Wpisy 1 938 239 – 1 938 338
16 lutego 2014 11:17 → 16 lutego 2014 13:19, 100 wpisów
Ja Wam zazdroszczę trzepiecie kasę na tym TSie, ja tylko parę złotych na buku
Kondi ja tez mam ptaka z rozna na ,ale na razie pauza,Krach totolotkowy.dotam- zobacz w skali kraju jaka Lipa z wygranymi!!!
Dotam -tylko nieliczni farciarze cos trafia-mysle ze max.do 6 liczb trzeba grac,bo 10 nie realna!!!
Trzeba probowac moze sie pare groszy TS uskubie,chociaz przy tych liczbach co losuja,jak nie wszystko obok,to liczby z ksiezyca!!
HARTGE-,ja wyslalem 2ie 1o-ychy,9/9i8/8,ale bez plusa i tez mam nadzieje ze cos wpadnie
Moze chlop co ustawia maszyne do losowania-bedzie na kacu i sie dupnie z ustawieniem liczb!!!!
Rozalka,wybierz sobie z profilu liczby jakie chcesz,metodą ,którą
ja Ci podałem
ja Ci podałem
torsan..telepatycznie a tak poważnie to brajan a ja przeczytałam torsan ,więc Cię przywitałam
Cześć.
torsan coś dzisiaj roztrzepana jezdem założyłes to pikolone fb czy nie?
Jak tam Lotto wysłane ? Sam jeszcze nie wiem czy zagrać zakład na 3 losowania czy 3 zakłady na jedno losowanie ?
Wiem ale jestem w szkole i po pójdę wysłać Lotto kumulacja kusi oj kusi.
To jak zagracie ?
torsan Ty wiesz a inni wciskają mi ciemnotę bo podono wiedzą lepiej czy mam czy nie.JAk myśle,że mysle to tylko mysle,że mysle bo inni wiedzą najlepiej
STELL..no faktycznie,pogoda jakaś dzisiaj przyrąbana chociaż u mnie trochę słońko świeci
STEll padać ma podobno cały tydzień,chyba na łeb wiara podostaje całkowicie
zobaczę jaką minę zrobi ta laseczka co u niej puszczałem
odnoszę wrażenie że patrzy na mnie z politowaniem że TS znalazł jelenia często właśnie w dni wolne tam puszczam przeważnie za 50 dych a wygrane odbieram w centrali ale jej o tym nie mówię
odnoszę wrażenie że patrzy na mnie z politowaniem że TS znalazł jelenia często właśnie w dni wolne tam puszczam przeważnie za 50 dych a wygrane odbieram w centrali ale jej o tym nie mówię