Wpisy 1 914 705 – 1 914 804
31 stycznia 2014 19:10 → 31 stycznia 2014 19:52, 100 wpisów
Torsan chęc wygrania jest silniejsza wiem wiem sam po sobie kussi diabeł
Zagrałem nie tak dawno na 4 losowania nie licząc ostatniego i miałem 0/5,1/5,0/5,1/5 jak teraz będę w punkcie to zagram na maksymalną ilość losowań.
HARTGE-ja i tak zrobiłem postęp bo w MM gram od czasu do czasu już a grałem kiedyś codziennie na 14 i 22
Różnie ale przeważnie sam skreślam a ty ?
Torsan no no to graty ja na 14 wcale nie gram tylko tyle co w sobotę i niedzielę mogę ewentualnie zagrac
Jak tam pogoda u was ?
panowie a jest tu z nami jakaś kobita ???
ja wiem że dziś międzynarodowy dzień przytulania ale żeby nas tak samych zostawić Kobiety
HARTGE-liceum uzupełniające,kiedyś przerwałem po pierwszym semestrze i teraz kontynuował bede
Mam też wykształcenie średnie i co bez pracy jestem od skończenia szkoły nawet stażu nie miałem ale byłem popytałem i w gimnazjum mam mieć wniosek już złożony jest tak mi powiedzieli bo dzwoniłem. Tylko jeszcze nie wiadomo od kiedy zacznę i czy w ogóle ale raczej tak. Na miesiąc 980 zł bo to z funduszu unijnego jest.
Damian, tak słuchałąm radia w aucie i se myślę, karwa gdzie ta zima??? Południe topnieje, ferie za pasem...
A samoloty na Balice to jeden za drugim leciały, co Okęcie nie działało?
dzikus, ode mnie już dostałeś, teraz będziesz się musiał zadowolić porcelanową przytulanką...
Jetta na razie trzyma śnieg ale zapowiadają odwilż ale jakoś chyba się nie zanosi przynajmniej na razie
Damian, jutro u nas już plusowa temperatura, nawet w nocy z sb na nd ma nie być mrozu... Przynajmniej wg meteorogramów
Jetta tak patrzyłem że 1 stopień ale jakoś nie chce mi się wierzyc że tak nagle spadnie
dzikus- przytul się do podusi, miednicy, sedesu, wanny, nie wiem gdzie zalegasz spać, ale niech ci rano głowa lekką będzie
Jetta
jetta hartage
Jetta nie było mnie
Jetta możesz mnie lać i tak Cię bardzo lubię
Piotruś, no bo pewnie byłeś, tulić się chcesz i mi tu waniać papierochami
dobra ja idę coś zjeśc później prysznic i wpadnę na losowanko albo i przed
1 914 766. wujek74 2014-01-31 (19:36)
sory jak kogoś obraziłem
????
pytanie odnośnie tego
sory jak kogoś obraziłem
????
pytanie odnośnie tego
dziku, no masz...
zrozum -świat po alkoholu wygląda zupełnie inaczej, mogłeś sobie coś nie tak pomyśleć o moim przyjacielskim uścisku, i takie nieporozumienie z tego wyszło...
zrozum -świat po alkoholu wygląda zupełnie inaczej, mogłeś sobie coś nie tak pomyśleć o moim przyjacielskim uścisku, i takie nieporozumienie z tego wyszło...