Wpisy 1 902 305 – 1 902 404
25 stycznia 2014 00:21 → 25 stycznia 2014 01:00, 100 wpisów
nowatelka.........hmmmmmmmm...........ale nie mogę się oprzeć...pytaniu......dlaczego nie ....nowatekla???
Witam wszystkich.....
Witam wszystkich.....
max....gorzej jak sznurek..ciach....a pączek już nadziany...wcześniej...innym nadzieniem
max...a dlaczego....te.kobitki ...tak Ci dokuczają...???weź..panie na szlak.....niech się oswoją
jocia ..no bardzo ciekawy jestem co tam u Ciebie z tym depilowaniem czy czasem z tych majtoch nie wystaje futerko
Max pisałam,żenie chodzę na szlak ,bo nie mam majtochów ciepłych
Halapek, on mi tu tak słodził, że już nie pójdzie na żaden szlak, a widzisz co robi- taki gizd
max...ponoć...moda idzie....na futro na klacie...u kobiet.....a faceci ...mają depilować......w sejmie ...radzą nad tym ..tera....bo już wszystkie inne sprawy ...rozwiązali...
Napisał dyżurny zboczek
maxa ..ty nadal czekasz samica na lizaka ....jak chcesz iiśc i zabaw się na MP
maxa ..ty nadal czekasz samica na lizaka ....jak chcesz iiśc i zabaw się na MP
AAA właśnie- czemu Krzys tu nie bywa, banana ma? na wieki wieków?
Siodełka do jazdy po asfalcie, bez siodełek- w terenie- lub- po kocich łebkach!
Pani ..tylko lamusy przepraszają ..a skoro juz tam wykładałaś po wszelkich uczeniach to dużo do 100 nie brakuje
max....mój wujek też wykłada....na uczelni...............płytkami
jetta.....czy Ty masz coś wspólnego...z wolkswagenem???????????
Max moja babcia ma 98lat,a miała 11dzieci,i mój tata był najmłodszy to ile ja mogę mieć?/taka se zagadka
nowatelka...to zależy ..kiedy pierwszy raz ...dała pączka nadziać
Czemu nie zapytasz czy jestem jedynaczką i czy jestem najstarsza jeśli nie
nie wiem jaki odstęp między porodami,ale miała 41lat jak urodziła mojego ojca
Kąsasz, jak to ładnie napisałeś... tak... subtelnie... Karwa, Maxiu, naprawdę masz w sobie coś z artysty i romantyka...
Ok Max,muszę na kropelkę i do spania,albo jeszcze film z mężusiem obejrzę,to podaj na szybko numerek tak jak lubisz i zmykam
Halapek- na korepetycje do E46, albo Trisia, ja nie Ślązaczka, ale coś niecoś kojarzę