Wpisy 1 936 140 – 1 936 239
15 lutego 2014 02:36 → 15 lutego 2014 04:39, 100 wpisów
No właśnie.To jest mój nick.Taki powinnam wybrać..Olśniło mnie.
Masz cięty dowcip-jak zdążyłam zauważyć.Jesteś czasem mocno złośliwa.Bądż taka.To jest fajne.I nie wciskam się na siłę.Próbowałam za Wami nadążyć.Czasem jednak pasowałam.Nie mam doświadczenia .Mniejsza o to.Będę próbowała jakoś zaistnieć.Nie jestem z gruntu zła.Nie kopię dołów.Mam swoje typy i czasem niezłe
Dobrze,może nie znam skrótowców
A emoty są świetne,pa
hmm złośliwa..nie, nie jestem. Wiesz, czasami ja tez nie nadążam za niektórymi.
No może zbyt pochopny,ale podoba mi się taki sposób reakcji.Lubię ludzi ,którzy potrafią się znaleźć.To jest specyficzne forum-czat.Tak myślę.Wszyscy mamy kota na punkcie cyferek.Ja w tym siedzę od 1996.To moja pasja.Więc chciałam znaleźć tu ludzi w może nie do końca w moim stylu,ale jednak trochę.
jocia
Cieszę się
Jesteś fajna dziewczyno i miło mi,że Cię poznałam.Spróbuję jakoś tu się znależć
Też typuję i chyba nieżle mi idzie.
Ja Tobie także.Miło było mi Cię poznać.I nie jest to włażenie w d..........Mam swoje zdanie po obserwowaniu czatu.Mój pewniaczek to 3.Tak miało być dziś,ale się rozczarowałam
3,6,9 -nie narzucam,ale....ma tak być.
To mi brzmi od paru losowań.Tak będzie.
Wiesz,3,4,6,7,10-to też mi pasuje.Jestem na multi od 1996 roku,obserwuję liczby i często poddaję się intuicji.
Mam swoje tabelki,nie jestem jakąś wróżką,ale od pierwszych losowań,kiedy wygrane były liczone w milionach zł-bo taki był przelicznik-dużo się zmieniło.Nawet stawki za wygrane.Dalej korzystam ze swoich tabelek,choć sprawdzam tutejsze.I wszystko jest intuicją
Jak sądze połowa ma swoje ..jakies zapiski, notatki.. intucja jest ważna
Tak właśnie jest.Ale mapki są jakąś namiastką czegoś co należy obserwować.To coś w stylu moich,, rozpisek,,.Nigdy nie idę na chybił.W totka też nie gram przy kumulacjach.Z reguły wygrywa 1 osoba.
Można świetnie bawić się na Pasko,ale trzeba też mieć swoje zdanie.I żadne tam czary-mary.Prowadż własną tabelkę.I czasem zobaczyszświatełko do nieba.
Chybił sporadycznie.. ostatnio zakład mini.MM..nie pamietam moze dwa lata temu ..hmm
Ale MM jest najlepsze w typowaniu Jociu.
Sama zobaczysz jak poobserwujesz.
No i dobrze,ja też.Tu najłatwiej coś można wygrać.
Można coś wykoncypować.Zdaża mi się to ,a i mam i swoje większe sukcesy.-A tak między nami,widzę Twoją aktywność o tej porze.Masz bezsenność,czy też masz luz?
Ja też jestem sową.A sukcesy?Nie chcę się chwalić.One były z czasów ,gdy pieniążki liczyły się w milionach zł.To były inne wygrane.Przelicz sobie-9 z 10 i 8 z8. To nie te pieniądze co teraz.Ale się przydały.Teraz byłoby dużo więcej.Ale teraz zdaża mi się wygrywać także.Maszyna losująca zmieniła się kilka razy.I od tego czasu trudniej ,,wytypować,, liczby.
Jest więcej nowych gier.To ma chyba jakiś wpływ na typowanie.Jednak czasami potrzebna jest po prostu intuicja.I także wieloletnie doświadczenie.Nie mówię o prawdopodowieństwie.
Jocia,miło mi Cię ponownie poznać,wierz mi nie jestem jakąś tam zozłą.Nie oceniam,nie przy........lam,doceniam i chętnię podzielę się swoimi nmumerkami
Czy ilośc gier wpływa na pozostałe, chyba nie Nie zastanawiłam siee nad tym
Ponownie..przecież ja nie gryzę i nie gryzłam.. jesli dopatrujesz sie złośliwośći.. to to nie jest tak.
Nie znosze, gdy mi ktos coś imputuje. Nawet nie wiem o co chodzi i stad moze moja taka a nie inna reakcja.
Chyba jednak tak.Analizuję to i zdaża mi się swoje numery widzieć w innych.To jest metoda.Nie jestem jakąś idiotką,która coś tam sobie wymyśla.Po prostu -tu jest potrzebna intuicja.Nic innego.Nie ma ,,czary-mary,,.Pewqe układy się powtarzają.Po prostu.Ia na nich bazuję
Tu przyznaje Tobie razcje , takze odnosze czasami wrażenie,ze liczby pewniaczki "przeciekają " do innych gier
Jocia.Pewne układy powtarzają się.To jest rachunek prawdopodowieństwa.nie ma na to siły.Tylko trzeba wiedzieć kiedy
Jocia,nie ma reguły dziewczyno na trafne cyferki.To intuicja i obserwacja cyfer,które się przewijają.
A z tego co widzę to nie śpisz o tej porze-t6ak jak ja-dlaczego?
tzn?
Rozumiem.Wampiry żyją w tym czasie.Czy na pewno nim jesteś?
A co wytypowałaś?W dużego chyba nie zagram.Z reguły wygrywa się na chybił i jest żadna szansa.A w multi to ma być -3,6,9,16,18.-To się kroi.
Pisałam,ze nie widzę wyraźnych liczb.. na dwoje ..jak dla mnie o 14:00
A dlaczego jeszcze nie śpisz?Często nie śpisz o tej porze.Masz problem?
hej,dziewczyno,
Ja też lubię,ale możesz pogadać-mie musisz ukrywać swoich problemów.Pogadaj.Nie mam złych intencji.Czasem przesadzasz w swoich opiniach.Daj sobie szanse.To tylko wirtualna znajomość.Tak się wszyscy traktujecie.
Ej,no pogadaj.
A jak nie ,to przepraszam
To żle oceniłam sytuację,sorry.
Nie szkodzi.. gdym nawet miała jakikolwiek problem ze soba to z cała pewnoscia nie na czacie , to ostatnie miejsce
Czat jest wertowany, zapisywane są pewne wpisy, komentowane w kuluarach , nie radze tobie tego robic, jesli masz problemy
Jocia,dobrze,wszyscy mamy problemy,ja też i nie na czcie.Wygłupiłam się.Ciulać to .(?)Lepiej typujmy numerki.Moje to 3,6,9,=jak już pisałam.
I wiem,że czat to zabawa.Hello.
No nie wiem, czy tak dokladnie jak to napisałaś ( olewać )..ale oki.. rozumiem ciebie.. nie wiesz jak jest
Teraz lecę spać {{diabelek}
Z pewniakami krucho, nie chce ryzykować mysleę ze 11 powtórzy i 10, moze 23
Z pewniakami krucho, nie chce ryzykować mysleę ze 11 powtórzy i 10, moze 23