Wpisy 1 934 486 – 1 934 585
13 lutego 2014 22:54 → 13 lutego 2014 23:24, 100 wpisów
dobrze ze nie ma reklam \
tak jak w tv
bouciekł bym z tąd
tak jak w tv
bouciekł bym z tąd
>> stąd <<
spacja mi czasem nie działa zarcie podeszło pod przyciski
Było pewne ,że dziś mafia z cyrku ustawianych kulek ustawi kolejną kumulacię na sobotę Naiwni są po wypłacie to kasy na tace mafi w sobotę przyniosą.
>>Uciekłbym<<
wed-net nie załaczyłem cię jako słownika t9
krzysztof c- kowalczyk dzis nie była faworytka, kontuzja itp wiec ryzyko duze istniało
Wasyl.. .
....................................
....................................
don wasyl piwko za , ZA
Ale w głębi i tak byłem pewny że da radę i wygra. Nawet tata powiedział że wygra i stało się.
a skoki to sa skoki nie koniecznie Stoch w sobote wygra w takich zakłądach jest bardzo duze ryzyko
fsf dawaj cztero packa
Witam reszta kojaków i monk
fsf albo zgrzewkę
to co panowie pijemy za sukces naszych i na przyszłe no i na nasze sukcesy w czymś ?
Wasyl no to biba
wasyl-piaski a o co ci chodziło z tymi nowymi konkurencjami a co byś chciał żeby za konkurencja z sankami np była ? A tak po za tym na tych IO jest 12 więcej konkurencji.
Ale tak poważnie.
ale do góry nogami
wasyl-piaki a co też byś chciał medal mieć ? A wy w jakiej konkurencji chcieli byście mnie zobaczyć ?
fsf ale nie tak ostro ino po skrzynce na łeb
Nagrania są, masz pukatka ?
krzysio c no moze szachy lub warcaby
W sobotę wypatrujcie zawodnika z nr 1 w skokach. Ale byście oczy zrobili co jakbym to ja był.
Wiosna wygrała !!!.
W Europie nie ma już mrozu, a na Syberii tylko ... -35.
Przyleciały już żurawie.. .
.............................................................
W Europie nie ma już mrozu, a na Syberii tylko ... -35.
Przyleciały już żurawie.. .
.............................................................
witam
jocia
estek i reszta
hm trafiona w gr.B tylko 13-myślałam o odwrotności liczby 23 czyli o 32,ale nie dałam ,jak również o 22,które lubiło kiedyś wychodzić w parze właśnie z 13-tką
coś ostatio często pojawia się 35,a ona nie należy do ,,choliwych"liczb
jocia
estek i reszta
hm trafiona w gr.B tylko 13-myślałam o odwrotności liczby 23 czyli o 32,ale nie dałam ,jak również o 22,które lubiło kiedyś wychodzić w parze właśnie z 13-tką
coś ostatio często pojawia się 35,a ona nie należy do ,,choliwych"liczb
A ile stawiacie że skoczę ?
wed-net---przyleciały juz zurawie
u mnie paw jest na klatce sąsiad mi zapodał na scianie
u mnie paw jest na klatce sąsiad mi zapodał na scianie
A co nie pisze ?
Wasyl ,z Tobą moge pić
fsf----no ba brachu
Szykuję formę maturalną na maj.
Wasyl miłej nocy wszystkim...
p...x
estek wczoraj na 3 wytypowane czyste remisy wyszły mi 2-arsenalu z manchesterm utd i groningen z twente
1000.00
fsf
ja tymczasowo nie gram z prostego względu nie ma mnie w kraju
pietruszka wracaj do polski
Pasko a wiesz,że bezpodstawne blokowanie i udzielanie bana poza ogólnie dostępnym regulaminem podpada pod uporczywe nękanie
Prosze prosze , muwią że sądy kilka milionów wezwań mają wysłać... A tu pozwy za pozwami... Wasyl a my kogo pozwiemy ?
pomyliłam się co do newcastle-tottenham-szkoda,ale były też inne typy złe ma się rozumieć
Reniuszka:
Nie spiesz się z powrotem do kraju, bo tu dobrego nic się nie dzieje.. .
.........................................................
Nie spiesz się z powrotem do kraju, bo tu dobrego nic się nie dzieje.. .
.........................................................
panoramix: jakbym się trzymał regulaminu, to połowa osób najbardziej tu aktywnych by dostała bana
fsf spoko ktos sie znajdzie
daj mi kij a psa znajde
daj mi kij a psa znajde
miałam przeczucie,ż real sociedad może zremisować z barceloną,co stało się faktem dokonanym
Osoby wulgarne, SPAM-ujące lub przejawiające inne negatywne działania na stronie multipasko.pl, mogą zostać zablokowane. Blokada może dotyczyć wyłącznie pisania na czacie lub całego konta.
p..x pasko mnie tak neka ze polubilem te jego banany
Wasyl wiem pozwiemy admina, jak muwi do nas to małymi literkami, a nie drukowane... To chamskie, ubliża nam w ten sposób, karygodne to,godne potępienia... Zarządamy odszkodowania
pietruszka pojechałas za
pietruszka wracaj do polski
polscy politycy duzo obiecują
polscy politycy duzo obiecują
estek coś częściej teraz miewam nosa do remisów,oby to przełożyło się na obstawiane kupony po powrocie
wasyl ja tylko na ferie wyjechałam,a co do polityków? kiedyś spiewano w latach 80-tych -nie wierzę politykom-nie itd.
p..x
estek,ja też się tym bawię i gram tylko za 2zł,jak coś ma być to będzie
a tutaj sobie tak pograłam,wyczuć remisy to nie jest łatwa sztuka
ide po 2gą kolacje do kuchni zaraz wracam
Panoramix , co gorsza , może jedną reką pisze , drugą trzyma za swoją piszczałke, i myśli o nas... Mam was w garści
Reniuszka:
W jakim kraju buszujesz ???
.........................................
W jakim kraju buszujesz ???
.........................................
Wasyl lubisz bananki?
hm kwota na wczorajszym kuponie była,ale tylko była dość imponująca,bo 2,381.70funtów
Szeryfie Tego towarzystwa Nie można traktować poważnie
Angel... tyle czasu się kąpałaś
Angel... tyle czasu się kąpałaś