Wpisy 1 930 729 – 1 930 828
11 lutego 2014 21:44 → 11 lutego 2014 22:00, 100 wpisów
A ja wypisze wam prawde na temat krzyśka ale po pułnocy narka
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,03,04,05,07,08,15,17,19,20,21,23
738
Lila...ma bana
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,18,21,33,34,49
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto:
dotam 4/6
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 16,20,34,39,41,48
Użytkownik Pomarszczony trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
Po ch***** komuś wytykać co u kogo w rodzinie
Tu jest czat lotto
medea76....
jackwar...
jetta tu zawsze ze stu szpiegów z krainy deszczowców luka
karamba mammamija herbu zielona pietruszka
karamba mammamija herbu zielona pietruszka
Pasko za co zablokowałeś Lile ??za ten wpis ..i miała racje ze tak o niej napisał ..bo jak by ktoś Tobie wydzwaniał dzień i noc ..też byś nie wytrzymał
dla tych co wygrali
dla tych co jak ja niestety nie mieli szczęścia
dla tych co jak ja niestety nie mieli szczęścia
Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem i trzeba cosik na jutro wykombinowac
Nie opowiada się tutaj co u kogo w rodzinieja bym nic nie pisał
Pasko>> wysil sie i zobacz co wyprawiała andromeda od popołudnia. To jakiś amok był.
powinna byc zablokowana jedna i druga....dlaczego tylko Lila??? Ta druga przekupa pyskowała tak samo???
mrowka faraona: wpadłem na czat i zapytałem pierwszego z brzegu multipaskowicza kogo mam zablokować i wskazał Lilę. ot cała tajemnica... dopiero teraz przeglądam wpisy
ok dziekuje Panie Pasko
Pasko-a jak byś mnie zapytała kogo zablokować i napisał bym że chce blokade na samego siebie to co wtedy?
Idę lulu,,,,zero wygranych
Pasko..a jakbyś zapytał pierwszego z brzegu paskowicza kogo miałbyś zrzucić z 10 piętra to zrzuciłbyś
1 930 619. Lila 2014-02-11 (21:30) NASA
a od śP mojego teścia się odpierdol bo jak tam wpadnę to Cię zmasakruję mendo wieśniacka
ktoś ma jeszcze wątpliwości? to są grożby karalne
a od śP mojego teścia się odpierdol bo jak tam wpadnę to Cię zmasakruję mendo wieśniacka
ktoś ma jeszcze wątpliwości? to są grożby karalne
torsan: no to uznał był to za wpis ironiczny... ale marcopolon napisał rzeczowo we wpisie 1 930 703 odpowiadając na moje pytanie... mniejsza z tym. Zaraz Lilę odblokuję jeśli nie ma sprzeciwu.
pasko, miałem dzisiaj troche czasu i uważnie czytałem wszystkie
wpisy,i uważam że nisłusznie lila dostała bana. andromeda od początku i od rana doprowadzała do kłótni wedłog mnie andromeda powinna dostać bana
ZLOTY
wpisy,i uważam że nisłusznie lila dostała bana. andromeda od początku i od rana doprowadzała do kłótni wedłog mnie andromeda powinna dostać bana
ZLOTY
Ano bo to jest tak z tymi paniami.Ich męzowie jesli ich w ogóle mają ,dawno je pewnie zostawili i poszli w długą, a im pozostała klawiatura kompa i wirtualny swiat.Tyle mają radosci. Osobiscie jest mi ich żal.Cóz ,takie jest życie..Dobrze ,ze pozostali sa "normalni" , pozdrawiam.
Odblokować lilę
lila,teraz,już będziesz wiedziała jak dobierać przyjaciół,mniej
się zwierzaj co niektórym.Jestem za Tobą
się zwierzaj co niektórym.Jestem za Tobą
Chyba nie pojdę spać, bo tak wesoło na tym czacie
Zablokować adolfa
pasko mnie zablokuj a lile odblokuj ..bo to była moja konwersacja z tamta pokraka ..bo fałszuje co się da i wywleka to tutaj ..tylo ze jej tematy się skonczyły i poszła na Lile ..