Wpisy 1 896 462 – 1 896 561
21 stycznia 2014 22:05 → 21 stycznia 2014 22:33, 100 wpisów
Robal.
Zanim pójdziesz to spójrz na @
Zanim pójdziesz to spójrz na @
Niezłe wejście wieczorne liczb mojego pomysłu dla Wagi czyli 5/9 dzięki 1/2-1/3-3/5 i Bliźniąt co prawda 4/8 ale za to w układzie 1/2-3/3-2/5.
Jetta na co zbierasz?
robal jak to wytłumaczyc trzy parki w lotto a na dodatek dwie liczby powtorzyli:
Kondi.
Nie 4/9 a 5/9
Nie 4/9 a 5/9
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
airad miło poznac Strzelec wieczór w niedzielę i/lub losowanie poniedziałek o 14-stej. Liczby na forum.
A teraz to juz naprawdę ide
A teraz to juz naprawdę ide
Daria
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 277 132,30 zł
Medea.Dobranoc
Jetta tylko kiedy ślub
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 270 000 zł
Moje liczby z Mini Lotto 6,18,23,24,42 niestety nie trafiłem piątki ba nawet trójki. Ale Polacy dzisiaj ładny meczy zagrali chyba jutro na nich postawię z 50 zł w czemu z Chorwacją ? Jak myślicie zostaną mistrzami Europy czy to za wysokie wymagania ?
cześć Krzysiu jak tam palec?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
jetta.
Teściowe in spe,też czasami dobre rady dają.
Teściowe in spe,też czasami dobre rady dają.
Lekko jaśnieje ale tylko lekko.
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Krzysiu bo jakby co zawsze można odciąć
Jetta to ta suknia na bogato będzie
hipo -
imo - kulki oczków nie mają
tu masz - makabryczny - rachunek prawdopodobieństwa - powiedz mi - gdyby odwrócić relacje - jedna jedyna, to wygrana, a za każde inne 'wcelowanie' masz kulkę w łeb - podjął byś takie ryzyko ?
ale - oczywiście - zgadzam się też ze zdaniem, że prawie niczego - nie wiemy na pewno
imo - kulki oczków nie mają
tu masz - makabryczny - rachunek prawdopodobieństwa - powiedz mi - gdyby odwrócić relacje - jedna jedyna, to wygrana, a za każde inne 'wcelowanie' masz kulkę w łeb - podjął byś takie ryzyko ?
ale - oczywiście - zgadzam się też ze zdaniem, że prawie niczego - nie wiemy na pewno
Farmeras to go zakop
jetta
nie - raczej nie - imo - nieśmiały jest, widząc tyle
nowych
nicków
nie - raczej nie - imo - nieśmiały jest, widząc tyle
nowych
nicków
Gratulacje szczypiorniści pewnie nie będziecie teraz na stronie multipasko ale wielkie i jutro liczę że wygracie z Chorwatami bo 50 zł chce za was postawić.
Jociu myłaś ząbki?
Robalku dobranoc
Krzycgu na pewno to przeczytają i specjalnie dla Ciebie wygrają
Robal.
Dobranoc
Dobranoc
Jociu a co?
Na was postawić.
ja mam 180 cm wzrostu i wazylem 55 kg miesiac silowni i juz 54,5 ;c
Jociu bo weszłaś z pięknym uśmiechem sądziłam, że chciałaś się pochwalić
Jaki jutro wynik stawiacie ? A jeszcze o 2:30 gra mecz Agnieszka Radwańska nie daj się tej Azarence wygraj Australian Open.
Farmeras czy masz na imię Krzysztof?
54,5 wagi, to dzieci więcej waża, przy wzroscie 180cm to waga co najmniej do 90kg
Jociu jak to?
Max- no przecież spać idziesz? Sam pisałeś, więc ozochozi? To tak jakbyś mnie zostawiał
Chociażby za 100 lat,ale obiecane,będzie spełnione
obiecanki macanki
Ciekawe jak ja bym sobie poradził jako szczypiornista ? Pamiętam jak graliśmy na W-F w gimnazjum do najczęściej byłem bramkarzem i rzucałem parady robiłem to normalnie nauczyciel nie dowierzał i inni. Mam 182 cm i ważę 86 kg.
Emerytka, jakoś nie myślę Ci spiewać Teściowo, Teściowo, Ty stary rowerze...
Farmeras pamiętaj najpierw masa a potem rzeźba
krzysztof c przynajmniej masz wagę normalna do wzrostu a nie 54.6
Jetta.
Fakt***ów nie mam.
Fakt***ów nie mam.
No racja ale do sparingu z kolegą mam do 80 kg spaść bo taki limit ustaliliśmy on tyle waży.
Jocia czyli, że seplenisz
Jak te kilogramy szybko zrzucić ?