Wpisy 1 933 234 – 1 933 333
13 lutego 2014 15:31 → 13 lutego 2014 16:18, 100 wpisów
Monet nie kuś
jocia - no to jestem wyjątkiem momo wysoko rozwiniętej intuicji
oj monet nie miałam czasu na pomyślenie o czymś dla ciebie... i dzis tez z czasem krucho będzie- zebranko w szkole u dziewczyn
jocia zawsze byłam czarną owcą w rodzinie - wiec spoczko przyzwyczaiłam się
elaelou
rany julek / bez skojarzeń/ zebranko ? też o osiemnastej ?
znikam
znikam
jocia ja jeste wodnik z 2 lutego
moje dziewczyny to barany- masakryczny znak zodiaku- przynajmniej w ich przypadku
moje dziewczyny to barany- masakryczny znak zodiaku- przynajmniej w ich przypadku
Sorelka Królowo
jeśli mogę spytać - będziesz miała na dzisiaj coś wysłane ?
jeśli mogę spytać - będziesz miała na dzisiaj coś wysłane ?
ja sobie wysyłam zgłoszenia na różne konkursy i często trafiam, ale nie w lotto
jocia-> to tez prawda , ale akurat jeśli chodzi o lotto to mi to lotto
jocia-> to tez prawda , ale akurat jeśli chodzi o lotto to mi to lotto
no i monet przekresliłes swoje szanse na prezencik jutro.... skoro uwazasz ze leje wodę a nawet mnie nie znasz
sorelka
akurat jeden złoty / plus podatek/ nie wydaje mi się jakąś straszną rozpustą, a w tej grze akurat i "matematycznie" nawet patrząc - są 'ukryte' pewne możliwości, jednak - nie namawiam, rozumiem i taki punkt widzenia
akurat jeden złoty / plus podatek/ nie wydaje mi się jakąś straszną rozpustą, a w tej grze akurat i "matematycznie" nawet patrząc - są 'ukryte' pewne możliwości, jednak - nie namawiam, rozumiem i taki punkt widzenia
nic monet taka jestem i już..... czarne owce tak maja- toć sie przyznałam ze jestem czarną owcą
Sorelka >> nie wiem co się stało. Czym uraziłem. Żartowalem tylko.
że wodnki czyli ja leja wodę....
nie musisz wierzyć ze mnie granie w relu nie interesuje...
twoj problem
nie musisz wierzyć ze mnie granie w relu nie interesuje...
twoj problem
Dobra. Jest Twój i
Sorelka>> nie tak . Mnie zupełnie nie interesuje czy grasz czy nie. Nie moja sprawa. Żle odebralaś wpis o laniu wody przez wodniki.
Sorelka>> nie tak . Mnie zupełnie nie interesuje czy grasz czy nie. Nie moja sprawa. Żle odebralaś wpis o laniu wody przez wodniki.
Monet to co mają zmieniac ?jaki koszt?ja wczoraj nabyłem karnecik,ale 1 mecz u siebie mi juz odpada
Sorelko ..wodnik wylewa wodę : http://www.astrolabium.pl/astrologia/zodiak/znaki-zodiaku/261-wodnik
Robalos bez kart kibica nie nabedziesz biletu/karnetu na mecz/mecze
Gała >> nie o koszt chodzi. musisz jechać ,zrobią Ci fotkę , dane osobowe wbiją na plastik i dopiero możesz bilet kupić.
Te co dotychczas wydawali były "tymczasowe" i mieli w planie wprowadzić nowe.
Te co dotychczas wydawali były "tymczasowe" i mieli w planie wprowadzić nowe.
Monet masakra,na Widzewie tez maja moje dane i fotke tez musiałem przesłac ale netem