Wpisy 18 972 – 19 071
24 marca 2008 23:08 → 25 marca 2008 22:30, 100 wpisów
Pora do łóżeczek,bo już księżyc świeci,gracze lubią Rysia.Rysio lubi "graczy jak dzieci"
Znowu nikt nie trafił numerka. A ludziom się już chyba znudziło, bo ilość wygranych już tylko spada... No cóż, ja zostaję przy swoim 4 numerki, 4 expressy na każde losowanie...
Moim zdaniem można trafiać w pewnym okresie czasu lepiej niż "ustawa przewiduje" ( a nawet jest to zgodne z rozkładem tzw. DZWONEM ) ale również po okresie hossy jest bessa a nawet jak by jej nie było to jednak zamiast średnio trafiać 2,5 liczby z 10 liczb( czyli czasem 4 liczby zgodnie z rozkładem) trafiać 3 liczby średnio ( czyli czasem 5 liczb ) to i tak w perspektywie 10, 20 , czy 50 losowań nie uzyskamy dodatniego bilansu . jedyny wyjątek to trafienie 10z10 , 9z10 czy 8z10(przy małej ilości gier).
Beezqp,colomolo to colomolo,a ty nie wysnuwaj błednych ocen.Najpierw zajrzyj do słownika i upewnij sie co znaczy słowo "syndrom".Może to za trudne dla ciebie..........
ja tak samo przepraszam,zalezy mi tylko na tym zeby grajacy zdali sobie sprawe na jakiej stoja pozycji a wtedy beda grac inaczej
do 18976 - ta, jasne, a teraz tylko i wyłącznie dziwnym zbiegiem okoliczności zawitałeś na to forum gdy już wszystkie trolle poszły spać. Sam się zdradziłeś.
Dobranoc,prostaczku,nie zamierzam z tobą dłuzej dyskutować.........
adams reprezentuje moim zdaniem ta grupe grajacych,ktorzy wiedza na czym stoja
Przepraszam wszczegulności, julcie 11 ,wybrałam jej nik bowiem jestem kobietą i tak jakoś jej padł na chybił trafił hihihi
adams dobrze powiedział i trzeba sobie z tego zdać sprawę. Gramy po to, aby wygrać - bo nikt nie gra po to aby przegrać ani po to, aby mniej przegrać.
Jedyny sposób, aby wygrać to dostać tyle pieniędzy, żeby nie musieć już grać dalej [albo móc grę ograniczyć]. A to można uzyskać tylko dzięki wygranej I stopnia. I jedyny tak naprawdę sposób na TS to wybrać taką grę, gdzie ta szansa jest największa i w nią inwestować najwięcej. Multi nie jest taką grą, bo tu szansa na główną wygraną jest 1:9 000 000 a wygrana ta to tylko ćwierć miliona. Innymi słowy - aby ją wygrać, trzeba by wydać 22,5 mln zł. Dla porównania, aby wygrać niemal identyczną wygraną w Express Lotku trzeba wydać tylko niewiele ponad 1 mln zł. Oczywiście i jedna i druga gra wymaga nadzwyczajnego szczęścia, ale która wymaga go mniej - chyba nie trzeba mówić...
Jedyny sposób, aby wygrać to dostać tyle pieniędzy, żeby nie musieć już grać dalej [albo móc grę ograniczyć]. A to można uzyskać tylko dzięki wygranej I stopnia. I jedyny tak naprawdę sposób na TS to wybrać taką grę, gdzie ta szansa jest największa i w nią inwestować najwięcej. Multi nie jest taką grą, bo tu szansa na główną wygraną jest 1:9 000 000 a wygrana ta to tylko ćwierć miliona. Innymi słowy - aby ją wygrać, trzeba by wydać 22,5 mln zł. Dla porównania, aby wygrać niemal identyczną wygraną w Express Lotku trzeba wydać tylko niewiele ponad 1 mln zł. Oczywiście i jedna i druga gra wymaga nadzwyczajnego szczęścia, ale która wymaga go mniej - chyba nie trzeba mówić...
18982-czyli jak by nie patrzec wszystko sprowadza sie do rachunku prawd. i oczywiscie szczescia
ADAMS już przez trzeci miesiąc tyle ty napisał, że jak ktoś choć część z tego przyswoił to powinien iść po tzw "rozum do głowy".
