Wpisy 189 968 – 190 067
5 grudnia 2010 18:59 → 5 grudnia 2010 20:44, 100 wpisów
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach TS,ale widzę,że jak ktoś gra "we wszystko"ze zdrapkami włącznie,to,to co wygra w jedno,umoczy w drugim...
Użytkownik Lee dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
KIEDYŚ DOSZUKAŁEM SIĘ W NECIE WYWIADU Z KOLESIEM KTÓRY WYGRAŁ W LOTTO PONAD 2 MELONY, BYŁ TO CZŁOWIEK RACZEJ Z MARGINESU SPOŁECZNEGO, KOLEŚ OPOWIADAŁ ŻE WCALE GO TO NIE RUSZYŁO OBEJŻAŁ LOSOWANIE SPRAWDZIŁ KUPON I SPOKOJNIE POSZEDŁ SPAĆ, STWIERDZIŁ ŻE JAKOŚ BĘDZIE MUSIAŁ Z TYM ŻYĆ... KUPIŁ SOBIE DOM, SAMOCHÓD ALE POZA TYM JEGO ŻYCIE SIĘ NIE ZMIENIŁO NIE MYŚLI O PODRÓŻACH PIJE TO SAMO TANIE WINO PALI TE SAME PAPIEROSY...
Bo tak wybrał morze czuje się szcześliwy z tym co robi.Poprostu robi to co kocha czyli tanie wino i
jest jego przeznaczeniem prezesie
jest jego przeznaczeniem prezesiePRZEZNACZENIE? - JA WIERZĘ ŻE COŚ W TYM JEST ALE CAŁKIEM NA NIM NIE MOŻNA POLEGAĆ BO WYCHODZIŁOBY NA TO ŻE MOŻEMY SIEDZIEĆ NA D***E A I TAK NASZE ŻYCIE BĘDZIE TAKIE JAK MA BYĆ
...WEDŁUG MNIE LOS DAJE NAM TYLKO CZASEM JAKIEŚ WSKAZÓWKI, SZANSE I TO OD NAS ZALEŻY CZY JE WYKORZYSTAMY
czy ktos sie orientuje czy jest jakiś bukmacher ktorego mazna zasilic poprze sms?

to moje przeznaczenie i choć siedze na d...e i prawie nic nierobie .Niesztuka całe życie tyrać i nic niemieć na starość poza spomnienia z pracy i tak dalej .Rozrywka musi być czy taka czy siakaJAKA WYGRANA BY WAS ZADOWOLIŁA? BO MNIE TAK 3 MELONY, UWAŻAM ŻE TO TAKA BEZPIECZNA GRANICA POWYŻEJ TEGO BY MI ODBIŁO..
korn748>>>> poczytaj o usłudze Ukash:
http://zaklady24.com.pl/bet-and-win/wplata.htm
i skoro pytasz o smsa, to mając komórkę z netem możesz wysłać bukowi kasę mailem z komórki podając nr kuponu Ukash....
http://zaklady24.com.pl/bet-and-win/wplata.htm
i skoro pytasz o smsa, to mając komórkę z netem możesz wysłać bukowi kasę mailem z komórki podając nr kuponu Ukash....
taki joke stary ale jary:
Mąż pyta żonę; co byś zrobiła gdybym wygrał w lotto?
Żona; jak to co, wzięła bym połowę i odeszła od ciebie
Mąż; dobra,masz tu 10 zł i wypi.......
Mąż pyta żonę; co byś zrobiła gdybym wygrał w lotto?
Żona; jak to co, wzięła bym połowę i odeszła od ciebie
Mąż; dobra,masz tu 10 zł i wypi.......
3$$$ $$$ ZA TYLE CHATĘ PO STAWISZ KUPISZ NIEZŁĄ FURE KAWAŁ ŚWIATA ZOBACZYSZ I ZOSTANIE ŻEBY JESZCZE W COŚ BEZPIECZNIE ZAINWESTOWAĆ, ŻEBY MIEĆ SPOKOJNĄ PRZYSZŁOŚĆ...
Ale pamiętaj,że za pieniądze miłości i ciepła rodzinnego nie kupisz...Niech one Cię nie oślepią...
NIEZŁY JOKE I BARDZO ŻYCIOWY
ale to już joke http://www.youtube.com/watch?v=HpzRXA-BGG4&NR=1&feature=fvwp
edi nie wiem za bardzo chodzi mi o to ze mam na karcie kase i przepadnie mi za jakis czas i szukalem buka co za wyslanie smsa doladuje mi konta na zaklady
BADANIA PRZEPROWADZONE PRZEZ PSYCHOLOGÓW WYKAZAŁY ŻE KOBIETY WYBIERAJĄ CHĘTNIEJ MĘŻCZYZN ZAMOŻNYCH I TO NIE ZE WZGLĘDU NA TO ZE SĄ PUSTE I TYLKO KASA IM W GŁOWIE, PODŚWIADOMIE POTĘCJALNY PARTNER Z GRUBYM PORTFELEM KOJAŻY IM SIĘ Z BEZPIECZEŃSTWEM I STABILIZACJĄ, to w kontekście "za pieniądze miłości i ciepła rodzinnego nie kupisz..." WIEM ŻE NIE KUPIE ALE KASA RACZEJMI W TYM NIE PRZESZKODZI
'
'
Witam!
Jestem nowy jeśli mogę prosić o kontakt jakąś doświadczoną osobę w DL
I obstawianiu.
Jestem nowy jeśli mogę prosić o kontakt jakąś doświadczoną osobę w DL
I obstawianiu.platonek nie musisz prosic o kontak tutaj kazdy ma jakies doswiadczenia w grach TS wystarczy zagadac i temat konkretny podać

