Wpisy 1 936 196 – 1 936 295
15 lutego 2014 03:54 → 15 lutego 2014 08:59, 100 wpisów
Tu przyznaje Tobie razcje , takze odnosze czasami wrażenie,ze liczby pewniaczki "przeciekają " do innych gier
Jocia.Pewne układy powtarzają się.To jest rachunek prawdopodowieństwa.nie ma na to siły.Tylko trzeba wiedzieć kiedy
Jocia,nie ma reguły dziewczyno na trafne cyferki.To intuicja i obserwacja cyfer,które się przewijają.
A z tego co widzę to nie śpisz o tej porze-t6ak jak ja-dlaczego?
tzn?
Rozumiem.Wampiry żyją w tym czasie.Czy na pewno nim jesteś?
A co wytypowałaś?W dużego chyba nie zagram.Z reguły wygrywa się na chybił i jest żadna szansa.A w multi to ma być -3,6,9,16,18.-To się kroi.
Pisałam,ze nie widzę wyraźnych liczb.. na dwoje ..jak dla mnie o 14:00
A dlaczego jeszcze nie śpisz?Często nie śpisz o tej porze.Masz problem?
hej,dziewczyno,
Ja też lubię,ale możesz pogadać-mie musisz ukrywać swoich problemów.Pogadaj.Nie mam złych intencji.Czasem przesadzasz w swoich opiniach.Daj sobie szanse.To tylko wirtualna znajomość.Tak się wszyscy traktujecie.
Ej,no pogadaj.
A jak nie ,to przepraszam
To żle oceniłam sytuację,sorry.
Nie szkodzi.. gdym nawet miała jakikolwiek problem ze soba to z cała pewnoscia nie na czacie , to ostatnie miejsce
Czat jest wertowany, zapisywane są pewne wpisy, komentowane w kuluarach , nie radze tobie tego robic, jesli masz problemy
Jocia,dobrze,wszyscy mamy problemy,ja też i nie na czcie.Wygłupiłam się.Ciulać to .(?)Lepiej typujmy numerki.Moje to 3,6,9,=jak już pisałam.
I wiem,że czat to zabawa.Hello.
No nie wiem, czy tak dokladnie jak to napisałaś ( olewać )..ale oki.. rozumiem ciebie.. nie wiesz jak jest
Teraz lecę spać {{diabelek}
Z pewniakami krucho, nie chce ryzykować mysleę ze 11 powtórzy i 10, moze 23
Z pewniakami krucho, nie chce ryzykować mysleę ze 11 powtórzy i 10, moze 23
Jociu,nie wiem,albo wiem jest ok.Dzięki za przestrogę.Nie znałam Cię.Poznałam.Jesteś inna niż na tych czatach.Wystawiłam swoje cyferki.Chyba Cię trochę lubięNa prawdę,było mi Cię miło jeszcze raz poznać
Hej,Jocia,lubę Cię.
Nie chcesz mi odpisać idę
Byłaś miła.Mimo wszystko.
witam
Zimny poranek,ale słoneczny
Co nam przyniesie ten dzień?,np: może jakieś medale na olimpiadzie zimowej, ktoś się ucieszy z wygranej w lotto+ ?
Na I los. w MM obstawiam : 18,24,5
Co nam przyniesie ten dzień?,np: może jakieś medale na olimpiadzie zimowej, ktoś się ucieszy z wygranej w lotto+ ?
Na I los. w MM obstawiam : 18,24,5
krzysztof wybierasz się może na halowe mistrz. ,swiata w lek.atlet. - jesteś na miejscu. Czy są może bilety - jakie są ceny?
Dzień dobry.Miłego dnia.
to już jest super pech w grach -kolektorka poleciła mi los rubinowe serca kupiłem 1los drapie i aż 3 serca na kuponie 1-4zł,2-4zł ,3 odsłaniam widze 4 ale przecież ludze sie nie będzie 3 raz 4 zł chociaż 40 zł,a może 40 000 drapie i wqurwienie 3 raz 4 zł -co za france
sory nie interesuje sie lekoatletyka
Nowatelka.Witaj
Kondi.
Barba.
Dostałeś trzy ,a inni ani jednego.
Dostałeś trzy ,a inni ani jednego.
Nowatelka.Dzięki
nowatelka emerytka
Kondi.
Dostałeś pochwałę,że wszystko na "picuś-glancuś" ?
Dostałeś pochwałę,że wszystko na "picuś-glancuś" ?
Krzysztof
jakby było 1i 2zł lub4zł to nic ,ale mając aż 3i nie ma tu grubszej wygranej ?coś mi tu śmierdzi.....platformą oszukańczą
ja mam taki nawyk,sprzątam systematycznie,wtedy brudno nie ma
barbappa, ja tez mam same 1PLn w kocham Cie i słoniku...a wymieniałem w 3 kolekturach
Barba.
Ja miałam aż 6 każde po 2 zł.
Ja miałam aż 6 każde po 2 zł.
Barba.
Na jednym losie.
Na jednym losie.
Barba.
Serio.
Serio.
to znaczyło by że tuskoland już żadnych hamulców w oszukiwaniu nie ma
Ano,nie ma
Nowatelka.