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
No niestety "umowa z TS SA w sprawie ML " jest strasznie niefortunna dla gracza
Preferowane na tej stonce gry na kilka liczb są skazane na niepowodzenie. Grając na 10 liczb jest szansa( niestety tak mała jak i w DL) na wygraną maksymalną czy chociaż 9z10 i tylko taka wygrana powoduje dodatni bilans całej gry na przestrzeni dla niektórych nawet lat.
Witam wlasnie wrocilem troche wesoly ale jak przeczytalem stronke to zrobilo mi sie nie przyjemnie kochani ludzie jak wy tak mozecie i to tu na tej stronce tak warczec na siebie ,jest tyle roznych czatow gdzie mozna podac sie nawet za szejka a wy tu sie podajecie za niewiadomo kogo.Tak kogucik19 zmadrzal co wygral to wygral ale wygral dlatego ze mial wiecej szczescia niz rozumu i to go uratowalo odegral wszystko zarobil to co zarobil i teraz juz nie bedzie tak ryzykowal zagra za 10 zeta i juz po szalenstwie tym bardziej ze dzis parzyste gora czego sie nie spodziewalem.Od jutra gram bo zrobilem przerwe swiateczna.Ciesze sie ze mozna troche poflirtowac ale to potem jakos dziwnie przeradza sie w hamstwo i nawet nienawisc podszywanie sie ludzie a my sie dziwimy ze w rzadzie robia prowokacje a co tu sie dzieje . ja kogucik19 ide spac bo kurka skrzydelkami zaprasza i pomyscie w ten jeszcze 30 minutowy dzien zadumy czy warto tak sie zachowywac. Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
Święta i po świętach. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających stronę. Widzę, że było gorąco, ale chyba już będzie ok. :)
PASKO - powinien ktoś od czasu do czasu GASIĆ pewne ogniska, zwłaszcza chorobowe, niezdrowe!
Dobrze było by usłyszeć na progu śmierci , że TY nie musisz się bać co będzie TAM. jak w filmie...
Adams - nie jestem aż takim wielkim bratem. Nie zawsze tu jestem niestety. pozdrawiam
Szczesciarze 2 dni swiat ja niestety musialem pracowac , nieda sie obchodzic wszystkich swiat polskich i amerykanskich. Spoznione ale szczere zyczenia dla wszystkich MULTIPASKOWCOW lacznie z pasko .POWODZENIA
Julcia.11 fajnie się wczoraj bawiłaś.Korekta jestm pełnoletnia dla Twojej wiadomości .Adams jeszcze mnie lubisz.Typy na dziś:4,34,42,58,66,80.Pozdrawiam.
Witam wszystkich powruciłem z długiego weekendu z wybrzeża świeta i po świetach okazjia uciec z miasta ale od liczb sie nie ucieknie puki nie walnie głównej wygranej heh .Widze że nie zle się działo wczoraj na pasco chyba alkochol przebił rozum co nie którym no cóż zawsze się znajdzie jakiś oszołom na chcacie ! kuzwa wczoraj posłąlem w władyslawowie na stacji paliw 9 na chybił i kuzwa 6/9 po co ja dumam godzinami ? na dzis w profie proponuje posłać za 5 zł tak min 4/10,24,49,65 te parki wejdą dziś powinny !!!???
Teraz to już sam nie wiem. Ale z drugiej strony nie mam powodów by Cię nie lubieć.
hej,te święta to przesada,jedzenia tyle,że aż bokiem wychodzi...dobrze jeszcze że nie było z kim pić
Adams ja też tak myśle,ktoś wczoraj się bawił fajnie i narobił małego zamieszania.Miłego dnia wszystkim życzę,wracam do pracy.
adams jak chcesz pogadać to moje gg 10234969 ,moze wymienimy sie typami
cO TAKA CISZA ? opa co na dziś proponujesz? kogut19 parzyste czy nie parzyste? ja mówie dziś
6/3,10,30,54,63,73
6/3,10,30,54,63,73
Witam serdecznie musialem przyjsc do siebie i juz mowie wedlog mnie beda dzis nieparzyste i to przez 2 losowania,parzyste juz sie wyszczelaly ja mam swoja technike gry obstawiam obie wersje byle nie rownowaga i co wyjdzie to zawsze cos wpadnie zysk odkladam a to co nie wypadnie przezucam na zdarzenie ktore moze wypasc a tamto zaczynam od poczatku i tak w kolko tylko juz nie szaleje bo wyszedlem na 0 wiec dzis za 10 zeta zagrywam.pozdrawiam
cześć wszystkim czy gra ktoś z was w czeski9\49?
mam ochotę dziś skoczyć do buka może ktoś mi podpowie jakąś czwóreczkę
mam ochotę dziś skoczyć do buka może ktoś mi podpowie jakąś czwóreczkę
Bella 34 jeśli chcesz zagrać 4 liczbami to proponuje Ci zagrać np :
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.
