Wpisy 1 919 265 – 1 919 364
3 lutego 2014 21:03 → 3 lutego 2014 21:26, 100 wpisów
fifi ja kiedyś 4 lata z łuku strzelałam,ciekawe czy bym jeszcze czasnęła do ruchomego celu
Lila do czwartku jestem grzeczny siedzę wieczorami w domu
ale jak w czwartek wyjdę to wracam dopiero w niedzielę rano
Jetta a ten Champion to jaki duży
Piter...nooo bardzo ciekawe to co piszeszSpróbuj w piątek gdzieś wypełznąć a dopadnie Cię ręka sprawiedliwości
Lila czemu nie mogę w piątek nigdzie iść
fifi ja miałam jakies 21 a 4 lata już strzelałam czyli miałam jakieś 17 jak zaczęłam
fifi...no to na uj mi ciśnienie podnosi?Mi rzadko ciśnienie skacze ale jak już skoczy to różnie bywa
farmers Lila pewnie zje z miłą chęcią
farmeras..karwa jakbys jakąś fajną sałatkę miał to ok a Ty mi tu z pizzą Giuseppe,Giuseppe to mieszka w Bari
Lila- to co Ty karwa w Polszy robisz jeszcze? Terrorysty do Soczi pono jadą
Lila powiesz czemu nie mogę w piątek nigdzie iść
Fifi to do holandii na kurczaki miejsce jest wolne dla kobiety
Fifi ja chcę wiedzieć dziś a nie w piątek
fifi nie ważne nie czaska się do zywcaja do tarczy i do słomianych lal karwaaaaaaaaaaa
Lila będę grzeczny
witam ponownie
ja nie wiem co się dziś dzieje ale co z kim gadam to pisze że ma dziś problem z netem albo z kompem
Lila...
Profesor
fiolka...
Lilcia a co będziemy robić
piotrek...
a ja stszeliłem pierwszy raz jak miałem 16 lat do kuropatwy i miałem pecha bo była za młoda i musiałem kolegium zapłacić
niecierpie szczawiowej
Lila to ja się nie piszę na taki wspólny wieczór
profesorze a ja uwielbiam taką ze śmietanką z jajeczkiem ,zresztą wszystko co zielone lubie
Lila...ja szpinak lubię
Lila ja też lubię ale co innego i wolałbym spędzić ten wieczór z Tobą trochę inaczej
Jetta do swojego nie ma jak
zresztą to by bolało
Pitercicho bo kabel nie śpi a potem to wykorzysta przeciwko nam a jak nie nam to mnie
w krzakach nikogo niema
zloty Jetta chyba też ma ochotę na lody