Wpisy 1 938 206 – 1 938 305
16 lutego 2014 10:12 → 16 lutego 2014 12:54, 100 wpisów
e46.. ja pikole widziałaś zboczuchy jako 4/5 zawitały i to jeszcze z plusem
Max.
Widziałam,ale nie wyslane.
Widziałam,ale nie wyslane.
e46..a no widzisz ..czyli lubią szlak sobota i niedziela ..trzeba pamiętać
Monet.
Ale z
Ale z
dzisiaj jechalem na stację po paliwo to nadalem 21,22,59,11,24,25,26,29,59 pomiąchane.
9 też 5,43,18.39 będzie się działo ..ciekawe losowanie dzisiaj bedzie o 14
Max>> i tak jak pisał tomcio i ja radzę
przymierz się do grania live. Ty wiedzę o piłce masz i jak widzę farta też a jak się trochę czasu poświęci i zimna głowa to naprawdę jest dobrze.
przymierz się do grania live. Ty wiedzę o piłce masz i jak widzę farta też a jak się trochę czasu poświęci i zimna głowa to naprawdę jest dobrze.
Monet ..zagram oczywiście ..dlaczego nie ..do tej pory grałem na bramki i na dwa mecze ..jednak zostało mi we krwi granie na dwa mecze też dobry zarobek
Jest powiedzenie " ptasi możdzek" . Niektórzy mogliby tej wronie pozazdrościć.
http://www.youtube.com/watch?v=AVaITA7eBZE
Max.
Takie nie wpadną.
Takie nie wpadną.
Max.
Znaczy bum,bum.Trzecia wojna światowa.
Znaczy bum,bum.Trzecia wojna światowa.
Spacerek
O kurde 25 milionow wkoncu jakas kumulacja wielka w tym roku !!
witam wszystkich wogle e mam czasu tu wchodzic teraz bo robota ciagle ;p wracam póxno i nie chce mi sie typowac
witam wszystkich wogle e mam czasu tu wchodzic teraz bo robota ciagle ;p wracam póxno i nie chce mi sie typowac
Ja Wam zazdroszczę trzepiecie kasę na tym TSie, ja tylko parę złotych na buku
Kondi ja tez mam ptaka z rozna na ,ale na razie pauza,Krach totolotkowy.dotam- zobacz w skali kraju jaka Lipa z wygranymi!!!
Dotam -tylko nieliczni farciarze cos trafia-mysle ze max.do 6 liczb trzeba grac,bo 10 nie realna!!!
Trzeba probowac moze sie pare groszy TS uskubie,chociaz przy tych liczbach co losuja,jak nie wszystko obok,to liczby z ksiezyca!!
HARTGE-,ja wyslalem 2ie 1o-ychy,9/9i8/8,ale bez plusa i tez mam nadzieje ze cos wpadnie
Moze chlop co ustawia maszyne do losowania-bedzie na kacu i sie dupnie z ustawieniem liczb!!!!
Rozalka,wybierz sobie z profilu liczby jakie chcesz,metodą ,którą
ja Ci podałem
ja Ci podałem
torsan..telepatycznie a tak poważnie to brajan a ja przeczytałam torsan ,więc Cię przywitałam
Cześć.
torsan coś dzisiaj roztrzepana jezdem założyłes to pikolone fb czy nie?
Jak tam Lotto wysłane ? Sam jeszcze nie wiem czy zagrać zakład na 3 losowania czy 3 zakłady na jedno losowanie ?
Wiem ale jestem w szkole i po pójdę wysłać Lotto kumulacja kusi oj kusi.
To jak zagracie ?