Wpisy 189 702 – 189 801
5 grudnia 2010 11:06 → 5 grudnia 2010 14:54, 100 wpisów

'dostąpisz łaski gdy nie będziesz o nią prosił' trzeba uwierzyć w siebie a nie czxekać na cud

Użytkownik beda1977 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
To jak wiadomo gdzie padła 6?
Użytkownik krzysiek.93.3. dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
możesie podzieli

Użytkownik kocio dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
no własnie moze by się już ktoś z was przyznał kto wygrał ;-)
Btw. Ładna sumka miesiecznie bedzie spływać na czyjes konto bo to aż
78 903 zł przy oprocentowaniu 5%
Btw. Ładna sumka miesiecznie bedzie spływać na czyjes konto bo to aż
78 903 zł przy oprocentowaniu 5%
zastanawiam się tylko dlaczego ja nie wygrałem... w koncu przysniły mi się liczby i co? skresliłem je i trafiłem tylko 8 

mi sie chyba śnią te które nie wejdą

przyznawać sie kto wygrał, trzeba pogratulować

bo sny trzeba umiec interpretować i puszczać liczby ze snu tak do 4 losowań
ja mam głópie sny, dzisiaj mi sie śniło że bóbr zawinął mnie w prześcieradło i jarał mnie
i co to ma być za sen?
chociaż mam dodry chumor

i co to ma być za sen?
chociaż mam dodry chumor

krzysiek 93.3.jarał tak jak trawke heheh??
hehehe no niezle po prostu zapalić chcesz
ja mówiłam ze jak komuś snią sie liczby to niech je puszcza do 4 losowań wykreślając te co juz padły jesli wejdą
hehehe no niezle po prostu zapalić chcesz
ja mówiłam ze jak komuś snią sie liczby to niech je puszcza do 4 losowań wykreślając te co juz padły jesli wejdą"""189618. lee 2010-12-04 (23:33)
Dzisiaj miałem zdarzenie jestem w kolekturze typuje kupona atu dziewoszka podchodzi do okienka poprosze lotto no i pani jej dała kupona a ona pyta się pani gdzie się tu zdrapuje"""
odnosząc się do tego wpisu wydaje mi się ze tacy ludzie mają największe szczęscie bo nic nie kumają nic nie wiedzą pójdą do kolektury skreślą jakoś tam kupon i wygrywają... z resztą sam miałem takie przypadki.
Dzisiaj miałem zdarzenie jestem w kolekturze typuje kupona atu dziewoszka podchodzi do okienka poprosze lotto no i pani jej dała kupona a ona pyta się pani gdzie się tu zdrapuje"""
odnosząc się do tego wpisu wydaje mi się ze tacy ludzie mają największe szczęscie bo nic nie kumają nic nie wiedzą pójdą do kolektury skreślą jakoś tam kupon i wygrywają... z resztą sam miałem takie przypadki.

jak juz nic nie mogą wymyśleć to powtórki daja, ja jak gram w lotto to 6 liczb z wcześniejszego losowania

jak myślicie? wygrana na chybił-trafił czy sam/a skreślał/skreślała?
ja obstawiam chybił-trafił
ja obstawiam chybił-trafił
Po miesięcznej przerwie witam wszystkich.
Tym,którzy w tym czasie wygrali -gratulacje-dla pozostałych
słowa pocieszenia.
Całą noc spędziłam w autobusie i teraz idę odpocząć.
Tym,którzy w tym czasie wygrali -gratulacje-dla pozostałych
słowa pocieszenia.
Całą noc spędziłam w autobusie i teraz idę odpocząć.
Witam ile milanosów przeważnie kupujecie bo ja mam 2 i jeszcze dokupię 3
Moi znajomi na prezent ślubny zamiast kwiatów zażyczyli od gości zakłady LOTTO na 250 kuponów było tylko 3*3/6

Już Mikołaj grzeje sanie.
Czego pragniesz niech się stanie.
Każde z marzeń skrytych w głębi
Święty Dziadek może spełnić.
Pięknych i radosnych chwil życzy...MOTYLEK

Czego pragniesz niech się stanie.
Każde z marzeń skrytych w głębi
Święty Dziadek może spełnić.
Pięknych i radosnych chwil życzy...MOTYLEK

Na 14:00 5/12/10:
3,11,13,18,36,45,49,58,60,61,68,74,75
9,3,12,21,24
1,8,9,17,18
6,9,15,24,30
6,8,14,20,28
liczby ze snu.
3,11,13,18,36,45,49,58,60,61,68,74,75
9,3,12,21,24
1,8,9,17,18
6,9,15,24,30
6,8,14,20,28
liczby ze snu.
Kiedyś śniło mi się 5 liczb, puściłam w Mini i miałam 3/5 ale to tylko raz mi się tak zdarzyło

Juz sam nie wiem czy to sen czy jawa.....ale cały czas "widze" wygrana.....

