Wpisy 189 959 – 190 058
5 grudnia 2010 18:46 → 5 grudnia 2010 20:33, 100 wpisów
tessera
dobre dobre...
dobre dobre...
Kiedyś grałem w Ligę Angielską,i wierz mi że system w tym przypadku był nieodzowny.Drogo,ale wygodnie...
Gra systemowa jest opłacalna wtedy gdy mamy pewność, że zyski są większe niz straty 

jacek1550
TYLKO JEST TAKI MAŁY SZCZEGÓŁ; TOTALIZATOR TAK KONSTRUŁUJE SWOJE GRY ŻE NIE DA SIĘ WYCHODZIĆ NA + (NO CHYBA ŻE ZGARNIESZ GŁÓWNĄ WYGRANĄ)
TYLKO JEST TAKI MAŁY SZCZEGÓŁ; TOTALIZATOR TAK KONSTRUŁUJE SWOJE GRY ŻE NIE DA SIĘ WYCHODZIĆ NA + (NO CHYBA ŻE ZGARNIESZ GŁÓWNĄ WYGRANĄ)
w grach losowych statystyka wprowadza w błąd moim skromnym zdaniem...
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach TS,ale widzę,że jak ktoś gra "we wszystko"ze zdrapkami włącznie,to,to co wygra w jedno,umoczy w drugim...
Użytkownik Lee dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
KIEDYŚ DOSZUKAŁEM SIĘ W NECIE WYWIADU Z KOLESIEM KTÓRY WYGRAŁ W LOTTO PONAD 2 MELONY, BYŁ TO CZŁOWIEK RACZEJ Z MARGINESU SPOŁECZNEGO, KOLEŚ OPOWIADAŁ ŻE WCALE GO TO NIE RUSZYŁO OBEJŻAŁ LOSOWANIE SPRAWDZIŁ KUPON I SPOKOJNIE POSZEDŁ SPAĆ, STWIERDZIŁ ŻE JAKOŚ BĘDZIE MUSIAŁ Z TYM ŻYĆ... KUPIŁ SOBIE DOM, SAMOCHÓD ALE POZA TYM JEGO ŻYCIE SIĘ NIE ZMIENIŁO NIE MYŚLI O PODRÓŻACH PIJE TO SAMO TANIE WINO PALI TE SAME PAPIEROSY...
Bo tak wybrał morze czuje się szcześliwy z tym co robi.Poprostu robi to co kocha czyli tanie wino i
jest jego przeznaczeniem prezesie
jest jego przeznaczeniem prezesiePRZEZNACZENIE? - JA WIERZĘ ŻE COŚ W TYM JEST ALE CAŁKIEM NA NIM NIE MOŻNA POLEGAĆ BO WYCHODZIŁOBY NA TO ŻE MOŻEMY SIEDZIEĆ NA D***E A I TAK NASZE ŻYCIE BĘDZIE TAKIE JAK MA BYĆ
...WEDŁUG MNIE LOS DAJE NAM TYLKO CZASEM JAKIEŚ WSKAZÓWKI, SZANSE I TO OD NAS ZALEŻY CZY JE WYKORZYSTAMY
czy ktos sie orientuje czy jest jakiś bukmacher ktorego mazna zasilic poprze sms?

