Wpisy 190 375 – 190 474
6 grudnia 2010 11:07 → 6 grudnia 2010 13:21, 100 wpisów
jest ok. ale od czasu do czasu mogło by wpaść parę tysiączków na wczasy bo lubimy piasek morze góry rzeki ,po prostu ja mogę nic nie robić przez całe życie tylko odpoczywać to lubię.Nie czarodziejka skóry bicze lateks to mnie nie jara

pikolo>>
pisałem - w sobotę - byłem na spacerze ze zwierzakiem /którego miałem za psa, a to wstrętny pingwin/ przemarzłem skutecznie i do tej pory do siebie nie doszedłem
pisałem - w sobotę - byłem na spacerze ze zwierzakiem /którego miałem za psa, a to wstrętny pingwin/ przemarzłem skutecznie i do tej pory do siebie nie doszedłem

Aby więcej dowiedzieć się o Świętym Mikołaju należy tak wpisać w Google.
........................ .
Dla kogo św Mikołaj jest patronem?
........................ .
Dla kogo św Mikołaj jest patronem?
nie wierze dzis sprawdziłem lotto patrze czwórka jest z tych moich 11 zakładów co wysyłam co losowanie nie wierze
mala nabijasz się z mich prezentów ale los... o 14 pokaże kto miał rację złamałeś mi ducha twórczego 

madryt - nie nabijam się, też pomyślałam tak samo jak Ty z tymi liczbami, a co to źle?

torsan - oczywiście, że wysłany. 1 x3/3 i 1 x 9/9 + losik Kapitan Kasa - wygrana 20zł

mala557-
ja wysłałem kupony 1x 3/3 1x 4/4 1x 7/7 i 6/6 na 3 losowania przychodze do domu sprawdzam lotto z soboty a tam czwórka 8 26 27 38 39 43 z tych cyfr
ja wysłałem kupony 1x 3/3 1x 4/4 1x 7/7 i 6/6 na 3 losowania przychodze do domu sprawdzam lotto z soboty a tam czwórka 8 26 27 38 39 43 z tych cyfrw Kapitan Kasa - weszło mi 5 ładnych perełek
każda warta 4zł, czyli wygrana 20zł

każda warta 4zł, czyli wygrana 20zł

gratuluje wygranym... może przy mikołajkach też cosik mi wpadnie,trzeba sprubować
torsan - zobaczymy jaki będzie gest Mikołaja
bo jak Nas nie obdaruje to dostanie

bo jak Nas nie obdaruje to dostanie

sie wziąłem za typowanie
3 razy pewniaka ustrzeliłem
musiałem sie pochwalić
3 razy pewniaka ustrzeliłem
musiałem sie pochwalić
mala557 nie dam rady kawy pić bo mam anginę ropną i tak mnie gardło boli ze nie mogę jeść od kilku dni

dla pracującychps madryt mnie też to nie jara

czarodziejka83 coś na gardełko do ssania jakieś tabletki bierzesz?
HARTGE to masz ode mnie taki malutki prezencik
a większy pewnie dostaniesz o 14stej lub 22:15
a większy pewnie dostaniesz o 14stej lub 22:15
mala557 dziękuje za
hmm o 14 na pewno nic nie dostane bo nie zagrałem 
hmm o 14 na pewno nic nie dostane bo nie zagrałem 
torsan te 20zł to Mikołaj dał tak na zachętę
a prezent o ile na niego zasłużyłam powinien być o 14stej lub wieczorem
a prezent o ile na niego zasłużyłam powinien być o 14stej lub wieczorem
HARTGE ak to nie wiesz czy zagrasz?
musisz, choć jednego pukona nadać
musisz, choć jednego pukona nadać
mała557 mam do ssania strepsilsa ale liczyłam na to że bez antybiotyku sie obejdzie to tak mnie rozbolało ze jeść nie mogę i głodna chodze

czarodziejka83 jeżeli to angina to bez antybiotyku i tak się nie obejdzie

torsan - to co jest dobre według Ciebie do ssania zamiast strepsilsa...

torsan a Ty masz coś do ssania?

oby wpadła