Wpisy 1 907 390 – 1 907 489
27 stycznia 2014 18:26 → 27 stycznia 2014 19:21, 100 wpisów
Monet, nie zawsze i nie kazdy, ale... Niestety... Byłoby znacznie lepiej gdyby nie biurwokracja i wydumane niewiadomodokądidące wszelkiego rodzaju składki, i marnotrawione niejednokrotnie podatki...
1 907 384.HARTGE masz rację
ja akurat pracy nie daję
ale ja oraganizując wypoczynek ludziom
wiem
kogo stać na nocleg za 25 zł, a kogo za 200 zł
ja akurat pracy nie daję
ale ja oraganizując wypoczynek ludziom
wiem
kogo stać na nocleg za 25 zł, a kogo za 200 zł
Monet. Dla przykładu... Mój Tata pracował ileś tam lat. Ostatnie miesiące był na rencie bo serducho wysiadlo. Gdzie to wszystko co rzekomo odłożył na swoją emeryturę. Nie ma. Zus sie cieszy, bo znów jeden nie doczekał... Może dla Ciebie to takie myślenie misia o bardzo małym rozumku jest, ale... to moje myślenie...
Hertge>> a mnie Twoje tłumaczenia do niczego nie są potrzebne.
Też swoje wiem. I pewnie każdny zna uważaże wie lepiej i więcej.
A to że w tym kraju lubi sie narzekac i marudzić to już na całym świecie i od bardzo dawna wiadomo.
Też swoje wiem. I pewnie każdny zna uważaże wie lepiej i więcej.
A to że w tym kraju lubi sie narzekac i marudzić to już na całym świecie i od bardzo dawna wiadomo.
To odpowiedz sobie na pytanie gdzie szły pieniądze potrącane z pensji Twojego Taty a domyślam się że przynajmniej jakiś czas pracował za komuny.
Monet. Toż to narzekanie to jeden z naszych ulubionych sportów narodowych... Mamy mistrzostwo świata w tym na długi czas...
Teraz tylko dzięki tym krwiopijcom przedsiębiorcom jakoś to jeszcze się turla chociaż już na oparach. To Państwo przestało zarabiać.Cale odium i ciężar utrzymania spada na drobnych sklepikarzy ,większych i mniejszych przedsiębiorcow ,krajowych oczywiście. Bo jak płacą podatki takie giganty jak Lidl czy Biedronka chyba wiemy,prawda?
witam
jeta
Ale ja napisałaś proszę to prosze nic wiecej nie napiszę ..trafi się kiedyś tam
jakie pewniaki? wg mnie 1,30,54 może jeszcze 13,19,41
Jetusia ..ale jestem spokojny ..nie użyłem wulgaryzmów ..pełna kulturka
54 daj marek
Jeszcze raz.
Długo sie to nasze Państwo nie poturla, jeśli w dalszym ciągu tak skutecznie będzię zniechęcać tych właśnie najmniejszych przedsiębiorców do zakładania bądź kontynuowania biznesu z tymi swoimi powalonymi przepisami z doopy ustalonymi, składkami i podatkami jak za woły... I z unijnymi bzdurnymi przepisami...
Długo sie to nasze Państwo nie poturla, jeśli w dalszym ciągu tak skutecznie będzię zniechęcać tych właśnie najmniejszych przedsiębiorców do zakładania bądź kontynuowania biznesu z tymi swoimi powalonymi przepisami z doopy ustalonymi, składkami i podatkami jak za woły... I z unijnymi bzdurnymi przepisami...
Deki- a wiem to? nic tylko albo
się nie odzywa, to ja po oczach nie bardzo poznam
się nie odzywa, to ja po oczach nie bardzo poznam
55 też może być
jetta o 4 też myślałem . dobry typ
Marek ja świata nie zmienię wiem o tym, ale to nie tylko moje myślenie, czekaj aż lud wyjdzie na ulice... ale to jak lód stopnieje...
dwie z 1-9 będą
deki ..ta asterka i mrówka powinni podać sobie ręce ..ona on tylko a ja na to ..mam ....
5
i 1 może się powtórzy
Karwa, zobaczycie bedzie drugi Majdan, i to bynajmniej nie Radosław!
a co deki byś dał ? oprócz 55 twojego?
79 dajesz?
Jetta przepowiadasz przyszłość ale czarną musisz wskoczyć
na nasz forum
na nasz forum
a co mi tam . dam tą 79
54 najmocniejsze zaraz potem 58,59
karwa ja taki zestaw mam, że śmiechu warte...
i ch...
automat do zdrapek same badziewia wypluł
Taki dzień...
i ch...
automat do zdrapek same badziewia wypluł
Taki dzień...
54 zgodzę się , ale 58 , 59 nie widzę , każdy ma prawo do swojej sugestii
ostatnio porzuciłem grę na 10 tki kiepsko mi szło.teraz gram na 9 tki
ja bym widział 60
no i jeden z moich pewniaków na kuponie 29
dzisiaj puszczam 2 dziewiątki
myślę nad grą na 2/2 i 3/3 ale ciągle jakoś na więcej skreśleń gram. szczególnie mam zamiar zająć się trójkami
ogólnie to kiedyś najlepiej mi wychodziło na 8/8 co po chwile 4/8 i 5/8
ale metoda doboru się wyczerpała .już nie działa
mw to trzeba się zabrać jak tak będziesz mówił , to będzie to trwało i trwało
a ty masz sukcesy w trójkach?
ja jak grałem to b.często 2/3
deki z tą jedną u kol. Jet. to tak optymistycznie/grzecznościowo chyba. Nula będzie miała.