Wpisy 1 927 832 – 1 927 931
9 lutego 2014 14:11 → 9 lutego 2014 16:14, 100 wpisów
oki do 22
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Jocia.
Dzięki
Dzięki
Lila
Trisio.
Nawet nie wiem,muszę zobaczyć.
Nawet nie wiem,muszę zobaczyć.
Trisio.
Tam mam,że 5 razy.
Tam mam,że 5 razy.
Znowu nic,
trza jaki Kantor ob***ć znowu
hehe
narka miłego
trza jaki Kantor ob***ć znowu
hehe
narka miłego
Jocia.
W typowaniach mam 1366 razy.Teraz policzyłam na szybko(mogłam się pomylić)że jestem 15 zł na plusie.
W typowaniach mam 1366 razy.Teraz policzyłam na szybko(mogłam się pomylić)że jestem 15 zł na plusie.
emerytko..w takim razie super Zestaw masz, tak trzymaj.
Życzę Tobie aby przyniósł 10/10.
z
Życzę Tobie aby przyniósł 10/10.
z
Policzyłam jeszcze raz i niestety jestem na minusie.
Karwa znowu w plecy!!!
Mirnam.
Dzięki.
Dzięki.
Trisio.
Tak jest,jakby każdy z nas był na plusie,to już nie byłoby gdzie grać,bo TS już by nie istniał.
Tak jest,jakby każdy z nas był na plusie,to już nie byłoby gdzie grać,bo TS już by nie istniał.
Astrolog.
Dzięki
Dzięki
Grałam kiedyś dwoma stałymi zestawami 10/10 , przestałam i na szczęscie liczby zatarły sie w pamięci.. pamiętam tylko początki
Trisio.
Jakby nie dostał miliardow z OFE też byłby na minusie,tak jak my
Jakby nie dostał miliardow z OFE też byłby na minusie,tak jak my
A teraz spacerek
emerytka
widze że ponad 140-osób śledzi chat.
Napiszcie ile złety żeście wygrali na godzine 14.00 dziasiaj ?
Napiszcie ile złety żeście wygrali na godzine 14.00 dziasiaj ?
Powatpiewam ze jaki kolwiek medal bedzie w Soczi dla Polski.Panczenistki mamy z glowy!,nawet czeszka faworytka wymiekla!!!Trzeba isc na Browara moze sie w Dynce rozjasni na drugie losowanie z liczbami!!
Puszek735-u mnie po losowaniu o 14tej---(minus 22,50 zaszalalem bo po wyplacie a tu D..a!!!
jocia
andreas
ja postawiłem 20zł na to że na godzine 14.00 będzie większy plus niż na godzine 21.40. Jeżeli trafie to wygram na czysto 16zł.
ja postawiłem 20zł na to że na godzine 14.00 będzie większy plus niż na godzine 21.40. Jeżeli trafie to wygram na czysto 16zł.
puszek-gdzie tak postawiles,bo z tego co wiem to u Bukmachera nie mozna obstawiac TS -gier liczbowych!!!!!
Przez internet?!Ja wole miec kupon w rece wtedy wszystko jasne i klarowne.ide na
Dzisiaj w MM padnom liczby 81 82 83 88 89 100 pierwiastek z 2
logarytm przy podstawie 2 z 567
logarytm przy podstawie 2 z 567
No ba. Gdybym Ja tym krajem rządził to by juz dawno mlekiem i miodem płynął.