Proponuję skreślić O liczb,czyli nic nie skreślać przez 30 dni.Masz wtedy wygrana na czysto 300 zł bez podatku: 10 złx 30 dni = 300 zł(bez wysiłku i bez nerwów tzw.adrenaliny)
to też jest metoda.
Dla tych , którzy mimo wszystko chcą tą adrenalinę to w grze 9z49CZ najbardziej opłacalna jest gra na 1 liczbe, 73,47%
oraz na 3liczby 68,39%
4 liczby to tylko 59% sie zwraca.
Dla tych , którzy mimo wszystko chcą tą adrenalinę to w grze 9z49CZ najbardziej opłacalna jest gra na 1 liczbe, 73,47%
oraz na 3liczby 68,39%
4 liczby to tylko 59% sie zwraca.
Po za tym nie liczyłbym ani na takie szczęście jak trafienie 4z4 ani też na intuicję czy proroczy sen.
Może wystarczy jak szczęście ograniczy się do trafienia 3 z 4 co przy podanej wyżej metodzie na cztery zakłady 3 liczbowe i tak nieźle pozwoli podreperować zaległości z gier!!!
w tej grze,każdy wcześniej,czy później przegra,jedynym wygranym pozostanie organizator,czy to czeski,polski,ruski,czy chociażby angielski,albo amerykański.Nie róbcie sobie złudzeń,a adrenalinę można sobie załatwić w inny mniej kosztowny sposób.Bo gdyby nie wydać 10 zł codziennie na gry,mamy na czysto 3.650 zł słownie: trzy tysiące szesćset piedziesiąt złotych.Co daje nam 2-tygodniowy urlop np: na Karaibach.Warto dla tych mile spędzonych dni nie grać (przynajmniej przez rok)SAMO ZDROWIE!!!!!!!!
Jeśli ktoś uważa,że wygra więcej grając na 3-4 liczby,niech się zgłosi.Udowodnimy mu to,że prawdę mówiąc jest bez szans,w 99,99999%.NA ZDROWIE
Panie ADAMS,chcemy sie dowiedzieć ile Pan zarabia na promowaniu tak niedorzecznych sposobów gry t.z.n na 3/4 skreślenia.Może się Pan publicznie wytłumaczy z mamienia naiwnych myślimy,ze młodych,niedoświadczonych graczy?
Myślimy Panie ADAMS,że nie udzieli Pan żadnej odpowiedzi,bo co by Pan napisał,będzie sie kłóciło z obszernymi wypowiedziami na temat szans w grach liczbowych.Dlatego uważamy,że jeśli ktoś zmienia zdanie co do meritum sprawy to jest dwulicowy i pozbawiony zasad,względnie został przekupiony i robi to za duże pieniądze.Piszemy to wszystko w trosce o młodych ludzi,bo dla niektórych z nich staje się Pan autorytetem,czyli alfą i omegą.Wydaje nam się,że na bazie tych wniosków powinien Pan zrewidować swoje posłannictwo w zakresie gier liczbowych.ŻYCZYMY ZDROWIA.
Proszę Pana ....
Proszę poczytać więcej moich wypowiedzi i dopiero stwierdzić czy JA "namawiam" do gry.
Ponadto proszę czytać ze zrozumieniem , i fakt gry "zamiast" na 4 liczby w jednym zakładzie , rozłożyć te 4 liczby na 4 trójki jest niezaprzeczalnie lepszym rozwiązaniem niż gra jednym zakładem na 4 liczby. Wynika to z tego że kurs jest relatywnie większy przy 3 liczbach niż przy 4 liczbach w stosunku do prawdopodobieństwa zajścia danego zdarzenia.
Przecież wyraźnie napisałem że zysk wynosi w jednym przypadku 59% wpłaconej kasy a w drugim 68% , nie pisałem że jest ponad 100% !!!