Nie bardzo wiem gdzie można zobaczyć np. typy na najbliższe losowanie , lub samemu obstawić ?

Prezes.I taka suka potem za Twoimi plecami rąbie Cię w rogi...O takie ciepło Ci chodzi...
O CO Z TYM CIEPŁEM CHODZI TO TY POWINIENEŚ LEPIEJ WIEDZIEĆ kantor50 to ty ten temat ruszyłeś
Dzięki korn
) Gdyby jeszcze pisało kto ma rację hehe
Lub największe szczęście. Ra jeszcze dziękuję ;p
) Gdyby jeszcze pisało kto ma rację hehe
Lub największe szczęście. Ra jeszcze dziękuję ;pu mnie 1/5 i 2/5, ale może powtórzyć się we wtorek jak sądzisz? wtedy może wskoczyć ta parka: 1, 11

Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
mala ja ciagle wysylam wszystke zaklady z jedyneczka a 1 i 11 tez mam z jednym zakladzie takze czekamy

A jak myślicie jakie w DL będą najbliższym ?
Moje typy: 7,13,16,28,42,36 ;p
Moje typy: 7,13,16,28,42,36 ;pco wy z tymi jedyneczkami w mini lotto, podzielcie się informacjami bo ostatnio dużo w mini pogrywam???
Prezes.A tak w ogólnie,to życzę Ci tych trzech baniek i tego ciepełka rodzinnego...

prezes normalna liczba typowana wg ststystyki ktora opiera sie ze z ta liczba ( 1 ) do tej pory w mini najwiecej wylosowano piątek i dlatego typujemy piatki z jedynka.pozdro.

kantor50
dziekować tobie ZGARNE MOJE 3 BAŃKI I RUSZAM TAM GDZIE "GLEBA URODZAJNA, WÓDKA ZAWSZE ZIMNA A KOBITY GORĄCE"
dziekować tobie ZGARNE MOJE 3 BAŃKI I RUSZAM TAM GDZIE "GLEBA URODZAJNA, WÓDKA ZAWSZE ZIMNA A KOBITY GORĄCE"
ja tam w lotto gram zawsze na 4 które bardzo dawno nie padły i 2 na chybił trafił(czyli że strzelam)

3,12,22,37,45,49
i zapraszam na
http://typowanieparkami.pl/
moze cos lepiel ulozysz
i zapraszam na
http://typowanieparkami.pl/
moze cos lepiel ulozysz
AHA... DZIĘKI ZA CYNK korn748
Witam ponownie.
torsan w MM kiepsko mi szło niestety, może dlatego, że 69 nie typowałam

korn748 TO JEST PROŚBA Z MOJEJ STRONY; WEŹ MI WYTYPUJ ZGODNIE Z TĄ TWOJĄ METODĄ LICZBY DO MINI LOTTO SYSTEMEM NA 6 LICZB???
o prezes ciezko bedzie moge ci napisac swoje zaklady cos se wybierzesz.
mala557-ja w keno zagrałem kilka razy ale nic jeszcze nie wygrałem
korn748 OK ŁADUJ
a ja dziś pierwszy raz 3/5 trafiłam, czyli całe okrąglutkie 5zł
a tak to kilka razy po 2zł miałam
a tak to kilka razy po 2zł miałam
prezes
1,3,9,11,32
1,8,11,13,30
1,7,10,23,38
1,11,17,29,38
1,12,33,36,39
1,2,3,4,17
1,11,13,14,16
1,4,18,38,40,
1,26,33,36,39
1,23,38,40,42
1,23,36,39,41
1,3,9,11,32
1,8,11,13,30
1,7,10,23,38
1,11,17,29,38
1,12,33,36,39
1,2,3,4,17
1,11,13,14,16
1,4,18,38,40,
1,26,33,36,39
1,23,38,40,42
1,23,36,39,41
mala557-ja na sucho w keno trafiam a jak przyjdzie co do czego to już nic nie ma
korn748 DZIĘKI!!!
torsan bo TS to cwaniaki, na sucho to można wytypować również w MM duże kwoty, a jak puścimy te liczby to zazwyczaj nic nie ma