Wpisy 1 903 473 – 1 903 572
25 stycznia 2014 18:37 → 25 stycznia 2014 19:18, 100 wpisów
ktoś tu pisał,że mają szansę te niskie w zestawieniu z dużymi,ale jak widzę tą maszynę losującą to już sama nie wiem
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś.....i nie podoba mi się ...jak ktoś snuje ..nieuzasadnione domysły
bo jak wczoraj siedziałam o rozkładając pulę na pół to padało 32/28 o 14 i 28/32 o 21.40
halapku.. chyba chodzi o to,ze mam kontakt JESZCZE z m. , ale nie jest to prawdą.
jociu...wiem ,że nie...ale nawet ..jak byś miała....to była by to tylko twoja sprawa....nikt nie może nikomu ...narzucać..z kim chce sobie utrzymywać kontakt ...a z kim nie.....nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił....
Pewnie myslą,ze jak z kims typuje i jak z kims ..czasami gram systemikiem..to to musi byc zapewne m.
A nie zdradzę i nie napisze z kim
A nie zdradzę i nie napisze z kim
W sumie nie moge miec za złe, bo pijawki, to bardzo pozyteczne zwierzątka , fakt..paskudne, ale leczą
halapek
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
Na razie tylko wybieralismy jakie kafelki,bo jeszcze dużo przed nami
tak,ale powoli tracę nadzieję,nawet inaczej mam wyrzuty sumienia jak się nie udaje
Mam bardzo dobrego męża i zaradnego i pracowitego,a ja ...chciałabym mieć też jakiś w to gniazdko wkład,a pracą moją ciężko
Mini Lotto:2,9,18,34,40,lub 6,13,22,26,37,lub9,11,17,36,40,
Jocia....już mówiłam. Daj sobie spokój ... czy ja ciebie zaczepiam?
Dla mnie jesteś fałszywą, kłamliwą osóbką i tyle...
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
>> 1903476. halapek 2014-01-25 (18:39) ---------------------
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
Robal.....widać do doskonale...po Twoich wpisach....w których...ukrywasz..aluzje...do niej.....to może nie moja sprawa....ale ja np.jak z kimś się stąd ..nie lubię....mówię mu to prosto z mostu.....i adios....i nie upszykszam mu życia....
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony
a kafelki takie piękne.Idę do sklepu coś na kolację kupić,trzymam za prawie wszystkich
jocia...spokojnie ja się konfrontacji z nikim nie boje...dla mnie jestes w porządku...
No cóz każdy ocenia własna miarą Czyli jaki jest..
No cóz każdy ocenia własna miarą Czyli jaki jest..
Ale, czy ja gdzieś mówiłem
halapku
o jakiejś swojej hrabiowskiej powiedzmy kulturze ?
halapku
o jakiejś swojej hrabiowskiej powiedzmy kulturze ?
zresztą jociu halapek ma racje, to z kim chcemy sie kontaktowac zalezy od nas samych i nikomu nic do tego...
Co Wy się Joci czepiacie?? Jestem tu już bardzo długo i z czystym sumieniem mogę poświadczyć, że to porządna i szlachetna osóbka, nie podszywająca się pod żadne ***ięte... niki
pieknaja..ja o Tobie tego nie napiszę...powód prosty..nie znam Cię .
Jocia nie przejmuj się, niestety pełno jest debili na tym świecie, a Ty rób swoje a resztę miej daleko w ..
przynajmniej wszedł i coś mądrego powiedział, a nie pieprzy przez cały czas swoje mądrości ludowe
Ale daliście się nabrać..
Przecież to tylko....
http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34
Przecież to tylko....
http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34
perdolnij...Ty się w łeb......i ide se...bo nie wyrabiam ..z takimi ludźmi......
krisekb.........widzisz Ty to wiesz...i ja to wiem...ale on nie wie.....niestety
krisekb.........widzisz Ty to wiesz...i ja to wiem...ale on nie wie.....niestety
jocia nie przejmuj się, robal chyba na emeryturze nie ma co robić i całymi dniami wertuje czat,co by tu jeszcze mógł wymyślić. N a starość czasem rozum się miesza
on nic nie wie, więc w ten sposób próbuje zaistnieć i być ważny, czy coś tam, co sobie u***ł w główce
od dziś Robal...jesteś....u mnie w worze......z Tymi co....im mówię adios.....a kiedyś nawet myślałem...,że jesteś normalny....patrz ...jak to się można pomylić
cóż, kiedyś może jakiś idiota się przyzna, że dał się wydupcyć i w ten układ wszedł nawet jakimiś innymi kanałami hihi
pozdrawiam
powodzenia nieustannie /i zdrówka/ życzę
pozdrawiam
powodzenia nieustannie /i zdrówka/ życzę
robal jeszcze wszystkiego nie przewertowałeś, zniknij może wreszcie stąd
właśnie się przyznałeś. I to by było na tyle z mojej strony. Szkoda gadać.
toja /z mężem/ i świadectwo wiarygodności zwłascza dla takiego dupcenia - no patrzcie patrzcie i co tam jeszcze ciekawego wyjdzie ?
Tornado przez czat przelecialo a ja nadal nie wiem czy grać 57 czy nie?
robal pewnie jesteś tym pierwszym jak mówisz wydupconym, pewnie żona cię odeszła albo jesteś starym kawalerem i żółć cie zalewa ze złości
klonek - jeśli dobrze pamiętam ? hehe - jasne - walcie palantów walcie