Wpisy 1 933 815 – 1 933 914
13 lutego 2014 20:56 → 13 lutego 2014 21:19, 100 wpisów
Siemka...
nareszcie krotka przerwa i można powiedzieć-dobry wieczor.
Lila...
fiolka...
MaTg
deki...
Fiolka
Lila
Lila
Deki
Dużego ??
Dużego ??
Co mam napisać Justynie Kowalczyk ?
deki.
To musiał byc bardzo przekonywujący.
To musiał byc bardzo przekonywujący.
panoramix...
deki....taaaaaa ! kulą w płot
Wysłałem trzy zakładyale marne szanse
Krzy....przekaż pozdrowienia od MULTIPASKOWICZÓW I CAŁUJ NOGI WAŚĆ
Deki.
To
To
malinek niema zima jest
deki...no od groma
jak dziś nie padnie kumulacja to na sobotę... może dadzą 20 milionów
fiolka...w markiecie z lodówki
W czasie relacji radiowej z biegu Justynki o mało zawału nie dostałem
Deki.
Tak.
Tak.
panoramix czyli napisz co mam dokładnie napisać może ułóż coś fajnego ? A wiecie że ona nie ma chłopaka.
Na bank będzie kumulacja.
fiolka...
Krzy..... jesteś raczej w błędzie ,osobiste życie Justynki jest chronione i słusznie ,
a to że My Ją Kochamy za to Kim jest ,TO I BEZ ZŁOTEGO MEDALU NIC BY NIE ZMIENIŁO.
Justynka jest wzorem dla młodego pokolenia i to jest wartość dodana tego co osiągnęła wynikami sportowymi.
a to że My Ją Kochamy za to Kim jest ,TO I BEZ ZŁOTEGO MEDALU NIC BY NIE ZMIENIŁO.
Justynka jest wzorem dla młodego pokolenia i to jest wartość dodana tego co osiągnęła wynikami sportowymi.
Pax- Zimoch jest nie do podrobienia
Takie teksty i porównania jak on sadzi, to nikt nie potrafi
Takie teksty i porównania jak on sadzi, to nikt nie potrafi
Jetta.
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ... byłem wyjątkowo dobroduszny znowu, a powinna być co najmniej tygodniowa blokada dla Lili. Dostałem kilka maili od zniesmaczonych użytkowników w tej sprawie
następnym razem nie będzie taryfy ulgowej i zostaną zablokowani Lila + każdy komu się ta decyzja nie spodoba. Tyle w temacie
Pasko nooo ja po ostatniej akcji też jestem zniesmaczona i pytam się grzecznie,na ki czort te osoby same pierwsze się mnie czepiają? Ja tu nikogo się nie czepiam pierwsza,wręcz przeciwnie,wolę pożartować jak sie kłócić
chodzi o to, że wiele osób wchodząc czyta co leci na bieżąco, nie cofając się w tył... widzą 10 ostatnich wpisów na czacie, często wyłączając po prostu stronę.
I prosze mi tu znowu nie podnosic ciśnienia bo pewnie rodzinka płaczea niskopochylony to juz od tego podnoszenia jelenia wyprostować się nie może
więc ja wchodząc i czytając 10 ostatnich wpisów, na tej podstawie już mogę nałożyć blokadę, nie analizując co było wcześniej ... a to dlatego, że właśnie większość użytkowników tak postrzega stronę po jej otwarciu.
1 933 903. Pasko 2014-02-13 (21:15) Rzeszów
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ...
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ...