Wpisy 1 907 422 – 1 907 521
27 stycznia 2014 18:55 → 27 stycznia 2014 19:34, 100 wpisów
54 daj marek
Jeszcze raz.
Długo sie to nasze Państwo nie poturla, jeśli w dalszym ciągu tak skutecznie będzię zniechęcać tych właśnie najmniejszych przedsiębiorców do zakładania bądź kontynuowania biznesu z tymi swoimi powalonymi przepisami z doopy ustalonymi, składkami i podatkami jak za woły... I z unijnymi bzdurnymi przepisami...
Długo sie to nasze Państwo nie poturla, jeśli w dalszym ciągu tak skutecznie będzię zniechęcać tych właśnie najmniejszych przedsiębiorców do zakładania bądź kontynuowania biznesu z tymi swoimi powalonymi przepisami z doopy ustalonymi, składkami i podatkami jak za woły... I z unijnymi bzdurnymi przepisami...
Deki- a wiem to? nic tylko albo
się nie odzywa, to ja po oczach nie bardzo poznam
się nie odzywa, to ja po oczach nie bardzo poznam
55 też może być
jetta o 4 też myślałem . dobry typ
Marek ja świata nie zmienię wiem o tym, ale to nie tylko moje myślenie, czekaj aż lud wyjdzie na ulice... ale to jak lód stopnieje...
dwie z 1-9 będą
deki ..ta asterka i mrówka powinni podać sobie ręce ..ona on tylko a ja na to ..mam ....
5
i 1 może się powtórzy
Karwa, zobaczycie bedzie drugi Majdan, i to bynajmniej nie Radosław!
a co deki byś dał ? oprócz 55 twojego?
79 dajesz?
Jetta przepowiadasz przyszłość ale czarną musisz wskoczyć
na nasz forum
na nasz forum
a co mi tam . dam tą 79
54 najmocniejsze zaraz potem 58,59
karwa ja taki zestaw mam, że śmiechu warte...
i ch...
automat do zdrapek same badziewia wypluł
Taki dzień...
i ch...
automat do zdrapek same badziewia wypluł
Taki dzień...
54 zgodzę się , ale 58 , 59 nie widzę , każdy ma prawo do swojej sugestii
ostatnio porzuciłem grę na 10 tki kiepsko mi szło.teraz gram na 9 tki
ja bym widział 60
no i jeden z moich pewniaków na kuponie 29
dzisiaj puszczam 2 dziewiątki
myślę nad grą na 2/2 i 3/3 ale ciągle jakoś na więcej skreśleń gram. szczególnie mam zamiar zająć się trójkami
ogólnie to kiedyś najlepiej mi wychodziło na 8/8 co po chwile 4/8 i 5/8
ale metoda doboru się wyczerpała .już nie działa
mw to trzeba się zabrać jak tak będziesz mówił , to będzie to trwało i trwało
a ty masz sukcesy w trójkach?
ja jak grałem to b.często 2/3
deki z tą jedną u kol. Jet. to tak optymistycznie/grzecznościowo chyba. Nula będzie miała.
1 907 488. Monet 2014-01-27 (19:20) Gród Gryfa
deki z tą jedną u kol. Jet. to tak optymistycznie/grzecznościowo chyba. Nula będzie miała.
Ty masz przesiurane, wiesz?
Ty masz przesiurane, wiesz?
13 może być i 69 . reszty nie widzę jakoś
Monet jedna jej wlata , i tą jedną chciałem umieścić w moich trójkach , ale dodałem do 8/8
ja była dziś 1 to czasami się może pojawić 80 na wieczór,ale wątpie
może 60 -tki wylecą w większej ilości
.Jetta>>
Prawdę na sztandarach dumnie niosę
nawet przemoc tego nie zmieni
Prawdę na sztandarach dumnie niosę
nawet przemoc tego nie zmieni
mw zgadza się tak chodzi 1,80 , albo jak jest 1 to na drugi dzień 80, taki trent jest , on sie pojawia i zanika , ale pamiętamy , ze to gra losowa
a teraz proroctwo..moneta
niebawem cztery najwyższe w konfiguracji 3/4 wchodzą.
niebawem cztery najwyższe w konfiguracji 3/4 wchodzą.
czyli jak 80 nie będzie to dajemy na jutro na 14
76,77,78,79,80 ?
deki>> racja. Trzeba tą sprawę raz po męsku i honorowo załatwić.
Pij chłopie.
Pij chłopie.
Mężczyzna wchodzi wieczorem do lokalu. Spostrzega siedzącą przy barze atrakcyjna kobietę. Podchodzi i zagaja:
- Co porabiasz ślicznotko?
Ona patrzy mu głęboko w oczy i odpowiada:
- Co porabiam? Dymam, kogo popadnie. Wszystkich jak leci. Starannie, na wylot i wszędzie. W domu, w biurze, nawet tutaj. Uwielbiam dymać, kogo się da i gdzie się da, od kiedy skończyłam naukę, nie robię nic innego.
Na to on:
- No proszę, coś podobnego! Ja tez jestem prawnikiem. A pani mecenas to w której kancelarii pracuje?
- Co porabiasz ślicznotko?
Ona patrzy mu głęboko w oczy i odpowiada:
- Co porabiam? Dymam, kogo popadnie. Wszystkich jak leci. Starannie, na wylot i wszędzie. W domu, w biurze, nawet tutaj. Uwielbiam dymać, kogo się da i gdzie się da, od kiedy skończyłam naukę, nie robię nic innego.
Na to on:
- No proszę, coś podobnego! Ja tez jestem prawnikiem. A pani mecenas to w której kancelarii pracuje?