Wpisy 192 344 – 192 443
9 grudnia 2010 22:46 → 10 grudnia 2010 10:39, 100 wpisów
tak sobie myśle że może mój limit szcześcia na ten rok sie wyczerpał?

ale u mnie to 4 lub 5 byla mozliwa kurcze dlaczego nie dalem 17 i 30 jak o nich bardzo dlugo sie zastanawialem? shit
aha sylwia toj przedział wiekowy na dzis nie wypalił
no i hm poczta to mi mało
no i hm poczta to mi mało

rav444 - no przedział wiekowy nie wypalił, ale może jutro... kto wie
oj jak to poczta za mało, a gg?
oj jak to poczta za mało, a gg?maykon mówi sie że pierwsza myśl jest najlepsza
pamiętam ten ból jak nie posłałam 8-mki i cała weszła
pamiętam ten ból jak nie posłałam 8-mki i cała weszła

Belciu >>> Ja pamiętnym trafieniem 6/12 w Lotka 5/5 i 7/10 w multi za jednym zamachem też wyczerpałam limit szczęścia na ten rok 

Jasne ,że tak rav444 Ostatnio był taki piękny dzień ósemka, kilka siódemek, kilkanaście szóstek i 16 !!!! 4/5 w typowaniach.Czy nie mogłoby być tak zawsze ?

Witam.Nie typowałem dzisiaj i nie grałem,jaddac z pracy kupiłem tylko zdrapkę "Snieżynka" i wydrapałem 2 zł.Musiałem dzisiaj zakładać rolety w domu,zeszło mi to do 22,30.
Na jutro typuję 10/10 w MM:50,51,52,53,45,55,57,58,29,79
Na jutro typuję 10/10 w MM:50,51,52,53,45,55,57,58,29,79
Ile dostanę kasy jak mam 7 liczb trafionych a wysłałem 8 w multi multi -czy wogle za takie coś płacą .Cholera co znaczy ta stawka x5 -wydałem 12,50zł a niech to szla....
Bella34.Ja 20 lat temu nie wysłałem "Ligi Angielskiej",bo zaspałem.Miałbym wtedy "12"bardzo dobrze płatną.Do tej pory to pamiętam,i ustawiłem się w kolejce po następną wygraną.....

wygrana mega szóstka nie została jeszcze wypłacona
znajomy z tej kolektury mówi,że to chyba stara babcia wygrała
znajomy z tej kolektury mówi,że to chyba stara babcia wygrała
Mysle, ze jakby sie wyslalo 13 983 815 zakladow to i tak by sie nie trafilo..... Wylosowali by ten ostatni ktorego nie bylo...

Ktoś wspomniał na forum,że ludzie główkują dniami i nocami nad cyferkami,a i tak wygrana w Lotto padła na chybił....
dobranoc wszystkim
śnijcie o numerkach na sobotnie losowanie Lotto i Mini

śnijcie o numerkach na sobotnie losowanie Lotto i Mini

w Lotto jedna szóstka - w Mini Lotto jedna piątka
w sobotę 2 000 000zł
w sobotę 2 000 000zł

pamiętam jak losowania prowadził Rysiek niekiedy mówił
czy wygrana z liczb własnych czy na ch/tr i za ile kasy zagrał
czy wygrana z liczb własnych czy na ch/tr i za ile kasy zagrał
jeżeli chodzi o szóstkę to zawsze mówią czy na chybił-trafił czy własne 

majklasz tak-ale pamiętasz formułkę Rysia?
gracz wytypował sam 6 szczęśliwych cyfr zakupił jeden zakład za 2zł
gracz wytypował sam 6 szczęśliwych cyfr zakupił jeden zakład za 2zł
dokładnie - teraz mówią że szczęśliwy zakład został zawarty metodą chybił-trafił w kolekturze w Warszawie - i tyle 
btw. zobaczcie ile placą za 5 w mini - prawie tyle co ostatnio hehe

