Wpisy 1 903 415 – 1 903 514
25 stycznia 2014 18:08 → 25 stycznia 2014 18:57, 100 wpisów
Jetta.
To d.bil miałby przerypane.
To d.bil miałby przerypane.
Jocia>> a Ty się nie żal Tylko jak uważasz że coś nie tegges to puśc wiąchę,j.ebnij z lewego sierpowego i tyle. Jak fight to fight.Live its brutal.
Trisio
A moze bylyby piękne jamniko- labradoro- foksteriery
Mieszanka iście wybuchowa
Mieszanka iście wybuchowa
jociu ja dzisiaj wszystko puściłam na chybił,bo co obstawię to 0 (zero)trafień
Monet. Life is brutal, and full of zasadzkas and kopas w dupas...
Jetta.
Ciekawa mieszanina.
Ciekawa mieszanina.
Emerytka. Nikomu nie życzę takiej mieszanki...
Normalnie armagedon z nim...
Normalnie armagedon z nim...
Airad a wysyłasz jeden zakad,czy np.więcej??z lottomatu czy tu z narzędzi??
Ja nie mam ani-ani. Z 60- ryzykuje na 64, pięćdziesiątki nieparzyste mam...
Monet.
Co powiedzieć ? Tylko
Co powiedzieć ? Tylko
Mnie jakby kto psa skrzywdził....az się boję myśleć.
Za kobitę to może już aż taki okrutny bym nie był..
Za kobitę to może już aż taki okrutny bym nie był..
nowatelko.. to nie tak..
Monet, kiedy to nic nie da, nie wiem czy to widzisz..ONI wiedza lepiej.Nie przekonasz i wiącha nic nie da, zresztą nie zwykłam w ten sposób postepować.
Ile razy można pisać,że nie jestem ani m...,ani żadnym z powyższych nicków i że nie mam z nia kontaktu..ile można
Ciągle tylko czytam o przedstawieniu i o trafieniu z 30 liczb i jakiś bluszczach....
Wiedzą lepiej.. niz ja.
Monet, kiedy to nic nie da, nie wiem czy to widzisz..ONI wiedza lepiej.Nie przekonasz i wiącha nic nie da, zresztą nie zwykłam w ten sposób postepować.
Ile razy można pisać,że nie jestem ani m...,ani żadnym z powyższych nicków i że nie mam z nia kontaktu..ile można
Ciągle tylko czytam o przedstawieniu i o trafieniu z 30 liczb i jakiś bluszczach....
Wiedzą lepiej.. niz ja.
Jetta.Sójka ?
Jeszcze raz powtarzam :
1 903 342. jocia 2014-01-25 (17:35) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pod moim adresem ...znowu, wiem, widziałam i to był jeden z powodów zerwania kontaktów.Właśnie po odkryciu IP.
1 903 344. jocia 2014-01-25 (17:38) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pomimo ..następnych zapewnień,ze nie..,ze to nieprawda .A było oczywiste.
Wracam w mapki.
i...odpowiedzi na powyższe ..1 903 346 ,1 903 352,1 903 353
Pijawka..za co??? Jakim prawem .
Stad moje : daj Boze rozum
1 903 342. jocia 2014-01-25 (17:35) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pod moim adresem ...znowu, wiem, widziałam i to był jeden z powodów zerwania kontaktów.Właśnie po odkryciu IP.
1 903 344. jocia 2014-01-25 (17:38) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
Pomimo ..następnych zapewnień,ze nie..,ze to nieprawda .A było oczywiste.
Wracam w mapki.
i...odpowiedzi na powyższe ..1 903 346 ,1 903 352,1 903 353
Pijawka..za co??? Jakim prawem .
Stad moje : daj Boze rozum
Jocia>> problem w tym że ja nie wiem naprawde o co chodzi. A jeśli coś tam wiem to więcej się domyślam niż naprawdę wiem.
A szczerze to nawet nie chcę wiedzieć. Nie odczuwam takiej potrzeby.
Też tu po mnie "jeżdzono" i słusznie i zupełnie bez podstw i sensu. Wiem jak to jest.
Tyle .
A szczerze to nawet nie chcę wiedzieć. Nie odczuwam takiej potrzeby.
Też tu po mnie "jeżdzono" i słusznie i zupełnie bez podstw i sensu. Wiem jak to jest.
