Wpisy 1 933 273 – 1 933 372
13 lutego 2014 15:46 → 13 lutego 2014 17:01, 100 wpisów
ja sobie wysyłam zgłoszenia na różne konkursy i często trafiam, ale nie w lotto
jocia-> to tez prawda , ale akurat jeśli chodzi o lotto to mi to lotto
jocia-> to tez prawda , ale akurat jeśli chodzi o lotto to mi to lotto
no i monet przekresliłes swoje szanse na prezencik jutro.... skoro uwazasz ze leje wodę a nawet mnie nie znasz
sorelka
akurat jeden złoty / plus podatek/ nie wydaje mi się jakąś straszną rozpustą, a w tej grze akurat i "matematycznie" nawet patrząc - są 'ukryte' pewne możliwości, jednak - nie namawiam, rozumiem i taki punkt widzenia
akurat jeden złoty / plus podatek/ nie wydaje mi się jakąś straszną rozpustą, a w tej grze akurat i "matematycznie" nawet patrząc - są 'ukryte' pewne możliwości, jednak - nie namawiam, rozumiem i taki punkt widzenia
nic monet taka jestem i już..... czarne owce tak maja- toć sie przyznałam ze jestem czarną owcą
Sorelka >> nie wiem co się stało. Czym uraziłem. Żartowalem tylko.
że wodnki czyli ja leja wodę....
nie musisz wierzyć ze mnie granie w relu nie interesuje...
twoj problem
nie musisz wierzyć ze mnie granie w relu nie interesuje...
twoj problem
Dobra. Jest Twój i
Sorelka>> nie tak . Mnie zupełnie nie interesuje czy grasz czy nie. Nie moja sprawa. Żle odebralaś wpis o laniu wody przez wodniki.
Sorelka>> nie tak . Mnie zupełnie nie interesuje czy grasz czy nie. Nie moja sprawa. Żle odebralaś wpis o laniu wody przez wodniki.
Monet to co mają zmieniac ?jaki koszt?ja wczoraj nabyłem karnecik,ale 1 mecz u siebie mi juz odpada
Sorelko ..wodnik wylewa wodę : http://www.astrolabium.pl/astrologia/zodiak/znaki-zodiaku/261-wodnik
Robalos bez kart kibica nie nabedziesz biletu/karnetu na mecz/mecze
Gała >> nie o koszt chodzi. musisz jechać ,zrobią Ci fotkę , dane osobowe wbiją na plastik i dopiero możesz bilet kupić.
Te co dotychczas wydawali były "tymczasowe" i mieli w planie wprowadzić nowe.
Te co dotychczas wydawali były "tymczasowe" i mieli w planie wprowadzić nowe.
Monet masakra,na Widzewie tez maja moje dane i fotke tez musiałem przesłac ale netem
Gała
w Anglii - na próbę, będzie ze dwa lata temu już jakąś grupę ludzi oczipowano, w Anglii !!! tam polecieli "bezpieczeństwem", kasiorą itd także - spoko
w Anglii - na próbę, będzie ze dwa lata temu już jakąś grupę ludzi oczipowano, w Anglii !!! tam polecieli "bezpieczeństwem", kasiorą itd także - spoko
Właśnie Robal. >> i to mnie wcurwia.Wstępnie zakładają że jesteś bandzior i zdymiarz.A i tak najgorsze świrusy przez płot bez biletow wchodzą.
Dlatego wolę przed TV oglądac teraz.
Dlatego wolę przed TV oglądac teraz.
O! Agatkaaa Królowo
coś tam wczoraj widziałem zostawiłaś - "po co" - po co, ale - CO ?
coś tam wczoraj widziałem zostawiłaś - "po co" - po co, ale - CO ?
Miłego popołudnia.
http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201402/1392253073_by_maszpa_inner_real.gif
http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201402/1392253073_by_maszpa_inner_real.gif
Jocia
emerytka 46 jocia
Robal.
Co i ?Na trzeżwo nie da się.
Co i ?Na trzeżwo nie da się.
Robal_36 wyslales dzsiaj lotto ?
Albin
aha, znaczy p r a w i e jak u wszystkich
albinlotto
nie jesteś dziś widzę - Koooootkuuuuu ....
aha, to przecież jasne
albinlotto
nie jesteś dziś widzę - Koooootkuuuuu ....
aha, to przecież jasne
jocia co to za skrot
andromeda
Robal_36 nie pisz szyfrem
albin
a Ty jak ? znalazłeś_tą_grę_dla_siebie ? i młócisz ? może nawet /już/ z plusem ?
'Koooootkuuuuuu' pisał Krzysio744, kiedy /Jego zdaniem/ było za dużo emotek kwatków zamiast treści
a Ty jak ? znalazłeś_tą_grę_dla_siebie ? i młócisz ? może nawet /już/ z plusem ?
'Koooootkuuuuuu' pisał Krzysio744, kiedy /Jego zdaniem/ było za dużo emotek kwatków zamiast treści
ta ta
cza sie puscic /ale nie ma kto isc /bo ja nie dam rady
Robal.
Mini mam podałam na forum.
A oprócz tego sama skreśliłam.
Mini mam podałam na forum.
A oprócz tego sama skreśliłam.
zatypovvane$