btw. zobaczcie ile placą za 5 w mini - prawie tyle co ostatnio hehe
zgadza się bella ale jest juz ich wiele wiecej
zdjecie nieaktualne 
zdjecie nieaktualne 
Test. Sprawdzam, czy dojdzie wpis na czat.
Z liczb które podałem, żeby nie skreślać było 2/7. W ciągu 1000 losowań najwyższe trafienia to tylko 5/7.
Wędrowca: 1,2,3,4,5,6,7
W ciągu 10 ostatnich lat najwyższe trafienie to 5/7
W ciągu 10 ostatnich lat najwyższe trafienie to 5/7

To tak tylko, żeby pokazać, że "tylko" nie pasuje za bardzo przy omawianiu 5/7. Pozdrawiam Cie serdecznie. Dobranoc
Dobranoc.
Mag.. . Jesteś?
Miłych snów. Dobranoc.. .
Dzień dobry.

Witam witam wszystkich ho ho ho ;p. Chciałbym przypomnieć iż kolejna wygrana w Lotto przewidziana jest na 23 - 25 grudnia wiec polecam wszystkim zainteresowanym odstawić gre :p Kumulacja 24- 30 baniek
. Opcjonowałbym na 23 bo trzeba zrobićjeszcze noworoczna okolo 15 
. Opcjonowałbym na 23 bo trzeba zrobićjeszcze noworoczna okolo 15 
A tam. Ja tylko testuje komórkę. Mam 1.7 MB na przesyłanie ZA DARMO danych z internetu.
Miało być... 1.7 GB /1 700 MB/

zima się wreszcie kończy bo
rano ze trzy panny w mini widziałem

A jakby jeszcze COŚ trafić to całkiem gra

no to mamy kumulacje w lotto ???
2 melony
pytanie .czy zdążą zebrać tyle....
i wysokich....robal_36
Jak trzy Panny w mini grudniowym porankiem to nie o końcu zimy świadczy,ale bardziej o tym,że mieszkasz w pobliżu rozpustnej agencji albo,z niej właśnie wychodziłeś.
Jak trzy Panny w mini grudniowym porankiem to nie o końcu zimy świadczy,ale bardziej o tym,że mieszkasz w pobliżu rozpustnej agencji albo,z niej właśnie wychodziłeś.

Pikolo>>>
Przyjacielu w bojach doświadczony, przecież jakbym wychodził, to na oczy bym nie widział, czyż nie ?

http://zalaczniki.lotto.pl/Raport_Spoleczny.pdf
str 57 ->świat sie zmienia - nie ma zakładów specjalnych - jest fundacja milion marzeń
Przyjacielu w bojach doświadczony, przecież jakbym wychodził, to na oczy bym nie widział, czyż nie ?

http://zalaczniki.lotto.pl/Raport_Spoleczny.pdf
str 57 ->świat sie zmienia - nie ma zakładów specjalnych - jest fundacja milion marzeń