Proszę poczytać więcej moich wypowiedzi i dopiero stwierdzić czy JA "namawiam" do gry.
Ponadto proszę czytać ze zrozumieniem , i fakt gry "zamiast" na 4 liczby w jednym zakładzie , rozłożyć te 4 liczby na 4 trójki jest niezaprzeczalnie lepszym rozwiązaniem niż gra jednym zakładem na 4 liczby. Wynika to z tego że kurs jest relatywnie większy przy 3 liczbach niż przy 4 liczbach w stosunku do prawdopodobieństwa zajścia danego zdarzenia.
Przecież wyraźnie napisałem że zysk wynosi w jednym przypadku 59% wpłaconej kasy a w drugim 68% , nie pisałem że jest ponad 100% !!!
Powiem też tak, że w styczniu próbowałem jakoś dac do zrozumienia że kursy w ML są na poziomie 40% tzn jak przez miesiąc wydamy 100zł to odzyskamy 40zł z tej stówki.
Ale nikogo to nie interesowało za bardzo.
Typowałem razem ze wszystkimi by uzmysłowić że moje liczby z sufitu puszczone 50 razy przez 50 dni pozwoliły mi zająć miejsca lepsze niż większość forumowiczów którzy w jakiś sposób typowali . I też nic .
teraz chec im pokazać jak już muszą grać to tak i tam gdzie kurs jest powiedzmy "uczciwy" a nie rozbój w biały dzień!!!
Ale nikogo to nie interesowało za bardzo.
Typowałem razem ze wszystkimi by uzmysłowić że moje liczby z sufitu puszczone 50 razy przez 50 dni pozwoliły mi zająć miejsca lepsze niż większość forumowiczów którzy w jakiś sposób typowali . I też nic .
teraz chec im pokazać jak już muszą grać to tak i tam gdzie kurs jest powiedzmy "uczciwy" a nie rozbój w biały dzień!!!
Panie,Adams,przeanalizowaliśmy Pana wpisy jako zespół,ponieważ było ich najwięcej.W tej chwili nie chodzi nam o ten konkretny zapis,ale ogólnie napisał Pan,że gry pon. 8 skreśleń nie mają sensu w M.L Tu chodzi o zasady,jeśli cię raz pisze że coś nie ma sensu to trzeba się tego trzymać.Nie stwarzać,pod żadnym pozorem złudzeń.Zarówno 3 jak i 4 skreślenia są nieopłacalne w dłuższej perspektywie i kropka.To powinien każdy zrozumieć.Mówmy ludziom [prawdę]czy mówmy półprawdę?
Jeśli chodzi o grę w ML w TS,SA to tylko mając ogromne szczęście MOŻNA ( trzeba mieć go raczej więcej niż KUBICA W WYPADKU) trafić 10z10 i być do przodu i jest to fakt niezaprzeczalny,
Inna sprawa że to szczęście dotyka jednostki na miliony , ale też to pisałem często.
Kompletnie jest bez sensu grać na kilka licz w ML w TS,SA .
A teraz to co pisałem o 3 i 4 liczbach tyczy się 9z49CZ w FORTUNIE.
Pokazywałem też uczciwe kursu u buków internetowych na zdarzenia sportowe gdzie kurs do szansy jest na poziomie 95% czyli wydając 100zł na zakłady średnio 95zł wraca do grających.
Inna sprawa że to szczęście dotyka jednostki na miliony , ale też to pisałem często.
Kompletnie jest bez sensu grać na kilka licz w ML w TS,SA .
A teraz to co pisałem o 3 i 4 liczbach tyczy się 9z49CZ w FORTUNIE.
Pokazywałem też uczciwe kursu u buków internetowych na zdarzenia sportowe gdzie kurs do szansy jest na poziomie 95% czyli wydając 100zł na zakłady średnio 95zł wraca do grających.
