Wpisy 1 933 434 – 1 933 533
13 lutego 2014 17:30 → 13 lutego 2014 19:18, 100 wpisów
andreas
noto tu będziem a tam czeladż
noto tu będziem a tam czeladż
Przed Sosnowcem jest Bedzin!!z Sosnowcem to niechce miec nic wspolnego!A ty Gala gdzie mieszkasz???
andreas a wiesz ze
sosnowiec bedzin i czeladz
mówią na nas trójkąt bermudzki
sosnowiec bedzin i czeladz
mówią na nas trójkąt bermudzki
bo kto tu przyjedzie ten ginie
dajcie
Wasyl-piaski,CZeladz ,Bedzin,i Aldraich -Sosnowiec w tych miastach to wegetacja -jak jestes rylem to ci sie jakos zyje,a reszta od wyplaty do wyplaty.
b..jak bielsko
no jocia w 7milowych butach 13 kroków
ide na kafe i packi
POWODZENIA WSZYSTKIM GRAJACYM W DZISIEJSZYCH GRACH LICZBOWYCH!!!!
piąteczki z maszyny
13,17,24,34,65
05,36,55,59,77
13,17,24,34,65
05,36,55,59,77
ale w keno buszuja liczby z tego zestawu 41,42,43,53,55,56,61,62,63
ZAstanawiam sie czy nie postawic Justyne i STOCHA po 200zeta,pewniejsze to nizTS,niewiem jaki kurs u Bukmachera????
TO Szybko do sklepu po
Sami twardziele przed telewizorami!!!
Gaja
Kasina Wielka dziś się kąpie w szampanie!!!Przez tę miejscowosc dziś lepiej nie jedzcie, wszyscy dziś , pozdrawiam! POLSKA
Sport w Krzywym Zwierciadle - produkcja młodych emerytów.
.....................................................................................
Kto zdobędzie medal na Olimpiadzie , i nie uprawia sportu w wieku ...35 lat przechodzi na emeryturę 'Sportową'.
W roku 2010 była to kwota prawie 2 500 brutto wypłacana co miesiąc.. .
....................................................
Kamil Stoch zdobywając złoty medal zapewnił sobie emeryturę sportową a ty Polaku morduj się do ...67 roku życia.
" Precz ze sportem ".
.....................................................................................
Kto zdobędzie medal na Olimpiadzie , i nie uprawia sportu w wieku ...35 lat przechodzi na emeryturę 'Sportową'.
W roku 2010 była to kwota prawie 2 500 brutto wypłacana co miesiąc.. .
....................................................
Kamil Stoch zdobywając złoty medal zapewnił sobie emeryturę sportową a ty Polaku morduj się do ...67 roku życia.
" Precz ze sportem ".
WN ?
dobrze się czujesz?
dobrze się czujesz?
mrowka faraona
wyskakali
wybiegali
to sport nalezy im sie
wedrowco my wygramy z ts
to będzie nasza emerytura
wybiegali
to sport nalezy im sie
wedrowco my wygramy z ts
to będzie nasza emerytura
play
gaju
wasyl-piaski
witaj player
Witajcie. Chyba zacznę grać na chybił trafił, bo ostatnio kiepsko z intuicją. Graliście dziś w Lotto? Ja dziś w kaskadę.
mi nie ma kto pukonów zaniesc do kol.
nogi mi urwało
witam
Player.. .
...............................................
Ja sobie...zażartowałem z tych emerytur sportowych. Ile trzeba się umordować i natyrać wie ten tylko, co zdobył medal.. .
................................................................
...............................................
Ja sobie...zażartowałem z tych emerytur sportowych. Ile trzeba się umordować i natyrać wie ten tylko, co zdobył medal.. .
................................................................
Wasyl.. .
...................................
...................................
U nas jest nowa pani w kolekturze. Idąc ezoterycznym typem myślenia- może ma inną energię i przyniesie szczęście jak zagram na chybił trafił
krzysztof wed-net
Liczę, że jednym gestem sprawi iż kupon wreszcie będzie szczęśliwy. Może ta niewiasta rychło pomoże fortunie. Wielce byłbym rad
trafart wejdz do kolektury i powiedz poprosze zdrapke za 1złoty
a babka ci odpowie kocham cię
a babka ci odpowie kocham cię
jeśli z tą emeryturą sportową to prawda to wychodzi na to, że nasz kolega Emeryt by był na takiej emeryturze wiek się zgadza, pociąg do sportu też ma tylko w czym on mógł ten medal zdobyć?
Cześć pewnie tu nie zaglądasz na tą stronę ale gratuluję pani Justyną przede wszystkim oporu i walki do końca jest pani wielka i to przez duże W. Ja od samego początku nawet wiedząc o kontuzji widziałem i byłem pewny że będzie złoty medal. A więc jeszcze raz gratuluję i życzę przede wszystkim zdrowia oraz powodzenia w sztafecie i 30 km gdzie również czuję będą medale.
zelka ja bympojezdził na sankach po medal
krzysztof c
Żelka:
Dane o emeryturze sportowej znalazłem w Wikipedii.
Możesz sama to sprawdzić.. .
.......................................................
Dane o emeryturze sportowej znalazłem w Wikipedii.
Możesz sama to sprawdzić.. .
.......................................................
wasyl-piaski a może tak nową konkurencję zrobią związaną z sankami ale takimi co mamy tylko na czym ta konkurencja miała by polegać i jaka nazwa ? Bo ta tych IO jest 12 nowych konkurencji.
Mój medal wisi na ścianie w profilowym zdjęciu widać.
A dla mnie prawie tak ważny jakby olimpijski.
Wasyl
wszystkim
Wędruś wierzę na słowo
zelka ja bymmógł słuzyc za kulkę
o książe wstał
Piotrek
Piotrek
piter
Wasyl z Twoimi korzonkami to niewskazane
Żelka