Ale, z całym szacunkiem, - przekazanie jednorazowo jakiejś kwoty /1 mln/ dotkniętym straszną klęską powodzianom owszem jest szczytne i szlachetne, jednak NIE RÓWNA się zbiórkom na poprzednio zakładane cele - domy dziecka i temu podobne...
Jasne, że mogę się mylić, bo może w swojej skromności milczą o innych darowiznach...
Nigdy nie wygrałem NIC w zakłady specjalne, ale grałem właśnie ze względu na te cele - było jaśniej i prościej - to niejako ja sam decydowałem, czy chcę się dołożyć do fundacji " słabszy wróbelek", czy "wszystkie myszki są nasze"...
A teraz ????
Sami nie wiedzą CZYM są - firmą loteryjną, hazardową, czy developerską...
ich mać
Jasne, że mogę się mylić, bo może w swojej skromności milczą o innych darowiznach...
Nigdy nie wygrałem NIC w zakłady specjalne, ale grałem właśnie ze względu na te cele - było jaśniej i prościej - to niejako ja sam decydowałem, czy chcę się dołożyć do fundacji " słabszy wróbelek", czy "wszystkie myszki są nasze"...
A teraz ????
Sami nie wiedzą CZYM są - firmą loteryjną, hazardową, czy developerską...
ich mać
Mam propozycje.
........ PRZESTAŃMY grać w lotto, to może uda się zmusić TS by obniżył opłaty za zakłady. Proponuje termin: 13.12,2010r..... .
........ PRZESTAŃMY grać w lotto, to może uda się zmusić TS by obniżył opłaty za zakłady. Proponuje termin: 13.12,2010r..... .
Wędrowca netowy>>
mogę się każdego dnia dołączyć
nie widzę przeszkód
ale w skali kraju - my -społeczność mp, to jednak niewiele
Wie ktoś może -
Co za interes ma Gracz z NIEWIADOMOSKĄD do dokładania do budowy hoteli na takich torach wyścigów konnych na Służewcu w wawie ?
Upust na pobyt, jak pukona pokaże, dostanie ?
mogę się każdego dnia dołączyć

nie widzę przeszkód

ale w skali kraju - my -społeczność mp, to jednak niewiele
Wie ktoś może -
Co za interes ma Gracz z NIEWIADOMOSKĄD do dokładania do budowy hoteli na takich torach wyścigów konnych na Służewcu w wawie ?
Upust na pobyt, jak pukona pokaże, dostanie ?

Ta,jasne .Już widzę jak 13.12 Prezes lotto rwie włosy z glowy a 14 zbiera się zarząd i decyduje o obniżeniu cen.
Oni takie "zrywy narodowe" jednodniowe to mają w d...
Powyżej tygodnia z wpływami poniżej 45% mogą ich zastanowić.
Ale o tym,że obniżą to zapomnij.

Oni takie "zrywy narodowe" jednodniowe to mają w d...
Powyżej tygodnia z wpływami poniżej 45% mogą ich zastanowić.
Ale o tym,że obniżą to zapomnij.
Jestem za.13.12.2010 nie gram.
TS dostanie

TS dostanie

TS i tak prędzej czy później będzie musiało iść po rozum do głowy i dostosować się,bo ...
-już teraz coraz mniej osób gra ( z tego co pamiętam aktualnie spadek coś koło 30% )
-przyszły rok obfituje w podwyżki praktycznie rzecz biorąc wszystkiego więc sami się wykończą, kwestia czasu ...
-już teraz coraz mniej osób gra ( z tego co pamiętam aktualnie spadek coś koło 30% )
-przyszły rok obfituje w podwyżki praktycznie rzecz biorąc wszystkiego więc sami się wykończą, kwestia czasu ...
Pikolo>>
Nie jestem przekonany, czy masz rację...
Doskonale przecież widać - droższy zakład - mniej grających
A po PODWYŻCE VAT-u /już za trzy tygodnie/ obroty, nie ma to tamto, na pewno spadną - to myślisz, że nic nie zrobią ?
Potrafić przyznać się do błędu jest taką sztuką ?
Pierwsza wersja tsn była kompletna porażką - i ZMIENILI zasady
A teraz w J, czy to też nie jest piękna katastrofa ?
Nie jestem przekonany, czy masz rację...
Doskonale przecież widać - droższy zakład - mniej grających
A po PODWYŻCE VAT-u /już za trzy tygodnie/ obroty, nie ma to tamto, na pewno spadną - to myślisz, że nic nie zrobią ?
Potrafić przyznać się do błędu jest taką sztuką ?
Pierwsza wersja tsn była kompletna porażką - i ZMIENILI zasady
A teraz w J, czy to też nie jest piękna katastrofa ?
Aaaa, zespół, drużyna 
Madzia, Pikolo - za wczorajszą grę zespołową - 2x
A wszystkim pozostałym oczywiście także

Madzia, Pikolo - za wczorajszą grę zespołową - 2x

A wszystkim pozostałym oczywiście także