Wpisy 1 929 681 – 1 929 780
11 lutego 2014 12:55 → 11 lutego 2014 13:45, 100 wpisów
lilka...powtarzanie tych samych czynności w oczekiwaniu na inny rezultat to szaleństwo...szukam alternatyw
lilka, w mojej opinii wszystko rozbija sie o dobry zestaw. A zamit ma dobre zestawy
dla przykladu skoro 3/3 [04,05,79] nie leci od ponad 900 losowań, to znaczy, że liczby w kupie są do dupy
Pasko masz aplikacje jakąś pdołączoną dziś tu??? ze mi się ciagle otwiera i muli komputer???
http://www.fakt.pl/mloda-zyrafa-zostala-zabita-na-oczach-dzieci-w-zoo-w-kopenhadze,artykuly,443763,1,1,8.html
sie nad żyrafą pastwicie...a niech sobie zjedzą te lwy mięso...gorzej, że ponoc dizeci widziały ćwiartowanie
prezent na walentynki widzę - poduszka--z jednej strony napis" Dzisiaj TAK kochanie", a z drugiej...
Kondi nie robi to na mnie żadnego wrażenia.. ale nie powinneś
Kondi mi z Tobą również tylko nie zauważyłeś ale dziękuje Ci, wiem komu nie ufać
aaa i zwalniam Cię z tej obietnicy, słowa to Twoje to tylko wiatr
słowa Twoje to wiatr, nie masz obietnicy wobec mnie już zwalniam Cię z niej no z tego roweru
kondi, wyszło szydło z worka, do żony sobie tak możesz mówić jak Ci pozwoli
Kondi kultura wymaga czegoś, a ja Ci mówie, ze nie uważam Cie za przyjaciela już
gadaliśmy prywatnie i spoko, nie masz prawa robić czegoś takiego i tyle w temacie.
a z takimi tekstami to mozesz sobie z frankiem ręke podać, nie można Ci ufać i tyle
jestem ponownie
przerwa na jedzonko a jak kuwa ktos wejdzie do hurtowni to
przerwa na jedzonko a jak kuwa ktos wejdzie do hurtowni to
tak tak 2 lata och i ach a nie chciała do Wawy i pokraka,,, no mistrzostwo świata tak Cię do boli do tej pory
Gała jesteś jednymym prawdziwym tu przyjacielem, któremu można ufać
ja CI ufam andi i lubie, ale w***iasz mnei takim gadaniem to odpowiadam