Wpisy 1 923 232 – 1 923 331
6 lutego 2014 17:45 → 6 lutego 2014 19:28, 100 wpisów
Wędruś własnie pokazywali kwitnące drzewa i grzyby i nawet bocian przyleciał...koniec świata...
krasnalek a za co lejesz szpiegów ???
astrolog oj uważaj bo jak sie Weruś obrazi to bedziesz miał ze mną do czynienia...
astrolog wal jak w dym...
Islandorka.. .
Zwróć uwagę na niewykorzystane podejrzane liczby z poprzedniego losowania.
Z Testu A z wczoraj /godz. 21.40/ były 2 liczby podejrzane wylosowane dzisiaj o godz. 14. /24, 28/ Czasami warto je uwzględniać przy rozpisywaniu zakładów.
......................................................
Zwróć uwagę na niewykorzystane podejrzane liczby z poprzedniego losowania.
Z Testu A z wczoraj /godz. 21.40/ były 2 liczby podejrzane wylosowane dzisiaj o godz. 14. /24, 28/ Czasami warto je uwzględniać przy rozpisywaniu zakładów.
......................................................
Islandorka.. .
Nie mam nic do astrologa.. .
.....................................
Nie mam nic do astrologa.. .
.....................................
Hmmm..
Mogę mieć z Tobą Islandorka do czynienie spoko -może coś miłego mnie w końcu spotka
Mogę mieć z Tobą Islandorka do czynienie spoko -może coś miłego mnie w końcu spotka
no krasnalek ładnie, ładnie,
oby tak dalej
ciekawe czy dzisiaj tak Ci pójdzie
oby tak dalej
ciekawe czy dzisiaj tak Ci pójdzie
krasnalek mnie by to wystarczyło bo ja gram na trójki i jakbym te liczby rozpisal to troche kasy by było
krasnalek na pewniaka też mi ppasuje ta 30 ale skoro ty już ją dałeś to ja dam 26 ale musze jeszcze pomyśleć troche za chwile dam na profil
cześć wszystkim
Ja tylko na chwilkę i znikam
Kto mi zaproponuje 5/5
Ja tylko na chwilkę i znikam
Kto mi zaproponuje 5/5
i jeszcze taka 5/5 mi chodzi po głowie 4,18,25,35,36 co powiecie
tianshi ta trójeczka jest bardzo dobra
tylko nie chce mi się już lecieć do żab... bo już pusciłem swoje
tylko nie chce mi się już lecieć do żab... bo już pusciłem swoje
ok, moje
3/3
14,25,35
5/5
5,14,25,35,58
10/10
4,5,14,18,25,28,35,45,58,80
lece do TS-a i do losowania
3/3
14,25,35
5/5
5,14,25,35,58
10/10
4,5,14,18,25,28,35,45,58,80
lece do TS-a i do losowania
Witam.A ja mam piąteczkę-3,4,6,7,10.
hello
25,77,31,71,14
Piątka moje jest Ok ale co z tego kiedy łysy prowadzi.
Dywersant jeden
25,77,31,71,14
Piątka moje jest Ok ale co z tego kiedy łysy prowadzi.
Dywersant jeden
Cześć wam zdaje ktoś z was w tym roku maturę ?
Ale no powiedzcie
Teraz weszlam na czat i od razu mila niespodzianka.
łysy zawsze miał spalone losowania tak przynajmniej zauważyłem od czasu kiedy został kulkowym
Dywersant -osoba niszcząca infrastrukturę gospodarczą lub militarną przeciwnika w celu osłabienia jego zdolności zaczepnych lub obronnych ...
MAX to jaką masz najlepszą radę na język polski pisemny ? Bo z matematyki dużo się nauczyłem z tej strony http://www.matemaks.pl/ lepiej tłumaczone niż w szkole było.
Max.
Zloty
Zloty
Monet
Zloty.
Ostatnio -masakra.
Ostatnio -masakra.
Ale wczoraj wszedł pięknie joker.
Krzysio ..mi bardzo dużo pomagał moj przyjaciel Krzysio 744 dobre strony podawał do nauki xxx ale teraz nie pamiętam muszę zerknąć lub napisać do niego to Tobie podeśle ..polski zdasz na bank
max to dożo roboty będziesz miał z tymi maturzystkami. ale jakbyś nie dawał rady to wiesz gdzie mnie szukać
Ale MAX już nie uczę się polskiego w szkole.
W policealnym studiu zawodowym na kierunku technika administracji niedługo IV semestr zacznę.
Egzamin pisemny na poziomie podstawowym sprawdza umiejętność rozumienia czytanego tekstu nieliterackiego i pisania własnego tekstu w zawiązku z tekstem literackim zamieszczonym w arkuszu.