Wpisy 1 914 633 – 1 914 732
31 stycznia 2014 18:04 → 31 stycznia 2014 19:25, 100 wpisów
osiołek jest mój Jetta ma ogiera a Piotrek klacze strusie to tylko dla jaj a żaby co byśmy lepiej kumali
Żelka
Piotrek nie mogę z tej farmy
Sara
Pintolku lizaku Ty
Żelka czemu nie możesz ?? szkoda że farma zlikwidowana
znikam
Piotrek jak zlikwidowana? pierwsze słysze
Dzikus
Żelka papa
Sara mam 4 numery z Twoich
02 raczej bez opcji ale różnie to jest
Hartge
Hartge >>> Damian dobrze pamiętam ??
Sara 28 i 31 01 mam
dzikus niech se będzie zima zwalczy wszystkie zarazki i zło
Damiano więc tak dziś mam zamiar się upić
a co z tego wyjdzie zobaczymy
Kochany Totalizatorze Sportowy.
Proszę o wylosowanie moich liczb
w wieczornym losowaniu multi multi.
Proszę o wylosowanie moich liczb
w wieczornym losowaniu multi multi.
Torsan jakoś nijako ale też powolutku żadnych diametralnych zmian
a ja dzisiaj 10 zeta trafiłem,
to nic,że za 80 wysłałem,
bardzo się cieszę
to nic,że za 80 wysłałem,
bardzo się cieszę
Torsan na dziś nic nie zagrałem na przykład nie wiem czy Ci mówiłem ale kolekturę mi bliską zamknęli nie ma gdzie grac muszę daleko iśc gram jak jest lotto i mini a w mm prawie nic już nie puszczam od czasu do czasu jak coś widzę na mapach
Dzikus niby tak ale jak to mówią miałem szansę na więcej a że losują jak losują kosmiczne cyfry
Damian gralem ale cieniutko
Drapek
Torsan
Cześć wam jaka tam u was pogoda bo u nas -8 i pada śnieg a na dodatek wieje silny wiatr. Najgorzej to z pola ciągle zwiewa na chodnik który odśnieżałem ale teraz jest gdzieś od jakiegoś czasu na około pół metra a przed chwilą pługopiaskarka przejeżdżała.
Torsan jakby nie patrzec to naprawdę człowiek uzależniony od tego jest trzeba powoli się zastanawiac czy nie rzucic tego w cholerę
Torsan ale w tym kraju jak nie wygrasz czegoś to się nie dorobisz
torsan masz zakłady na kolejne losowania Mini Lotto ?
torsan pewnie podobnie jak ja liczysz na piątkę tylko w Mini Lotto co ?
Torsan chęc wygrania jest silniejsza wiem wiem sam po sobie kussi diabeł
Zagrałem nie tak dawno na 4 losowania nie licząc ostatniego i miałem 0/5,1/5,0/5,1/5 jak teraz będę w punkcie to zagram na maksymalną ilość losowań.
HARTGE-ja i tak zrobiłem postęp bo w MM gram od czasu do czasu już a grałem kiedyś codziennie na 14 i 22
Różnie ale przeważnie sam skreślam a ty ?
Torsan no no to graty ja na 14 wcale nie gram tylko tyle co w sobotę i niedzielę mogę ewentualnie zagrac
Jak tam pogoda u was ?
panowie a jest tu z nami jakaś kobita ???
ja wiem że dziś międzynarodowy dzień przytulania ale żeby nas tak samych zostawić Kobiety
HARTGE-liceum uzupełniające,kiedyś przerwałem po pierwszym semestrze i teraz kontynuował bede