Wpisy 1 906 322 – 1 906 421
26 stycznia 2014 22:05 → 26 stycznia 2014 22:34, 100 wpisów
krzysztof sory ze nie pisalem ale sprawdzalem ta twoja piatke
sluchaj ostatnio byla 25 maja 2012 roku moze sie w tym roku pojawic ale w ktorym miesiacu nie wiem
sluchaj ostatnio byla 25 maja 2012 roku moze sie w tym roku pojawic ale w ktorym miesiacu nie wiem
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Deki-Nie senna, bo ja do sów należę, ale karwa, no muszę Panowie, sorry
Hura... .
....................................................
Front atmosferyczny dociera do Polski. Po jego przejściu powinno zrobić się cieplej... .
....................................................
Front atmosferyczny dociera do Polski. Po jego przejściu powinno zrobić się cieplej... .
Deki- a czy ja napisałam, że JUŻ IDĘ? czy po prostu chcesz się mnie wymownie pozbyć stąd
jetta podobno to chodzi o to żeby się zmęczyć przed spaniem,bo jak padniesz to od razu głęboko w sen właściwy,niewyspanym się jest nawet po 10 godz.spania,jeśli ten etap snu jest zbyt krótki,czy jakoś tak
max o mało nie dostałem zawała,jak zobaczyłem 9z10 o 14tej a to bład na multipasko:
Agacia ..gram to co dzisiaj ..mam w profilu ..i na jutro doładam 44 38 6 69 68 66 55
Nowatelka- sen ma jakieś tam swoje etapy- mocny, słąby itp i każdy taki cykl trwa 1,5 godziny- około.. W ciągu nocy powtarza sie kilkukrotnie, ale jesli zostanie przerwany w niewłaściwym momencie, to wtedy wydaje się, że jesteśmy neiwyspani, tak więc lepiej spać 6 godzin niż 8
Dobranoc i powodzenia w kolejnych grach liczbowych. Ale śniegu trochę napadało i jeszcze pada byłem nie tak dawno około 40 min odmierzyłem chodnik i przed domem.
Dobra nara idę lu;.lu coś senyny jestem po tych stosunkowo udanych nocach
jetta to tego nie wiedziałam że się powtarzają,o tym podziale to coś kojarzę,ja to np.mam także wystarczy położyć głowe na poduszkę,i cay czas mam gęoki sen,można mnie na śpiocha wynieść z pokoju,i jak się sama nie obudzę o ciężko
Nowatelka- ja też mam to samo- nawet nieraz burzy w nocy nie słyszę... a czasem obudzi mnie fakt, że się przewracam na drugi bok...
jetta my z maxsem dobre chłopaki , grzeczne i jaj sobie nie robimy, pomagamy bliźnim , lubimy przyrodę itd
Max- no też karwa czaisz się i czaisz tyle czasu już...
Bo pomyślę, żeś wstydliwy
Bo pomyślę, żeś wstydliwy
Dobranoc.
Zawiedziona idę spać.Ani nie wygrała,ani nie pogadała.
Zawiedziona idę spać.Ani nie wygrała,ani nie pogadała.
To walnę.
MaTg
Deki- no tak Max wstydliwy- a to co tu pisuje, to taka maska, za którą kryje się cały ogrom kompleksów i nieśmiałości...
Bo Ci uwierzę
Bo Ci uwierzę
Jetta.
Ja zawsze należe do bandy.
Ja zawsze należe do bandy.
Max co cie tak dziwi{}karwa mówiłam wczoraj że duży remont mamy w domupanele nam kładli na podłogę
Deki.
Dobranoc
Dobranoc