Wpisy 1 912 117 – 1 912 216
30 stycznia 2014 12:48 → 30 stycznia 2014 13:36, 100 wpisów
agatka
i spiżdżam
i spiżdżam
Agatkaa
Rafalski
1 912 039. Robal_36 2014-01-30 (12:23)
rafalski siemasz
A jak rozwinąłbyś te "oszukują" ? - socjotechnicznie -
"nigdy nie było tak łatwo' - jak mówią, kiedy nie wiem, czy nie mają na myśli jedynie łatwości znalezienia punktu bez skojarzeń, bo - ilości trafień /w populacji/ trochę się zmieniły, czy szedłbyś w jakimś innym kierunku ?
AD vocem>> tkibic z dala się nie w***la -taka zasada. Alre chciałbym snującym rozważania oszukują/nie oszukują pewną oczywistą oczywistość przypomnieć która ma kapitalne znaczenie a nniektórym chyba umnknęła.
Pytanie>> czy TS osukuje prowdząc losowania. - NIE!
Totalizator Sportowy nie oraganizuje ,nie prowadzi i logistycznie nie ma nic wspólnego z przeprowadzanymi losowaniami. TS zleciło obsługę swoich produktów(gier) zewnętrznej firmie. Światowemu gigantowi w tej branży ktory obsługuje loterie na całym świecie. Wykrycie i ujawnienie udziału w/w firmy w jakichlkolwiek machlojkach przy prowadzeniu losowań to praktyczne śmierć firmy.
Opłaca im się?
To się Monet nawymądrzał co?..
rafalski siemasz
A jak rozwinąłbyś te "oszukują" ? - socjotechnicznie -
"nigdy nie było tak łatwo' - jak mówią, kiedy nie wiem, czy nie mają na myśli jedynie łatwości znalezienia punktu bez skojarzeń, bo - ilości trafień /w populacji/ trochę się zmieniły, czy szedłbyś w jakimś innym kierunku ?
AD vocem>> tkibic z dala się nie w***la -taka zasada. Alre chciałbym snującym rozważania oszukują/nie oszukują pewną oczywistą oczywistość przypomnieć która ma kapitalne znaczenie a nniektórym chyba umnknęła.
Pytanie>> czy TS osukuje prowdząc losowania. - NIE!
Totalizator Sportowy nie oraganizuje ,nie prowadzi i logistycznie nie ma nic wspólnego z przeprowadzanymi losowaniami. TS zleciło obsługę swoich produktów(gier) zewnętrznej firmie. Światowemu gigantowi w tej branży ktory obsługuje loterie na całym świecie. Wykrycie i ujawnienie udziału w/w firmy w jakichlkolwiek machlojkach przy prowadzeniu losowań to praktyczne śmierć firmy.
Opłaca im się?
To się Monet nawymądrzał co?..
Monet, skoro obsługuje loterie na całym świecie, to jest monopolistą i może ustawiać maszyny jak klient chce, bo i tak mu nikt nic nie zrobi
taki żarcik i dla kolegi
taki żarcik i dla kolegi
Lila musi
Monet
>>Totalizator Sportowy nie oraganizuje ,nie prowadzi i logistycznie nie ma nic wspólnego z przeprowadzanymi losowaniami<<
nic ? czyżby ?
>>Totalizator Sportowy nie oraganizuje ,nie prowadzi i logistycznie nie ma nic wspólnego z przeprowadzanymi losowaniami<<
nic ? czyżby ?
Lili karwa szatan nie synuś, a rozklekotał się tak, że już słuchac tego nie idzie.....
Lila pewnie Fifi teraz czycha na gołoleć
...
tekturowa komisja, prowadzący losowania itd itd są pracownikami g-techu ? tajna szafa pancerna z zestawami kul - nie istnieje, a kol hipopotan jest tajnym klientem/agentem badającym mastroje wśród grających ?
tekturowa komisja, prowadzący losowania itd itd są pracownikami g-techu ? tajna szafa pancerna z zestawami kul - nie istnieje, a kol hipopotan jest tajnym klientem/agentem badającym mastroje wśród grających ?
U mnie9/9 z maszyny puszczone 10:05//10,14,24,27,46,53,60,67,
Lili gada i gada, ja mu off, a on dalej i nie wiem, gdzie ma te baterie schowane
1 912 128. Robal_36 2014-01-30 (12:58)
Monet
nic ? czyżby ?
Robal>> odwróćmy pytanie... a CO ma? oprócz tego że zleca?
Monet
nic ? czyżby ?
Robal>> odwróćmy pytanie... a CO ma? oprócz tego że zleca?
Lila
Lila jak Fifi wpadnie to mamy
Lila no kombajn jest naprawdę straszny
Monet
tak ? maszyny są g-techa ? - nie wiedziałem - jest chyba/ kilku producentów, i były używane różne - tak sądziłem
to tych kul się złapię - choć - nie muszę mieć racji -
otóż więc - wybór zestawu kul na dane losowanie - to też ktoś z g-techa ? - jednak nie pani Zosia ?
tak ? maszyny są g-techa ? - nie wiedziałem - jest chyba/ kilku producentów, i były używane różne - tak sądziłem
to tych kul się złapię - choć - nie muszę mieć racji -
otóż więc - wybór zestawu kul na dane losowanie - to też ktoś z g-techa ? - jednak nie pani Zosia ?
A po 14tej mozeZobaczymy co wylosuja?!
Robal >> Ty mi lepiej podpowiedz jakich argumentów (wagon zielonych? dwa wagony?) musiłby użyć prezes organizatora gry żeby przekonać do udziału w przekręcie szefoftwo G-techu?
Lila a tego to nie wiem jak się nie nadziewam wolę nadziewać rogaliki marmoladą
MOnet
to ok - te 'dwa wagony' - tak - to przemawia do mojej wyobraźni ... prawie zupełnie tak, jak szansa w okolicach 1:100000
to ok - te 'dwa wagony' - tak - to przemawia do mojej wyobraźni ... prawie zupełnie tak, jak szansa w okolicach 1:100000
Lila nie nie widziałem
Lila no przeca widziałem brechtam się
Lila tego to nie widziałem
Aaaa - już wiem - jedna , a druga
znikam /nie, nie w odmienne stany /
znikam /nie, nie w odmienne stany /
Lilka
ciekawa jestem czy 36 wpadnie, to moj sen taka kupowalam tunike 36
rozmiar
ciekawa jestem czy 36 wpadnie, to moj sen taka kupowalam tunike 36
rozmiar
Lila ja nie będę już nic komentował
A tak bym chciała,a tu zonk.
http://www.zdjeciawtlenafb.pl/smieszne10m.jpg
http://www.zdjeciawtlenafb.pl/smieszne10m.jpg
Piter lepiej nie komentuj bo ja też nie wiem co na to wszystko powiedzieć
Deki
Lila ale kociak z fochem fajny co
Hejka wszystkim. Jakieś pewniaczki na godzinę 14:00 ktoś może posiada i się tą wiedzą podzieli. Chętnie wypróbuję skuteczność typowań i zasilę kieszenie
Deki.
36 i 61
36 i 61
Losowanie zawsze jest "na żywo" tzn. prezes "żywo reaguje" na wpływy z losowań.
1 912 181. deki72 2014-01-30 (13:26)
Monet jesteś?
....
Karwa od rana tu się na Ciebie czaje
Monet jesteś?
....
Karwa od rana tu się na Ciebie czaje