Wpisy 1 916 902 – 1 917 001
1 lutego 2014 22:44 → 1 lutego 2014 23:19, 100 wpisów
jetta , ja jestem realistom i dobrze mówie
znam tajniki zawodów na kolei bo sam przepracowałem tam 14 lat
znam tajniki zawodów na kolei bo sam przepracowałem tam 14 lat
dobra uciekam dobranoc wszystkimdo jutra
Jack, ale Prof, o tym marzy, więc nie mów tego głośno, niech się sam o tym przekona
narka
Nowatelka
Jocia masz jakis pomysł na jutro w MM jakis przedział liczb
Jocia masz jakis pomysł na jutro w MM jakis przedział liczb
Skalar ..nic nie mam jeszcze.. nawet wyników nie uzupełniłam
astrolog.. nie..bo dałam go w prezencie.. udomowionemu
astrolog.. nie..bo dałam go w prezencie.. udomowionemu
Nic wioczne nie bylo dane tej piąteczki dziś ustrzelić Ale do konca roku daleko
Mateusz..zwykło się mówić ,ze rysunek ..to obrazek malowany, rysowany piórkiem, węglem, ołowkiem.. obraz to malowany farbami bądź pastelami.
Skalar- właśnie ja już mam na jutro dwa zakłady, co dziś nie wleciały, ale może jutro... tylko zapuścić na 14
Jocia-No niezły(chyba?)landszafcik,ale ja się na tym nie znam.Pytaj OCR-a
jetuś a co sie z zakładnikami stało dziś sie nie zakładająmartwie sięwiesz coś??
W naszej grupie XXX jak narazie ma czuja Stell do pewniaków I może do realu bede jej brał pewniaka do realu i dobiore 2swoje i będe puszczal trojeczki dodatkowo Bo ja gram piąteczkami
Nowatelka- siły zbierają wiesz... nowy miesiąc, nowe możliwości, a Panowie coraz bardziej zawzięci, więc muszą się zregenerować
Skalar..to podpowiadaj.. ja dzisiaj byłam małą niemoca złożona.. i cieniutko poszło typowanie
Jocia- ja nie typowałam, ani nie puszczałam się na 14, ale obstawiałam 1,10,11 i byłoby 2/3, na wieczór mi nie poszło... z 57 właśnie...
Matg głowa do góry i żyje się dalejWięcej optymizmu i życie staje się inne A użalanie nic nie daje
Mateusz, bo to jest tak, że jak w tłumie się odezwiesz to nikt nie zareaguje, musisz konkretnie- do określonej osoby się zwrócić- udowodnione naukowo
jocia gdzie sie włóczysz
co sadzicie o tych liczbach na 14 jakas 7 chce sklecic
08,11,14,29,34,37,07,51,53,54,65,64
08,11,14,29,34,37,07,51,53,54,65,64
Jocia ja sam nie wiem wejdz na grupe XXX i popatrz Stell lub wejdz do grupy tej bo jest jedno wolne miejsce
Skalar..ja sie juz wyleczyłam z grupynie chce mi sie..za duzo czasu mi to zabierało ..skupianie sie na pewniaczkuwtedy jednym w grupie C.
skalarku m.a.m
pływają rosną zyja ..... czasem nakarmie