zależy:
kiedys wysnilem 7,10,12,14,39,43 w lotto i trafiło sie 3/6 i 4/6 w ciagi 2 tygodni a raz 6/7 w MM
kiedys wysnilem 7,10,12,14,39,43 w lotto i trafiło sie 3/6 i 4/6 w ciagi 2 tygodni a raz 6/7 w MM
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 05,06,13,16,17,19,21,25,26,34,41,44,48,52,53,54,64,72,74,79 - Plusem jest liczba: 79
My tu typujemy, pocimy się, kobminujemy żeby trafnie liczby wytypować a tu proszę na chybił padła wygrana

hej mała557.Ale totalna porażka,chyba na chybika trzeba będzie tylko grać

To w ogóle dziwne ze zazwyczaj jak są te większe kumulacje pada tylko jedna szóstka - przecież ludzie napewno wtedy posyłają chociaż jeden kupon - bo ilość zer kusi .
Więc napewno więcej jest wtedy grających .
Gram, ale dla mnie totolotek powoli staje się mniej wiarygodny.
Mimo wszystko byłbym za tym aby było wymagane podawanie dane osobowe zwyciężcy - i niech nie pieprzą o mafiozach - bo oni to takimi bańkami obracają codziennie !
A to byłoby SKURWYSYŃSTWO - jakby ludziom nie pozwalali wygrać tych 6-szóstek!
Nigdy nie zostawiam sobie kuponów jak nie trafie nic,tylko wyrzucam ,bo by mnie kusiło przeliczyć ile przechlapałem.
Ale może zaczne
bo jak kiedyś to oszóstwo wyjdzie na jaw to będą dowody na pozwy i odszkodowania 
Więc napewno więcej jest wtedy grających .
Gram, ale dla mnie totolotek powoli staje się mniej wiarygodny.
Mimo wszystko byłbym za tym aby było wymagane podawanie dane osobowe zwyciężcy - i niech nie pieprzą o mafiozach - bo oni to takimi bańkami obracają codziennie !
A to byłoby SKURWYSYŃSTWO - jakby ludziom nie pozwalali wygrać tych 6-szóstek!
Nigdy nie zostawiam sobie kuponów jak nie trafie nic,tylko wyrzucam ,bo by mnie kusiło przeliczyć ile przechlapałem.
Ale może zaczne
bo jak kiedyś to oszóstwo wyjdzie na jaw to będą dowody na pozwy i odszkodowania 
uczcziwi zostaną dłużej żywi, bedą umierać powoli, tak znacznie bardziej boli

ostatnio patrzyłem na kupony ile mw wydałem to mnie krew zalała, jak bym dalej nimi grał to bym już nie męczył sie z kulkami

Wiesz ale jak się widzi taką wielką kumulacje i tyle zer to nawet sceptycy którzy z lotto nigdy nie mieli nic wspólnego to zaczynają grać - a tym samym nadmuc***emy ten wielki balonik naszą kasą !
05,06,13,16,17,19,21,25,26,34,41,44,48,52,53,54,64,72,74,79 rozpisać na 20 zakładów a 5/5

to czekanie, że może wygram jest lepsze niż to rozczarowanie, że żadna z kulek nie wpadła

a w to keno ktoś z tąd cos kiedyś wygrał?
Hazard 

Pechowiec6.Nikt nikogo nie zmusza do gry w TS,niech gra w pokera z kolegami,a ujawnianie danych personalnych jest nie zgodne z prawem,wygrywający duże kwoty,narażeni byliby na duże przykrości.
no jakbym wygrał te 25 000 000 to nie wiem czy bym sie ucieszył jakby to w telewizji pokazali, to nie ameryka tylko 4RP
ale skan kuponu mogli by dać na strone tak jak ze zdrapkami robią
ale skan kuponu mogli by dać na strone tak jak ze zdrapkami robią
Ja kilka razy w keno zagrałam, ale to były wygrane z rzędu 2zł raz 5 zł
pechowiec6- przeczytaj sobie to http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3217.htm .Nie wyobrazam sobie zeby ujawniac dane osobowe wygrywajacych.
wciąga i kase wyciąga

den
Kolego ale tu wcale nie chodzi o to czy ktoś kogoś zmusza czy nie , tylko o rzetelność i uczciwość,a przede wszystkim wiarygodnośc ze te wielkie wygrane są naprawde udziałem graczy - a nie TS je łyka z powrotem !
I dają tylko te niższe wygrane od 5 w dół !
Ja jakbym wygrał tyle hajcu nie miało by to dla mnie znaczenia aby podać dane osobowe przynajmniej imie i nazwisko i miejscowosc.
Bo i tak pewnie z taką kasą mógłbym zmienić tożsamość.
Kolego ale tu wcale nie chodzi o to czy ktoś kogoś zmusza czy nie , tylko o rzetelność i uczciwość,a przede wszystkim wiarygodnośc ze te wielkie wygrane są naprawde udziałem graczy - a nie TS je łyka z powrotem !
I dają tylko te niższe wygrane od 5 w dół !
Ja jakbym wygrał tyle hajcu nie miało by to dla mnie znaczenia aby podać dane osobowe przynajmniej imie i nazwisko i miejscowosc.
Bo i tak pewnie z taką kasą mógłbym zmienić tożsamość.