Wpisy 192 043 – 192 142
9 grudnia 2010 14:20 → 9 grudnia 2010 15:26, 100 wpisów
osiem z osiemdziesięiu hm przedzial 20-30 kiedys to wejdzie tylko kiedy
Witam serdecznie,obserwuje wasze wpisy od dawna ale nie moglem znalsc hasla i eureka mam!haslo

"Ostatnią imprezą na Torsanie była wystawa "Dom i Ogród", po niej lodowisko w Sanoku przestało istnieć. Obecnie teren byłego lodowiska służy za miejski parking płatny." 

majklasz-no i stad mój nick na cześć starego,zasłużonego lodowiska
ale teraz mamy bardzo piekną hale widowiskowo-sportową Arena Sanok gdzie też znajduje sie lodowisko
w necie znalazłeś o tym?
ale teraz mamy bardzo piekną hale widowiskowo-sportową Arena Sanok gdzie też znajduje sie lodowisko
w necie znalazłeś o tym?ja wygralem 5 razy w zeszłym roku 3xpo3.600 1x5.400 i 1x24.000 a w tym roku 1x3.600 i dalej kicha ale dobre i to.
iwona424 >>> nie ma Multi Lotto 
Jest Mini Lotto (5 z 42) i Multi Multi (20 z 80)

Jest Mini Lotto (5 z 42) i Multi Multi (20 z 80)
majklasz>>
masz może wśród 4/4 na jutro 6,15,36 albo 42 ?
tak, tylko z ciekawości pytam

masz może wśród 4/4 na jutro 6,15,36 albo 42 ?
tak, tylko z ciekawości pytam

iwona424>>>>> trzeba liczby dopasowac do danej chwili
Dzieki kasa poszla w mieszkanie,przydala sie i to bardzo,kolega wygral w DL 2007.10.27 9.388 509 30
kazda liczba ma przypisany kolor, a czy oni zmieniaja kolor dla danej liczby, przy kazdym losowaniu?
czy po prostu sa kolory sa liczby i tylko ustawiaja ponownie maszyne? i ukladaja kule tak po prostu...
no wlasnie to skad mamy miec pewnosc ze pewna liczba osob wtajemniczonych nas nie oszukuje?
maykon>>>po co mieliby to robic?
maykon>>> nie jest latwo trafic i dla tego ciezko wygrac
maykon>>> aty pazerny jestes?
mają za mało czasu , żeby coś kombinować. O 13.55 jeszcze można wysłać kupon
....jeśli myślicie że oszukują to po co gracie?...często typuje także poza wysłanymi kuponami i także nic nie ma...zobaczcie ile osób tutaj typuje w dziale TYPOWANIA... i jak to wychodzi sami widzicie...
Tylko spokój może nas uratować..

co to za loteria w ktorej by wszyscy wygrywali? to jest przeciez jej urok - na tym to polega
niestety jedni musza przegrac zeby drudzy mogli wygrac
największe wygrane wchodzą kiedy się na nie czeka 
złodzieje nic wiecej!! ostatnio nie zaistniala zenujaca sytuacja, wyslalem kupon ML i nigdzie go nie czytalo, fakt wygrana byla marna no ale tu przeciez chodzi o zasade jaki wiarygodnosc totalizatora, kupon sprawdzany kilkukrotni takze poza miastem i w innych a wygranej brak haha xD na kuponie wszystko sie zgadzalo
..
pani z totka zadzwonila, dala na glosno mowiacy a zmierzly pan kazal kilkuktotnie spradzic czy kupon jest prawdziwy a nie fake! a koncu przyjachali i sami sie wjebali bo nie bylo walku a wygrana byla to dlaczego nue czytalo?? samo klamstwo ten totek..
oczywiscie nie bede ukrywal wygralem kilkukrotnie nawet niezle sumy ale co z tego kreca jak sie da!! tyle
..pani z totka zadzwonila, dala na glosno mowiacy a zmierzly pan kazal kilkuktotnie spradzic czy kupon jest prawdziwy a nie fake! a koncu przyjachali i sami sie wjebali bo nie bylo walku a wygrana byla to dlaczego nue czytalo?? samo klamstwo ten totek..
oczywiscie nie bede ukrywal wygralem kilkukrotnie nawet niezle sumy ale co z tego kreca jak sie da!! tyle
historia lubi sie powtarzac juz raz ich opisali w gazecie, moglem zrobic to sano 

shoks>> czy ten kupon byl na wielokrotne losowanie???
shoks >>lottomat rozpoznaje kupon po kodzie paskowym >>> najprawdopodobniej był źle wydrukowany...
majklasz patrz ze w ogole taka sytuacja moze aistniec, przeciez bniega o duze pieniadze?
a ja gram sporadycznie, jak mi sie chce to zagram, albo skreslam numery i patrze czy trafie, sprawdzam po prostu
jak ten kupon byl na wielok\rone losowanie to czasmi tak jest ze nie wykazuje wygranej od razu do piero po chwili
druga sprawa, ma tyle losów , wygrana jest jedna? no pewnie bo przeciez nie rodziela jej na 30 odób o takich samych cyfrach? bo gdyby tak zrobili za tydziej padloby 60 jak kiedys
shoks >> słyszałem o takich przypadkach pare razy ... dlatego jestem uczulony - zawsze sprawdzam kod paskowy i oznaczenia - jeżeli np jest blado wydrukowany to zgłaszam od razu
ja gram juz 17 lat w ts i nigdy nie mialem problemu
tajemnica
192094. szczęściara- odnośnie Twojej wypowiedzi, uważam że właśnie dzięki temu że oszukują, można coś ugrać
gdyby gra była rzeczywiście losowa, nasze typowania, były by nic nie warte!Można było by liczyć tylko na fart. A tak jest szansa na wygraną, bo często gęsto sami w swoich oszustwach się gubią i podkładają
gdyby gra była rzeczywiście losowa, nasze typowania, były by nic nie warte!Można było by liczyć tylko na fart. A tak jest szansa na wygraną, bo często gęsto sami w swoich oszustwach się gubią i podkładająPiszesz, że sprawdzasz kod PASKOWY, więc gdzieś go musisz mieć zapisanego 

sorry że wrzucę,miałem taki przypadek przed wczoraj odbierałem całe 4 złote w innej kolekturze pierwszy raz widziałem młodą panią za szyba wbiła początek kodu na dole i wypłaciła choć maszynka nie czytała, no ale już tam nie puszczam u niedbaluchów