Wpisy 1 930 923 – 1 931 022
11 lutego 2014 22:16 → 11 lutego 2014 22:36, 100 wpisów
anzu..adromeda jest typem człowieka,która za prawdę dała by się pokrajać.
Dla nie patryjotyzm to rzecz święta
Dla nie patryjotyzm to rzecz święta
Max macie widocznie jakies prywatne sprawy...nie wnikam...ale odpusc juz...Andromeda miała jakies nieporozumienie z Kondim a Ty zaogniłes sprawę...napiasałes cos o koszu i konflikt rozgorzał...
pawilos w tamtym roku mieszkałem tam robiłem przy drodze dzierzoniów-łagiewniki
Pasko..masz teraz córcie,,,miałbyś czas siedzieć od 20-22.30 przy dwójce dzieci...które trzeba karmić usypiać i tp...??
Nie musisz odpowiadać...Prawda jest tylko jedna.
Tym akcentem ..żegnam
Tym akcentem ..żegnam
ulala: prawda to jedno, prawdą jest że dzisiaj w Lotto padła liczba 25. Natomiast poszukiwanie, dociekanie prawdy dotyczącej konkretnych osób ... owszem można, ale np. w UWAGA TVN, a nie na multipasko. Po co głupie dyskusje. Tutaj jest internet, są nicki i 99.9% osób szuka tu informacji na inny temat.
Napisałem ze znajdę ..a tak się wypierałas ze nigdy tak nie pisałaś ///to napisałas tu ...a gdzies indziej było mocniej
779 307. andromeda 2012-02-23 (21:43)
mmmmmmax mruuuuuuuuu
sciemniara
779 307. andromeda 2012-02-23 (21:43)
mmmmmmax mruuuuuuuuu
sciemniara
Pasko...ale ta osoba te wiadomości kreowała sama..na swoje potrzeby...dalszy ciąg to ..to tylko bieg wydarzeń dadany przez uzytkowniczkę
1 930 948. Pasko 2014-02-11 (22:21) Rzeszów
ulala: prawda to jedno, prawdą jest że dzisiaj w Lotto padła liczba 25. ...
ulala: prawda to jedno, prawdą jest że dzisiaj w Lotto padła liczba 25. ...
Gaja ..nic nie bedę odpuszczał bo bo nie ..bo nie bedzie mi wpierac ze dała mi kosza bo nic mnie z nija nie łaczyło
Ludziska,albo jesteście zwykłą gówniarzerią,bo poziom na to wskazuje,albo trafiłam akurat na takie wpisy.Wstyd.Na pewno ten, który zakładał tę stronę nie miał zamiaru słuchać takich żenujących wypowiedzi i osobistych wycieczek.Trochę szacunku dla innych,którzy tu siłą rzeczy przebywają,albo wynocha na pruwatne poczty.
Max...to ty byłeś osoba,która prosiła żeby zadzwonić...prawda??
Odpowiesz przed Bogiem...bo ja wiem jak było!!!!
Odpowiesz przed Bogiem...bo ja wiem jak było!!!!
Dopisano wygrane multi multi
1 930 930. ulala 2014-02-11 (22:18)
.adromeda jest typem człowieka,która za prawdę dała by się pokrajać.
To ja mam prośbe ulala. Spytaj dlaczego z takim uporem, po raz juz kolejny insynuuje że ja nagabywałem ją o jakikolwiek kontakt.
Przeciez to nie jest prawda.
Wtedy było u krona kilka osób i wszyscy zrozumieli dowcip tylko Twoja córka nie i zrobiła z tego aferę.
Tylko po co?
.adromeda jest typem człowieka,która za prawdę dała by się pokrajać.
To ja mam prośbe ulala. Spytaj dlaczego z takim uporem, po raz juz kolejny insynuuje że ja nagabywałem ją o jakikolwiek kontakt.
Przeciez to nie jest prawda.
Wtedy było u krona kilka osób i wszyscy zrozumieli dowcip tylko Twoja córka nie i zrobiła z tego aferę.
Tylko po co?
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
1 930 936. deki72 2014-02-11 (22:19)
Monet zobacz jak jetta na Ciebie spogląda , ma Ciebie na oku
Deki- Ciebie też mam na oku
Monet zobacz jak jetta na Ciebie spogląda , ma Ciebie na oku
Deki- Ciebie też mam na oku
Rzeczywiście, to prawda ten czat jest poto aby typować w grach lotto,owszem można pożartować bo to normalka ale jednak ja też zapisałem się tu poto aby coś wygrać a nie poto by się z kimś kłócić
Monet,,byłam przy tym jak pisałeś u Korna.
Była również przy tym pięknaja i Robal..i oni dobrze wiedza jak było.
Prosiłeś ja o kontakt Monet!!!!!!!!!!
dobry wieczór,i od razu spowiadanko proszę jakie jutro pewniaczki??/
Torsan- a niedawno czytałam art. gdzie pisali o TS-ie, że mało zarobili, bo nie było spektakularnych kumulacji... Czyżby się szykowali?
dokładnie jak pisze Monet. Czy ma rację czy nie ma... nawet gdyby chciało mi się to czytać i analizować... od razu ciśnie mi się jedno pytanie "Tylko po co" ? i w tym momencie wracam do ważniejszych spraw i tematów.
ulla.to twoja córka wiec ja bronisz ..ale dowiesz się co wyprawiała i bedziesz się za nia wstydziła przekonasz się ..tylko wez pigułki zeby cicnienie nie skoczyło ...zobaczysz jaka jest swieta andromeda
nawet gdyby na tacy coś pokazała, że np. Lila do niej zadzwoniła, czy też dziadek Maxa dzwonił do jej ciotki, czy jeszcze nie wiem co tam jest na tablicy.... na końcu tego wszystkiego może 2 osoby pokiwały by głowami na 40 000 osób się tu przewijających może się mylę
ulala , witaj
Czytałam wtedy..to co napisał Monet i bezstronnie stwierdzam ----odebrałam to, co napisał, jako żart.
Czytałam wtedy..to co napisał Monet i bezstronnie stwierdzam ----odebrałam to, co napisał, jako żart.
Zenujące forum.Dzięki minram61.Pozdrawiam
Andromeda nigdy nie była u Ciebie w Warszawie...kłamiesz!!!!!!!!!!!
Pasko- jak dla mnie- wyciąganie na forum publiczne prywatnych rozmów jest po prostu żenujące...
jetta... to była najbardziej idiotyczna wypowiedź przedstawicieli TS w historii
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 154 761,80 zł
mamtegodosc: wpadnij innym razem, będzie inaczej tu są czasami takie fale. Ciężko z tym walczyć.
Jocia...fakt jest faktm jest NAPISAł Prawda? A tak perfidnie sie wypera
1 930 982. ulala 2014-02-11 (22:29)
Kłamiesz albo jeteś tak samo mało bystra.Nie wiem co gorsze.
A robal i piękna rzczywiście byli i po pewnym czasie andromeda we wpisie do robala andromeda przyznala że "monetowi niesłusznie się oberwało".
Ale wy macie swoje prawdy.
Kłamiesz albo jeteś tak samo mało bystra.Nie wiem co gorsze.
A robal i piękna rzczywiście byli i po pewnym czasie andromeda we wpisie do robala andromeda przyznala że "monetowi niesłusznie się oberwało".
Ale wy macie swoje prawdy.
Jocia,wreszcie,witam-jak pisałam normalna kobieto.