Witam i czytam i zastanawiam sie czy ten co namawia do gry robi zle czy ten co namawia zeby nie grac robi zle po pierwsze czy ten co namawia zeby nie grac rozmawial choc z jednym ktory wygral np. 5 baniek a takich ludzi jest juz ponad 800 i co oni by mu powiedzieli i zastanawiam sie rowniez nad tym dlaczego zabraniac czy odradzac granie drugiemu a moze ten co tak odradza powinien miec pretensje do kogo innego ze urodzil sie w niewlasciwym momencie pod niewlasciwa gwiazda o niewlasciwej godzinie a nie grajac nie daje szans na zmiane tego ze moze jego czas dopiero nadejdzie ale on tego nie czuje ja rozumie przestrzegac przed gra za wielkie pieniadze ze ktos sprzedaje dom ,samochod wykancza rodzine i banki to takiego trzeba napietnowac ale jak ktos sobie gra za pare zlotych czyli zamiast kupic flaszke czy nawet piwo bo moze nie lubi tak jak ja to dlaczego mu tego odradzac a moze jego dwiazda dopiero zablysnie czy ci co wygrali wiedzieli ze wygraja otoz nie tylko grali dali sobie i bogu(dla wierzacych) szanse i teraz nie zaluja gdybys przytoczyl przylkad ze taki co wygral 5 baniek zaluje dzis ze kiedys przegrywal tygodniowo 10 zeta to byla by to wspaniala sprawa wiec wszystko zalezy gdzie sie siedzi inaczej swiat wyglada z grzedy a inaczej z pod niej wiec ani nikt nie namawia do gry ani nikt nie zabrania grac i stwierdzenia ze ktos za takie postepowanie dostaje kase nie jest na miejscu prosze sie zastanowic a moze kiedys dolaczymy do tych 800 szczesliwcow i co wtedy powiemy innym ano powiemy graj bo warto bo ja gralem i widzisz bede do konca zycia sie opalal na bachamach .SA tu ludzie ktorzy maja wlasny rozum i zarabiaja ciezko na ta gre i moze nie jeden jeszcze bedzie ogladal sloneczko na bachamach. Czego kogucik wam zyczy.
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć , że osobiście gram w expekt w NBA i JA akurat tam sobię radzę. traktuje to jako zabawę i wpłaciłem tam 100zł już rok może będzie i jakoś do dziś jescze mi nie brakło a w pewnym okresie miałem nawet ponad 400zł . Niestety stawiałem często na Naszych piłkarzy, i dzięki temu stopniało mi na koncie. inne dyscypliny a szczególnie piłka nożna wychodzi mi BOKIEM.
Jeśli kumulacja w dużym lotku osiągnęłaby 20 mln.zł,to T.S.SA miałby na czysto ok.50 milionów zysku.Wniosek:
Wysokie kumulacje najbardziej opłacają się T.S.SA i 2-3 lub 1 graczowi.Reszta,czyli miliony z nas są przegranymi.Szczególnie ci co grają systemami za duże pieniądze.Pomijam tych co grają za 2 zł lub 1-2 kuponami.Zatem czy warto dotować świętą krowę T.S SA,której ciągle mało zysków i wprowadza nowy wabik na rynek MULTI-5
Wysokie kumulacje najbardziej opłacają się T.S.SA i 2-3 lub 1 graczowi.Reszta,czyli miliony z nas są przegranymi.Szczególnie ci co grają systemami za duże pieniądze.Pomijam tych co grają za 2 zł lub 1-2 kuponami.Zatem czy warto dotować świętą krowę T.S SA,której ciągle mało zysków i wprowadza nowy wabik na rynek MULTI-5
Dlaczego ty sie tak przejmujesz tym dotowaniem TSSA a nie przejmujesz sie ze pijaki i ci ci lubia piwo dotuja monopol spirytusowy czyli panstwo i potem politycy na twioich oczach sobie zyja jak paniska a ty dalej biede klepiesz masz jakis kompleks na puncie dotowania ale gdyby ciebie dotowac to tez bys byl obrazony chyba nie wiec przestan pierdoly pisac w kolko to co wszyscy wiedza i z czym sie godza nie matrwi cie to ze ludzie za 8 godzin ciezkiej pracy zarabiaja 800 zeta a taki hipermarket z obcym kapitalem sobie zyje i nic nie daje dla nas czy slyszales zeby hipermarket wybudowal nie stadion ale psia bude dla bezpanskiego psa nie slyszales a moze bys zmienil stronke na tesko cerfur i tam zapytal dlaczego tak sciagaja z pracownika nie dajac nawet nadziei ze bedzie lepiej ,traktujesz nas czyli grajacych za takie bezmuzgi ze my nie wiemy ze cos dotujemy przyjmij do wiadomosci ze dotujemy i wiemy o tym i ja sie ciesze ze dotuje nawet tych do ktorych mam zal ze nie wygralem 7 000 000 tylko skromne 3000 i ciesze sie z tego .napisz jakie beda dzis liczby moze masz jakas wiedze czy wyjda parzyste czy nieparzyste takich nam tu potrzeba a nie placzkow ktorzy zaluja ze zyja.