to moje przeznaczenie i choć siedze na d...e i prawie nic nierobie .Niesztuka całe życie tyrać i nic niemieć na starość poza spomnienia z pracy i tak dalej .Rozrywka musi być czy taka czy siakaJAKA WYGRANA BY WAS ZADOWOLIŁA? BO MNIE TAK 3 MELONY, UWAŻAM ŻE TO TAKA BEZPIECZNA GRANICA POWYŻEJ TEGO BY MI ODBIŁO..
korn748>>>> poczytaj o usłudze Ukash:
http://zaklady24.com.pl/bet-and-win/wplata.htm
i skoro pytasz o smsa, to mając komórkę z netem możesz wysłać bukowi kasę mailem z komórki podając nr kuponu Ukash....
http://zaklady24.com.pl/bet-and-win/wplata.htm
i skoro pytasz o smsa, to mając komórkę z netem możesz wysłać bukowi kasę mailem z komórki podając nr kuponu Ukash....
taki joke stary ale jary:
Mąż pyta żonę; co byś zrobiła gdybym wygrał w lotto?
Żona; jak to co, wzięła bym połowę i odeszła od ciebie
Mąż; dobra,masz tu 10 zł i wypi.......
Mąż pyta żonę; co byś zrobiła gdybym wygrał w lotto?
Żona; jak to co, wzięła bym połowę i odeszła od ciebie
Mąż; dobra,masz tu 10 zł i wypi.......
3$$$ $$$ ZA TYLE CHATĘ PO STAWISZ KUPISZ NIEZŁĄ FURE KAWAŁ ŚWIATA ZOBACZYSZ I ZOSTANIE ŻEBY JESZCZE W COŚ BEZPIECZNIE ZAINWESTOWAĆ, ŻEBY MIEĆ SPOKOJNĄ PRZYSZŁOŚĆ...
Ale pamiętaj,że za pieniądze miłości i ciepła rodzinnego nie kupisz...Niech one Cię nie oślepią...
NIEZŁY JOKE I BARDZO ŻYCIOWY
ale to już joke http://www.youtube.com/watch?v=HpzRXA-BGG4&NR=1&feature=fvwp
edi nie wiem za bardzo chodzi mi o to ze mam na karcie kase i przepadnie mi za jakis czas i szukalem buka co za wyslanie smsa doladuje mi konta na zaklady
BADANIA PRZEPROWADZONE PRZEZ PSYCHOLOGÓW WYKAZAŁY ŻE KOBIETY WYBIERAJĄ CHĘTNIEJ MĘŻCZYZN ZAMOŻNYCH I TO NIE ZE WZGLĘDU NA TO ZE SĄ PUSTE I TYLKO KASA IM W GŁOWIE, PODŚWIADOMIE POTĘCJALNY PARTNER Z GRUBYM PORTFELEM KOJAŻY IM SIĘ Z BEZPIECZEŃSTWEM I STABILIZACJĄ, to w kontekście "za pieniądze miłości i ciepła rodzinnego nie kupisz..." WIEM ŻE NIE KUPIE ALE KASA RACZEJMI W TYM NIE PRZESZKODZI
'
'
Witam!
Jestem nowy jeśli mogę prosić o kontakt jakąś doświadczoną osobę w DL
I obstawianiu.
Jestem nowy jeśli mogę prosić o kontakt jakąś doświadczoną osobę w DL
I obstawianiu.platonek nie musisz prosic o kontak tutaj kazdy ma jakies doswiadczenia w grach TS wystarczy zagadac i temat konkretny podać

Nie bardzo wiem gdzie można zobaczyć np. typy na najbliższe losowanie , lub samemu obstawić ?

Prezes.I taka suka potem za Twoimi plecami rąbie Cię w rogi...O takie ciepło Ci chodzi...
O CO Z TYM CIEPŁEM CHODZI TO TY POWINIENEŚ LEPIEJ WIEDZIEĆ kantor50 to ty ten temat ruszyłeś
Dzięki korn
) Gdyby jeszcze pisało kto ma rację hehe
Lub największe szczęście. Ra jeszcze dziękuję ;p
) Gdyby jeszcze pisało kto ma rację hehe
Lub największe szczęście. Ra jeszcze dziękuję ;pu mnie 1/5 i 2/5, ale może powtórzyć się we wtorek jak sądzisz? wtedy może wskoczyć ta parka: 1, 11

Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
mala ja ciagle wysylam wszystke zaklady z jedyneczka a 1 i 11 tez mam z jednym zakladzie takze czekamy

A jak myślicie jakie w DL będą najbliższym ?
Moje typy: 7,13,16,28,42,36 ;p
Moje typy: 7,13,16,28,42,36 ;pco wy z tymi jedyneczkami w mini lotto, podzielcie się informacjami bo ostatnio dużo w mini pogrywam???
Prezes.A tak w ogólnie,to życzę Ci tych trzech baniek i tego ciepełka rodzinnego...

prezes normalna liczba typowana wg ststystyki ktora opiera sie ze z ta liczba ( 1 ) do tej pory w mini najwiecej wylosowano piątek i dlatego typujemy piatki z jedynka.pozdro.

kantor50
dziekować tobie ZGARNE MOJE 3 BAŃKI I RUSZAM TAM GDZIE "GLEBA URODZAJNA, WÓDKA ZAWSZE ZIMNA A KOBITY GORĄCE"
dziekować tobie ZGARNE MOJE 3 BAŃKI I RUSZAM TAM GDZIE "GLEBA URODZAJNA, WÓDKA ZAWSZE ZIMNA A KOBITY GORĄCE"
ja tam w lotto gram zawsze na 4 które bardzo dawno nie padły i 2 na chybił trafił(czyli że strzelam)

3,12,22,37,45,49
i zapraszam na
http://typowanieparkami.pl/
moze cos lepiel ulozysz
i zapraszam na
http://typowanieparkami.pl/
moze cos lepiel ulozysz
AHA... DZIĘKI ZA CYNK korn748
Witam ponownie.
torsan w MM kiepsko mi szło niestety, może dlatego, że 69 nie typowałam

korn748 TO JEST PROŚBA Z MOJEJ STRONY; WEŹ MI WYTYPUJ ZGODNIE Z TĄ TWOJĄ METODĄ LICZBY DO MINI LOTTO SYSTEMEM NA 6 LICZB???