Wpisy 1 916 960 – 1 917 059
1 lutego 2014 23:02 → 1 lutego 2014 23:58, 100 wpisów
Nowatelka- siły zbierają wiesz... nowy miesiąc, nowe możliwości, a Panowie coraz bardziej zawzięci, więc muszą się zregenerować
Skalar..to podpowiadaj.. ja dzisiaj byłam małą niemoca złożona.. i cieniutko poszło typowanie
Jocia- ja nie typowałam, ani nie puszczałam się na 14, ale obstawiałam 1,10,11 i byłoby 2/3, na wieczór mi nie poszło... z 57 właśnie...
Matg głowa do góry i żyje się dalejWięcej optymizmu i życie staje się inne A użalanie nic nie daje
Mateusz, bo to jest tak, że jak w tłumie się odezwiesz to nikt nie zareaguje, musisz konkretnie- do określonej osoby się zwrócić- udowodnione naukowo
jocia gdzie sie włóczysz
co sadzicie o tych liczbach na 14 jakas 7 chce sklecic
08,11,14,29,34,37,07,51,53,54,65,64
08,11,14,29,34,37,07,51,53,54,65,64
Jocia ja sam nie wiem wejdz na grupe XXX i popatrz Stell lub wejdz do grupy tej bo jest jedno wolne miejsce
Skalar..ja sie juz wyleczyłam z grupynie chce mi sie..za duzo czasu mi to zabierało ..skupianie sie na pewniaczkuwtedy jednym w grupie C.
skalarku m.a.m
pływają rosną zyja ..... czasem nakarmie
Jocia w domu też mam rybki ale w akwarium i sam jestem rybką zodiakalną
ale za to swinka morska mi sie stan pogorszył zimna jest i sie trzesie .nic nie jadł.a dzis
wczoraj chwaliłem ze mam ją 9 lat
a dzis
wczoraj chwaliłem ze mam ją 9 lat
a dzis
jetka spoko
najwysza pora ze b y juz zeszła z tego swiata
szkoda bedzie moja
najwysza pora ze b y juz zeszła z tego swiata
szkoda bedzie moja
Zeby doszla trzecia kobitka było by fajnie a tak za dużo chłopa
oczwiscie żart do grupy może dopisac każdy
oczwiscie żart do grupy może dopisac każdy
9 lat tulenia głaskania
a tu cza kase na stype zbierac
a tu cza kase na stype zbierac
wasyl- włąsnie, żeby nie cierpiała, a nie męczyła się... mój pies już ślepy, głuchy i słaby znalazł siły żeby uciec na ulicę i tam go auto zabiło... on wiedział, że tam znajdzie koniec, bo nigdy w tamtą stronę nie szedł wcześniej
rybka lubi pływac
jetka no jasne gadzinka czuje
ide do pieca 51 cza pogmyrac i dowalic na noc
ide do pieca 51 cza pogmyrac i dowalic na noc
Skalar- typowa ryba- niepoważna, niekonsekwentna, ze skłonnościami do marzycielstwa i zbyt luzackim podejściem do życia, kierująca się zasadą- co ma być to będzie...
O tak... prze- fajna jestem
O tak... prze- fajna jestem
jetta..a jesli wolno zapytac , to jakim gatunkiem jesteś..mam nadzieje,ze nie flądrą
mój piec ma punkt g jak kobitki jak pogmyram to sie rozpala do czerwonosci i grzeje i sapie do rana
pefnie ma ogazm jprdl.
pefnie ma ogazm jprdl.
wasyl- ale Twój piec, mam nadzieję, nie wydaje żadnych ...odgłosów
Witam
1/1 2/2 3/3
1/1 2/2 3/3
10-40-49
Jocia dzięki
mój super pewniak 10 i tym razem nie zawiódł
mój super pewniak 10 i tym razem nie zawiódł
pogmyrałem i juz mam 70
dwa razy weszedł