Wpisy 1 935 639 – 1 935 738
14 lutego 2014 18:40 → 14 lutego 2014 19:41, 100 wpisów
Jetta.
To dobrze,bo już myślałam,że bum bum.
To dobrze,bo już myślałam,że bum bum.
możemy pisać.
Ciasto zamieszane, zestaw walentynkowy kupiony, podłogi pomyte...czekamy na żonę
i tak najpierw będzie opierdol i jedno z tych zajebistych pytań w stylu...dlaczego ten koc tu lezy?
dla ochłody kupiłem lody, a ciasto na pizze, bo dzisiaj weny na obiad mi brakło...a i kamień do pizzy leży od zakupu tylko razy wykorzystany
Jasne . Z punktu widzenia żony .
Z mojego >> wykorzystywany i niedoceniany nieboraczek.
Z mojego >> wykorzystywany i niedoceniany nieboraczek.
Jak nie masz wyjścia? To nie robisz tego z przyjemności tylko z musu?
jetta..baby wyobraźni nie mają...jak kwiaty kupowałem, to one, że dlaczego facet kwiatów nie moze dostać - "prawda"? A ja na to...nie prawda...no to flaszkę kupię mojemu - mówi...a ja dalej kręcę głową...
Kondi>> nie przesadzam .Dajesz zły przykład.
Poczytają i zaraz zaczną tyrać swoich mężów i Ciebie za przykład dawać.
Poczytają i zaraz zaczną tyrać swoich mężów i Ciebie za przykład dawać.
Monet...jak sobie nie ugotuje to nie zjem...jak nie posprzatam, to bedzie syf...proste..zony tydzien w domu nie mam
Kondi, jeśli mam to na co zasluzylam to chyba Hitlerem bylam w poprzednim wcieleniu...
u nas kur..wa to przeklenstwo, a czy ktoś ogllądał transmisję F1 we woskiej TV? Tak non stop kur...destra...kur...sinistra
a dzisiaj sie dowiedziałem, że Grecy traktują nas ze słyszenia jako bardoz rodzinny naród, bo każdy swojego "bratem" (chu..jem) nazywa
Kondi, w Anglii sie mnie pytali Angole co karwa znaczy bo co drugie słowo to powtarzali Polacy i trzeba było tłumaczyć, ale to było jeszcze przed Unią kiedy nie było tam takiego najazdu...
Jak jestem w Niemczech to też biore niezliczona ilośc "zakrętów"
Kondi.
Wolaj ratunku,jakby co.
Wolaj ratunku,jakby co.
Jetta.
Taaaa
Taaaa
Monet.
Żyjesz ?
Żyjesz ?
jetta.
A może jednak wrzucił do zalewu.
A może jednak wrzucił do zalewu.
Emerytko- albo wrzucił wcześniej, a jak się dowiedział co to, to poszedł wyłowić
I nie będzie na czacie ,ani budzika ani Moneta
Jak tu żyć.
O kurcze ja mam najbliżej.
helo jocia
Jetta.
Może się zdarzyć,że wyląduję u Ciebie.
Może się zdarzyć,że wyląduję u Ciebie.
Emerytko- spoko- i tak 22.02 wg Wikingów ma być koniec świata, więc tak czy tak, burdello bum bum
nie tak szybko...
Przestało tykać . Nie trza było przetrminowanych chińskich bateri kupować.
Przestało tykać . Nie trza było przetrminowanych chińskich bateri kupować.
Nie jestem groźna
http://kuchnia.wp.pl/gid,16109840,kat,1037881,title,Najbardziej-smierdzace-sery-swiata,galeria.html?ticaid=112344
http://kuchnia.wp.pl/gid,16109840,kat,1037881,title,Najbardziej-smierdzace-sery-swiata,galeria.html?ticaid=112344
jestNic Mu się nie stało.
Zresztą szkoda . Bo juz chcialem przesyłkę do Polski A przekierować.
Aje czepek jednak robi swoje.
Aje czepek jednak robi swoje.
Zamykam okno.
A Ciech jest w Polsce A ?
Monet.
Spacerek