Witam czytam w skrucie miedzy innymi wpisy glownie pana ... bo mało czasu ale powiem tak mnie to nie interesuje ile ma z nas totalizator i jakie bawiki nowe szykuje gram ,bawi mnie i gram ,bo chcem wygrac. A te pieniądze co przegram nie interesuje mnie gdzie ida. Z monopolistą nigdy nie wygramy wczoraj puznym wieczorem byl dobry stary film WIELKI SZU ! Fabuła troche inna niż nasza ale to to samo hazard a na hazart nie ma Bata !
Jesteśmy grupą kapitałową i mamy się dobrze,wszyscy jesteśmy dobrze sytuowani i mamy mocne karty pretargowe.Nie zamierzamy was sprowadzać z drogi gier.Jesteśmy tylko przeciw monopolowi takiemu jak monopol którego broniT.S SA.POWODZENIA W GRACH.MY JUZ WYGRALISMY!!!!!!!!!!
prosze podawajcie swoje prognozy liczbowe na dzisiaj ...bez pierdol czy grac jest moralnie czy namawiac do grania tez!!!!!!!!!!!!!!
to jest tez uwaga do ....2008
to jest tez uwaga do ....2008
Na niektóre wpisy poniżej poziomu przyzwoitości,nie udzielimy nigdy odpowiedzi.
PRZEPRASZAMY.
PRZEPRASZAMY.
2008
Jak chcesz być przyzwoity to się k...a podpisz baraniłbie!
Jak chcesz być przyzwoity to się k...a podpisz baraniłbie!
Wpadłem na chwilkę i uważam,że w tej całej dyskusji najrozsądniej wypowiedział się MARIO,któremu gra sprawia radość pomimo przegranych.Niektóre motywacje są rzeczywiście żenujące.Ale cóż każdy bawi się jak potrafi i ma do tego prawo,o ile nie krzywdzi innych.Pozdrawiam.
Do wpisu 19038
Chamstwo i wulgaryzmy jakie Pan Zirytowany przekazał w kilku słowach obrażajac zespół ludzi nie wróżą dobrze dyskusji na tematy poruszone powyżej.Sadzę,że ją zakończą,a tak dobrze sie zapowiadało.NEUTRALNY.
Chamstwo i wulgaryzmy jakie Pan Zirytowany przekazał w kilku słowach obrażajac zespół ludzi nie wróżą dobrze dyskusji na tematy poruszone powyżej.Sadzę,że ją zakończą,a tak dobrze sie zapowiadało.NEUTRALNY.
Powiem tylko tyle ,kiedyś było tu bardzo fajnie .Teraz jak ktoś komuś nie dokucza to jest święto .
teraz jest wiecej ludzi a jak wiecej to jest to przekruj polskiego spoleczenstwa ktore musi znalesc sobie kogos komu mozna dopiec przygadac obrazic a jak to jest jeszcze robione anonimowo i bezkarnie to chulaj dusza piekla nie ma to wlasie polacy tacy sa i to szybko sie nie zmieni a moze by tak zalozyc scisle grono ludzi wymienic sie danymi np. gg i ktos obcy z poza szanownego grona bylby ignorowany pod warunkiem ze bedzie obrazal i pisal niezgodnie z przyjetym duchem to moja taka propozycja co o tym sadzicie jeszeli to nie jest dobry pomysl prosze skrytykujcie mnie ale rzeczowo a moze ma ktos inny i moze tym sposobem wyplenimy ludzi chamskich i obrazajacych innych.
SMUTASKU- nie smuć sie otrzyj nosek nie zauważyłem zeby dziś ktoś tu komuś dokuczał jak myśle że nie które osoby same się tu nakrecają nie prawdasz? . dzieki nim ten chat zyje wszystko jest ok jak nie ma wulgaryzmów i innych gadżetów uśmiechnij się smutasku zycie jest krutkie i piękne heh !
