Wpisy 1 923 932 – 1 924 031
6 lutego 2014 22:15 → 6 lutego 2014 22:50, 100 wpisów
Miisiek..nawet nie miałam 64 w typach moich na 21:40.
Nie pisz więcej..ok , bo bzdury piszesz.
Nie pisz więcej..ok , bo bzdury piszesz.
77 nawaliła
Jocia to mistrzyni swiata nie piszcie nigdy jej liczb ona na beja tu wali glupoty i tylko slucha i pstrzy co wy typujecie :d
to ci wstrętna 77
Misiek jestes beszczelny typ nikt nikogo nie zmusza do brania od kogos liczb i nie obrażaj ludzi jak ich nie znasz
Halapek
słusznie,a spróbuj komuś wchodzić to Ci zaraz etykietkę dokleją
Halapek ta ten karwa inteligent to straszny inteligent
pietrek....,,,weź ....perdolnij temu miśkowi......może mu się przestawi.....bo nie chalo z nim
jestes za młody żeby oceniać ludzi ale mam nadzieje że życie nauczy cię pokory i szanowania innych
halapek a jest sobie sens brudzić ręce
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/q367jrqmv5k1alk0umldtvica6/6SpokojnejNocyyczCi08926.jpg
żeś chory albo lewy jakiś
halapek tak to już jest ze stołkami jak nie mogą dostać tego co chcą to tylko ubliżają
E46
pietrek...masz rację...tylko jakoś nie mogę ich pojąć.....dlaczego tak się zachowują
Basia a za co te brawa
A gdyby tak złożyć wniosek do prokuratury o podejrzeniu popełniania wielokrotnego fałszerstwa i oszustwa przez TS-a. ?
ława przysięgłych
Bardzo byłbym wdzięczny gdzie mozna wysłać multi multi w online na godz 14.00 bo tam nie mozna wystyać na 14,00 trzeba wysłać zakład przed godziną 21.40
no bo tak jest jak ktoś ma sukcesy nie ważne czy małe czy duże to ludzie tylko będą ci dopieprzać żeby było ci gorzej to jest proste jak drut
Basia no bo taka prawda ileż można to czytać jedno i to samo w kółko Jocia z kim chce mieć kontakt na gg to ma i ma do tego święte prawo karwasz mać
wiem Piotrek ze tak jest mnie wkurza ze sie nie zna osoby a ja ocenia
greg
TopSecret......też kiedyś szukałem...i nie mogłem znaleźć...w niektórych serwisach....na mm ...można dawać tylko na czwartki i soboty i wtorki...nie chce im się latać z kuponami często
basia chyba nigdy tak nie zrobiła prawda basia?
Sara
Jocia a Ty się masz nie przejmować choć wiem że łatwo to się tylko pisze
Oj tam...misiek tak perdoli....bo za wcześnie ze snu zimowego....się wybudził......albo podczas snu...jemu coś w dupę wlazło
halapek
halapek ja sądzę że to to drugie
Agatkaa
o smoczka juz nie ma - prędzej sie diamenta doczekam jak admina
a miałem iść film oglądać ale tak żem się wściekł jak żek to zobaczył
nowatelka a Ty jesteś panna ??
nie mam żadnych gwiezdnych numerów,zodiakalnych,czy księżycowych
Agatkaa
nowatelka o to mi też chodziło
i jutro Medusia kazała Ci grac tak??
oceniłaś właśnie miska - nie znając go rozumiem,że stan wyższej konieczności
sara