Wpisy 1 903 715 – 1 903 814
25 stycznia 2014 20:00 → 25 stycznia 2014 20:51, 100 wpisów
Agatkaa
Emerytka >> on tylko na chwilę wychodzi. Po suchym to jeszcze ale jak trochę śniegu to łapy marzną i się kładzie prawie
Monet ..karwa posmaruj łapy pieskowi ..same poduszki i bedzie gitara jak nie masz wazeliny to masłem mozesz
Monet. Ja mam psa w ogrodzie. Jak go biorę do garażu jak jest mróz to go chce szlag trafic... Kwestia przystosowania. A do smarowania to Max ma rację
Mxio>> smaruję..wazeliną. masło to zliże zanim zejdę.
Wazelinkę zawsze w domku mam .. Wiesz jak jest.
Wazelinkę zawsze w domku mam .. Wiesz jak jest.
Jetka ..ja uwielbiam taki mróz ..
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Max. Dla mnie może być metr śniegu, ale niech będzie -10 najwyżej a nie jeszcze pizgawica jakby -30 było.....
Monet ..moze nie zabierałeś go na długie spacery ja to ze swoimi w nocy chodze tak z 1,5 godziny ..w dzień w dzień ..kondycje musza mieć sa wybiegane na maxa
A najbardziej mnie wkerwia ja widzę ja z pieskami wychodzą na minute ..zrobi susiu klocka i do domu ..ich bym ta wypuszczał
mam kilka cyferek do dużego 6,8,9,11,12,15,17,24,30,32,35,38,43, i dylemat co wybrać
Max, ja nie wyobrażam sobie mojego w domu, cały dzień- rozpieprzyłby mi cały dom. ma ogród gdzie cały dzień biega, zaj.. budę- ocieploną, osłoniętą,wypasioną. załatwia się kiedy chce i gdzie chce i w ogóle robi karwa co chce- nic co zywe się mu nie oprze- wszystko ogryzie Szkoda by go było do bloku...
o to masz kilka dni prac ręcznych
estek- weź dwie cegły, tylko na palce uważaj, pier... se w małęgo z całej siły i ci się zaraz odechce...
no chyba że język obcy nie jest Wam obcy
a to swietny okres na naukę
jetta trochę humanizmu ,proszę, trza zrozumieć człowieka...
Szalony ten czat dzisiaj.
Ta... jetta zna takie domowe sposoby na różne potrzeby..
Ta... jetta zna takie domowe sposoby na różne potrzeby..
hej maxa ..sam pytaj jetta ..gdzie jest foto głowa ..nie taki foto szczaw w profil;>
Pintolu
Pintolu
estek gdzie wulgaryzmy no prosze Cię
wujek dobra rada a Ty tak nie po naszemu,obcy czy co
estek- weź dwie cegły, tylko na palce uważaj, pier... se w małęgo z całej siły i ci się zaraz odechce... to jest wulgarne
gaja szkoda że nie proponują tego w aptekach...
estek to błąd jezykowy,taka historia
ekologia w czystej postaci
gesler musi spróbowac
będzie miał nowy produkt do zarekomendowania...
estek poszedł wcielić rade w zycie...tylko zeby mu na głos nie padło...
Lila witamy w skromnych progach