Wpisy 1 902 259 – 1 902 358
25 stycznia 2014 00:00 → 25 stycznia 2014 00:39, 100 wpisów
Jestem w powijakach jeszcze.. nie wiem..moze jeszcze 61 plecieć , ale jeszcze do przemyslenia
Nowatelko..max jest specjalista od szybkich numerków...od podawania na szybko pewniaków
Max przede mną nie musisz się krępować,to jak tym razem proponujesz6,9,68,69??
Pani ..jeszcze jedna wchodzi do tego zestawu jeśli chcesz byc krępowana nie ma problemu
Dobrze że niektórzy śpią, bo by wyjechali z tekstem, że jet... w ogóle bez majtów lata
karwa i jak zębami zrywać takie majty do rana by się zeszło a tak to sznureczek ciach i gotowe pączek do nadziania
nowatelka.........hmmmmmmmm...........ale nie mogę się oprzeć...pytaniu......dlaczego nie ....nowatekla???
Witam wszystkich.....
Witam wszystkich.....
max....gorzej jak sznurek..ciach....a pączek już nadziany...wcześniej...innym nadzieniem
max...a dlaczego....te.kobitki ...tak Ci dokuczają...???weź..panie na szlak.....niech się oswoją
jocia ..no bardzo ciekawy jestem co tam u Ciebie z tym depilowaniem czy czasem z tych majtoch nie wystaje futerko
Max pisałam,żenie chodzę na szlak ,bo nie mam majtochów ciepłych
Halapek, on mi tu tak słodził, że już nie pójdzie na żaden szlak, a widzisz co robi- taki gizd
max...ponoć...moda idzie....na futro na klacie...u kobiet.....a faceci ...mają depilować......w sejmie ...radzą nad tym ..tera....bo już wszystkie inne sprawy ...rozwiązali...
Napisał dyżurny zboczek
maxa ..ty nadal czekasz samica na lizaka ....jak chcesz iiśc i zabaw się na MP
maxa ..ty nadal czekasz samica na lizaka ....jak chcesz iiśc i zabaw się na MP
AAA właśnie- czemu Krzys tu nie bywa, banana ma? na wieki wieków?