KOGUCIK ja cię popieram ! Jesteś jednym tu kumającym chatownikiem wiesz co chcesz i co piszesz pozdrawiam !
do wpisu 19142 -Smutasku, najgorsze jest to, że Jadźka moja ten chat czyta od czasu do czasu, a później na mnie się wyżywa:) A jak już do tego także nie trafi w liczby, istne piekło mam w domu! Jadźka, wyluzuj trochę! Bo też zrobię Smutaska z Ciebie! Doigrasz się! 11,19,23,27,29
O Mario! A ja kumaty jestem choć troszkę według Ciebie? :) Pozdrawiam:)
Kogucik 19 jestem za .To jest bardzo dobry pomysł.Ja swoje gg podałam.
O matyczu uważam że jesteś bardzo kumaty powiem wszestronnie uzdolniony z wieloma osobowościami mysle że powinieneś byc publicystą i pisac do gazet ! to jest moja ocena śledze czat i moge się wypowiedziedz ! Jestem dobrym psychologiem POZDRAWIAM !
Moje znane ale podam GG:6918272 to kogucik19 ciesze sie ze Ci sie to spodobalo P.Smutaska.
O Mario! Ależ byłby z nas piękny duet -publicysta i psycholog! Takie współczesne Modern Talking:)a ile pieniędzy byśmy mieli..., na Karaiby wyjechali..., kobiety by szalały za nami... hahah. Ale chyba w LOTTO grałbym nadal... Pozdrawiam
MARIO to może doradzisz Mi czym mogę się zając , do gier to raczej mam szczęście jak KOGUCIK do typowania liczb.
JADZIUNIU, znów na chacie jesteś? Nie wracam dziś na noc...:)
...tak Klonek, jutro będzie za późno...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=r4p9USIZ8y0
http://pl.youtube.com/watch?v=r4p9USIZ8y0
Matyczu ja gram i bede grac w lotto czy wygram czy nie a na Karaiby nie musze lecieć tu na miejscu kobiety za mna szaleją Adams skoro masz do gier szczęscie znaczy wygrywasz to dobrze ja bym ci doradził wziąść się za laseczki i wyjechać z Matyczem na jego upragnione Karaiby Ja już bylem tam i nie tylko nie bawi mnie już podróżowanie . pozdrawiam !
...hahahah, jaka szkoda Mario -wyjechalibyśmy we trójkę: publicysta, psycholog i statystyk:) Wspaniałe trio, można powiedzieć Ich Troje:) Szkoda Mario, że Cię już podróżowanie nie bawi, jedynie spanie i panie:) O LOTTO nie wspomnę:)
dziękuję za wypowiedzi na temat czeskiego9/49 a przedewszystkim tobie adams !!!skreśliłam 3 i 4cyfry i...zobaczymy,mnie codzienne losowania przynoszą frajdę i malutką dawkę adrenaliny jak narazie niemam wielkich sukcesów ale takich osób jak ja jest więcej powodzenia!!!
Nie zrozumiałeś , JA mam takie szczęście jak KOGUCIK który jak coś wytypuje to raczej nie pada. Przynajmniej tak twierdził.
JA mam tylko szczęście w NBA a reszta to zezowate szczęście.
JA mam tylko szczęście w NBA a reszta to zezowate szczęście.
Matycz,ty jednak jesteś niezły jajcarz o tysiącu twarzy.Podoba mi się to Dawaj dalej...........
Bawcie się dobrze ja nie stety musze chat opuścić obowiązki wzywają praca czeka kiedy wszyscy spią ja myśle czasem za za innych ! a Rano sie dowiem czy dobrze w totalizatorze wytypowałem dużego lotka i w profie po 20 dyszki na 4/10,24,49,65 i 6/3,10,30,54,63,73 i może dołacze do grona koguta i adamsa jak przegram podkule ogonek i pójde grzecznie spać! pozdrawiam !
Rico, czy nie uważasz, że Mario ma problemy z dojściem do pracy i wiecznie się podobno spóźnia?:) Rozdawanie autografów wielbicielkom jest czasochłonne:)Pozdrawiam
Masz rację,taki fantasyczny Pan,na pewno podoba się nie tylko jednej pani .Jak on się wyrabia,mając na dodatek żonę?.Pozazdroscić wigoru............
Tak, masz rację Rico, ale wielki nieobecny wie, że żartuję:) Porozmawiajmy o Eli:) Pozdrawiam Ela, choć nie wiem czy obecna jesteś?:)