywającą kombinację.
no na pewno lepiej niz skreslac jakies uklady liczb powtarzane przez nawyk skreslania

No właśnie ludzie myślą powtarzalnie. To na urodziny lub jakieś tam inne szczęśliwe liczby a tutaj dostaje liczby przypisane do czasu. Zauważ że system Ci gwarantuje 3 sekundy w tygodniu w których możesz wygrać te 200 tysiaków
A co gwarantuje Ci lotto że wezmą pieniądze i... ?
A co gwarantuje Ci lotto że wezmą pieniądze i... ?Skoro jesteś taki genialny cfaniaczku to czemu to Ty tego nie wymyśliłeś hmmmm...... ?
fanatyk lotto nie jedź sciemą totalną i bzdura tu nikt CI nie uwierzy w te bzdury chociaż na rzęsach staniesz
Tak zaraz ktoś napisze jeszcze że to ja stworzyłem ten system
Ludzie nie wiedzą co dla nich dobre do dopóki nie spróbują. Mi nic nie dają po prostu chciał bym żeby więcej ludków grało w mini,były większe sumki i za każdym razem ktoś wygrywał a nie lotto zgarnia pule jak nikt nie trafi. Chodzi o zwiększenie szansy wygranej.
Ludzie nie wiedzą co dla nich dobre do dopóki nie spróbują. Mi nic nie dają po prostu chciał bym żeby więcej ludków grało w mini,były większe sumki i za każdym razem ktoś wygrywał a nie lotto zgarnia pule jak nikt nie trafi. Chodzi o zwiększenie szansy wygranej.Twój Cyrk Andromeda Twoje małpy
taa jasne za kase na twoje konto-swietny sposob na wyłudzanie pieniezy
Całkowicie darmowe typowanie prezenterów tylko na multimultilotto.pl.tl
1,22 to malo, ale jeden raz nie wystarczy trzeba puscic z 10 razy zeby trafic
A już nic nie napisze bo w tym kraju widzę mamy samą elitę która potrafi tylko jedno. O losie czemu żyję w takim chorym kraju
Idę sobie zagrać.
Idę sobie zagrać.Powodzenia wszystkim dziś. OVER
Całkowicie darmowe typowanie prezenterów tylko na multimultilotto.pl.tl piszcie!!
Dziękuje graczowi o nazwie torsan za wybór prowadzącego SL.
Polecam: multimultilotto.pl.tl
Polecam: multimultilotto.pl.tl
Zakładając, że komputer losuje co sekundę 1 zakład w mini lotto, to zajmie mu 10 dni i 10 nocy aby wylosować wszystkie zakłady.
Głosujemy na prowadzącego SL na dziś 14:00
Nie może się powtarzać!
Nie może się powtarzać!
Głosujemy na prowadzącego SL na dziś 14:00
Nie może się powtarzać!!
Nie może się powtarzać!!
Agata Jasinska
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,05,08,09,15,16,18,38,42,44,53,54,55,58,64,66,67,68,69,78 - Plusem jest liczba: 68
czy ja mam takiego pecha czy oni takie beznadziejne liczby losuja?
beda1977
wyskoczyla mi jakas sex reklama na tej stronie 
wyskoczyla mi jakas sex reklama na tej stronie 
zgadywanie kto bedzie prowadzil losowanie w studio lotto ale beznadziejny pomysl
ktos pracuje w polsacie i jest zarejestrowany tutaj to za kazdym razem bedzie z wami wygrywal z tym typowaniem kto bedzie prowdzil losowanie w SL - beznadziejny pomysl 

nie kilkne

beda1977 spamiarzu dziecinny idz lekcje odrobić!
beda1977 jeśli masz 13 lat tak jak w niku to jestes za mlody na hazard i robisz to nielegalnie wiec opieke społeczną trzeba poinformować-a jeśli nie umiesz sie wyrażać to niech Cie rodzice wreszcie wychowają-ledwo od ziemi odrosnie i będzie przeklinać na forum
maykon-to nie jest pech gdyż wszyscy tak mają,to jest efekt manipulacj-ale jak widzę nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę.
policz odejmij od 2010 1983 to Ci wyjdzie a wiesz ze Pasko moze Cie zablokować za spamowanie tą reklamą tej stronki non stop
Nie ma sie co złościć...ignoruj takich ludzi
ja nie komentuje bo szkoda się zniżać do "niższego" poziomu
ja nie komentuje bo szkoda się zniżać do "niższego" poziomu
hej chippi gdzie Ty byłęś???
hehe nie złoszcze
masz to samo gg co miałeś????
masz to samo gg co miałeś????ciesze sie chippi ze Cię słyszę
dokładnie kope lat

dokładnie kope lat

aha a nie możesz sobie wysłać przypomnienia na meila?