Tyle .
jociu jeśli mogę zabrać głos nie przejmuj się ja jestem tu od niedawna a darzę cię dużą sympatią
jociu wiesz jak mówią,głupi nie zrozumie a mądry nie będzie pytał i coś w tym jest,a czasy są okropne człowiek człowiekowi wilkiem...
Jociu ktoś mi kiedyś powiedział"nie rozmawiaj z d..bilami,najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu,a póżniej pokonają doświadczeniem,nie martw się,szkoda nerwów
nowatelka ja życzę wszystkim dzisiaj wygranych a co tam niech raz TS się przeliczy
dzięki,w takim razie wysyłamy te same nr.1,2,3,4,5,76,77,78,79,80
nie wiem ..skąd tu takie aluzje....na temat ..joci.....wiem tylko .....i mogę Cię ...robal...stanowczo zapewnić,że Jocia....nigdy nie występowała i nie występuje na tej scenie....pod innym nickiem.....nie rozumiem tylko dlaczego uczepiłeś się....akurat...bardzo przyjemnej i lubianej osoby......bo są tu na pewno inne osoby...godne Twojego zainteresowania......w kwestii wielonicowości.....
Daria..wiem, tylko nie rozumiem celu , nawet wiem mniej więcej od kiedy jestem tak traktowana..dziwne - zgranie w czasieale to juz zachowam dla siebie
ktoś tu pisał,że mają szansę te niskie w zestawieniu z dużymi,ale jak widzę tą maszynę losującą to już sama nie wiem
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś.....i nie podoba mi się ...jak ktoś snuje ..nieuzasadnione domysły
bo jak wczoraj siedziałam o rozkładając pulę na pół to padało 32/28 o 14 i 28/32 o 21.40
halapku.. chyba chodzi o to,ze mam kontakt JESZCZE z m. , ale nie jest to prawdą.
jociu...wiem ,że nie...ale nawet ..jak byś miała....to była by to tylko twoja sprawa....nikt nie może nikomu ...narzucać..z kim chce sobie utrzymywać kontakt ...a z kim nie.....nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił....
Pewnie myslą,ze jak z kims typuje i jak z kims ..czasami gram systemikiem..to to musi byc zapewne m.
A nie zdradzę i nie napisze z kim
A nie zdradzę i nie napisze z kim
W sumie nie moge miec za złe, bo pijawki, to bardzo pozyteczne zwierzątka , fakt..paskudne, ale leczą
halapek
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
kwiatuszku
>>...nie rozumiem właśnie dlatego...dlaczego tak bardzo się Robal Ciebie uczepił.<<<
a skąd taki nieszczęśliwy wniosek ?
Na razie tylko wybieralismy jakie kafelki,bo jeszcze dużo przed nami
tak,ale powoli tracę nadzieję,nawet inaczej mam wyrzuty sumienia jak się nie udaje
Mam bardzo dobrego męża i zaradnego i pracowitego,a ja ...chciałabym mieć też jakiś w to gniazdko wkład,a pracą moją ciężko
Mini Lotto:2,9,18,34,40,lub 6,13,22,26,37,lub9,11,17,36,40,
Jocia....już mówiłam. Daj sobie spokój ... czy ja ciebie zaczepiam?
Dla mnie jesteś fałszywą, kłamliwą osóbką i tyle...
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
Dla mnie jesteś fałszywą, kłamliwą osóbką i tyle...
Nie będę TU dowodów powyższego wklejać, bo to nie miejsce na to...
Baw się dalej.... ariad77 w tym Ci pomoże
aaaa i te nowopowstałe nicki wspierające też...
Przedstawienie musi trwać
>> 1903476. halapek 2014-01-25 (18:39) ---------------------
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
mam w dupie...do jakiego wora...po tym ..pan Robal mnie wszadzi...wiem tylko kim jesteś...<<
...................................
to gites, że On wie , ja też... mam tam i wydupconych i wystrychniętych
Robal.....widać do doskonale...po Twoich wpisach....w których...ukrywasz..aluzje...do niej.....to może nie moja sprawa....ale ja np.jak z kimś się stąd ..nie lubię....mówię mu to prosto z mostu.....i adios....i nie upszykszam mu życia....
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony
wydupconych i wystrychniętych?????jeżeli to do mnie .....to sory...ale zero kultury z Twojej strony