Wpisy 1 906 279 – 1 906 378
26 stycznia 2014 21:56 → 26 stycznia 2014 22:17, 100 wpisów
Dobranoc wszystkim
Lila...
Lila.. .
.............................................
.............................................
Monet, nie zapominaj że jeszcze musze ten hotel zapłacić, a tani nie jest, dłuuuugo będę musiał dorabiać
http://www.multipasko.pl/typowania/krzysztof-c/multi-lotek/piatki/#szczegoly Zamit22 co o tym sądzisz chyba prędzej czy później padnie z tych liczb piątka co tylko pewnie wtedy nie zgram znając życie ?
wedrowca jest jakiś bład na multipasko,pokazuje ze o 14tej mam w typowaniach 9z10:
w aptece chyba,żeby tłumaczenie mi zrobili po magister inżynier
Licia
Jetta wpadnę później a dziś się na imprezę nie wybieram no chyba że coś się zmieni i będzie to spontan tak jak ostatnio
Max zostawiam
Hipcio.. .
........................................
........................................
Pituś, to baw się, ja tez tu nie posiedzę, bo muszę się porządnie wyspać na jutro...
mam tylko 5z10 w typowaniach z 14tej a pokazuje 9z10,prosze grzecznie o poprawienie błedu:
krzysztof sory ze nie pisalem ale sprawdzalem ta twoja piatke
sluchaj ostatnio byla 25 maja 2012 roku moze sie w tym roku pojawic ale w ktorym miesiacu nie wiem
sluchaj ostatnio byla 25 maja 2012 roku moze sie w tym roku pojawic ale w ktorym miesiacu nie wiem
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Deki-Nie senna, bo ja do sów należę, ale karwa, no muszę Panowie, sorry
Hura... .
....................................................
Front atmosferyczny dociera do Polski. Po jego przejściu powinno zrobić się cieplej... .
....................................................
Front atmosferyczny dociera do Polski. Po jego przejściu powinno zrobić się cieplej... .
Deki- a czy ja napisałam, że JUŻ IDĘ? czy po prostu chcesz się mnie wymownie pozbyć stąd
jetta podobno to chodzi o to żeby się zmęczyć przed spaniem,bo jak padniesz to od razu głęboko w sen właściwy,niewyspanym się jest nawet po 10 godz.spania,jeśli ten etap snu jest zbyt krótki,czy jakoś tak
max o mało nie dostałem zawała,jak zobaczyłem 9z10 o 14tej a to bład na multipasko:
Agacia ..gram to co dzisiaj ..mam w profilu ..i na jutro doładam 44 38 6 69 68 66 55
Nowatelka- sen ma jakieś tam swoje etapy- mocny, słąby itp i każdy taki cykl trwa 1,5 godziny- około.. W ciągu nocy powtarza sie kilkukrotnie, ale jesli zostanie przerwany w niewłaściwym momencie, to wtedy wydaje się, że jesteśmy neiwyspani, tak więc lepiej spać 6 godzin niż 8
Dobranoc i powodzenia w kolejnych grach liczbowych. Ale śniegu trochę napadało i jeszcze pada byłem nie tak dawno około 40 min odmierzyłem chodnik i przed domem.
Dobra nara idę lu;.lu coś senyny jestem po tych stosunkowo udanych nocach