Wpisy 1 913 733 – 1 913 832
31 stycznia 2014 09:56 → 31 stycznia 2014 11:19, 100 wpisów
Ksings film SARA ?
Jetta ,nieużywam takich numerów, chyba że ty ?
Jetta piosenka ak47 - cela
Za pare lat to tu bedzie TUSKOLANDJA -KRAJ dla wybranych !!!
Jak czytam tam te komentarze ,fałszywe, to normalnie... Penisa w ryło i ssij, oto prawda
Andreas
55,56,58
.
.
MOnet
do tego wczoraj talizmanienia, że tak to określę - jeszcze słowo - tak - przeciwnikiem w ugraniu jest rp - przede wszystkim - też tak uważam...
Jednak jeśli chodzi o 'firmę wynajętą do przeprowadzania losowań' i zdjęcie odjum pewnego braku przejrzystości etc etc, to wygląda na to, że jeszcze ok 2009 tak nie było
... znajdź - jeszcze gdzieniegdzie się uchowało - >>Krzysztof Szczepaniak "Losowania totolotka od kuchni" << - nie wiem /i tak naprawdę, to pewnie mało kto wie/ - co i ile się tam od tego czasu zmieniło, bo transparentność i przejrzystość raczej nie
Wiesz choćby tylko - ile jest zawieranych zakładów mm na poszczególne ilości skreśleń ? - I nie mówmy w tym miejscu o ślicznych i statystycznie i % szacunkach
do tego wczoraj talizmanienia, że tak to określę - jeszcze słowo - tak - przeciwnikiem w ugraniu jest rp - przede wszystkim - też tak uważam...
Jednak jeśli chodzi o 'firmę wynajętą do przeprowadzania losowań' i zdjęcie odjum pewnego braku przejrzystości etc etc, to wygląda na to, że jeszcze ok 2009 tak nie było
... znajdź - jeszcze gdzieniegdzie się uchowało - >>Krzysztof Szczepaniak "Losowania totolotka od kuchni" << - nie wiem /i tak naprawdę, to pewnie mało kto wie/ - co i ile się tam od tego czasu zmieniło, bo transparentność i przejrzystość raczej nie
Wiesz choćby tylko - ile jest zawieranych zakładów mm na poszczególne ilości skreśleń ? - I nie mówmy w tym miejscu o ślicznych i statystycznie i % szacunkach
Robal>> zgadza się. Trochę
Bo tym razem Ty mnie nie zrozumiałeś..
Czy ja pisałem że wszystko jest cacy i OK?
Ze jest transparentnie,czysto i przejrzysto?
Nie pisałem bo tak nie uważam.
Ale Robal brak transparentności czy ***sko skonstruowany regulamin to jeszcze nie przestępstwo.
Natomiast każda świadoma ingerencja w system i celowe zaburzenie warunków losowości już nim jest.
I ONi też to wiedzą.
Bo tym razem Ty mnie nie zrozumiałeś..
Czy ja pisałem że wszystko jest cacy i OK?
Ze jest transparentnie,czysto i przejrzysto?
Nie pisałem bo tak nie uważam.
Ale Robal brak transparentności czy ***sko skonstruowany regulamin to jeszcze nie przestępstwo.
Natomiast każda świadoma ingerencja w system i celowe zaburzenie warunków losowości już nim jest.
I ONi też to wiedzą.
Jetta.
ok wiem rozumiem zgadzam się
jednak - w takim razie pytania tropicieli spisków w takim razie powinny brzmieć, no np -
- czy i jakie jest ingerowanie w zakłady ch-t, czy i jak często się powtarzają
- czy zestawy wylosowanych liczb są powiązane z zestawami kul używanych do losowań... Lub to inaczej - czy analizowane są, w jakikolwiek sposób, przed losowaniem
dobrego dnia
powo
jednak - w takim razie pytania tropicieli spisków w takim razie powinny brzmieć, no np -
- czy i jakie jest ingerowanie w zakłady ch-t, czy i jak często się powtarzają
- czy zestawy wylosowanych liczb są powiązane z zestawami kul używanych do losowań... Lub to inaczej - czy analizowane są, w jakikolwiek sposób, przed losowaniem
dobrego dnia
powo
Monet.
Byłam po auto,bo piękny chce jechać na zakupy.
Byłam po auto,bo piękny chce jechać na zakupy.
Robal
Jakby co, to wzywaj na świadka. Podpiszę, że byłeś z nimi pierwszy
Robal.
Czasem za tą . jeszcze jest coś ukryte.
Czasem za tą . jeszcze jest coś ukryte.
Robal>> ja prosty człowiek tłumaczę to na własny użytek tak.
Każde losowanie jest odrębnym i niezależnym zdarzeniem.I Mam na myśli te oficjalne (żródło bazy wyników) i mniej i zupełnie nie oficjalne.
I wg. mnie jakakolwiek zależność,zbieżność czy podobieństwo to przypadek w porywach jakiś krótkotrwały trend.
I już.
Każde losowanie jest odrębnym i niezależnym zdarzeniem.I Mam na myśli te oficjalne (żródło bazy wyników) i mniej i zupełnie nie oficjalne.
I wg. mnie jakakolwiek zależność,zbieżność czy podobieństwo to przypadek w porywach jakiś krótkotrwały trend.
I już.
Jetta.
46
46
Monet.
Szkoda,że Ty nie masz końcówki obstawiałabym na okrągło.
Szkoda,że Ty nie masz końcówki obstawiałabym na okrągło.
Trisio.
raczej nie,bo auto przed domem.
raczej nie,bo auto przed domem.
Mirnam
Jetta .
Albo 12 .Chyba że będzie nieskromny i
Albo 12 .Chyba że będzie nieskromny i
1 913 791. emerytka 46 2014-01-31 (10:58) Chorzów.
Monet.
Szkoda,że Ty nie masz końcówki
Emerytko>> gwarantuję Ci że MAM
Ale nie pokaże.
Bo 36 w niełaskę by popadło.
Monet.
Szkoda,że Ty nie masz końcówki
Emerytko>> gwarantuję Ci że MAM
Ale nie pokaże.
Bo 36 w niełaskę by popadło.
Spacerek
Monet.
Ale nie o takiej końcówce.
Ale nie o takiej końcówce.
Monet.
Bądź bezpruderyjny
Bądź bezpruderyjny
jak do Ciebie jetta? O 10 to juz tydzien temu mowiłe, że przy nowiach i pełaniach ma niesamowitą statystyke pojawiania sie
jociu, Ty tu nie żartuj sobie...ot zaczęło CI iśc to i humor widze wrócił