Wpisy 189 558 – 189 657
4 grudnia 2010 22:39 → 4 grudnia 2010 23:58, 100 wpisów
Ciekawe czy totalizator uraczy nas 30 melonami?
będą ze 4 szóstki... A jaki jest górny próg kumulacji? 40? 50 melonów?
40 melonów nigdy nie wbyło chyba.. najwieksza wygrana to 24 melony w elblągu.. a próg wydaje mi sie że jest..
Było 40 milionów w zeszłym roku
Nie pamiętam tylko kiedy pamięta ktoś?
miałem na chybika 4 zakłady, z wszystkich może 4 trafne razem. nie ma co grac

6 listopada 2008 (czwartek) wystąpiła pierwsza w historii siedmiokrotna kumulacja (wygranych I stopnia wyniosła 40 466 171,5 PLN. Wylosowano liczby: 8, 13, 18, 21, 24, 47. W losowaniu padło 5 "szóstek", 1021 "piątek", 53675 "czwórek" i 987235 "trójek".
fakt.. była taka kumula.. wygrane nie maja tu nic do rzeczy.. a progu nie ma. zwieksza sie kumula az nie wpadnie wygrana I st
kaktus rośnie mi na ręce a wygranej nie ma.Kathy czy słyszałaś o księdzu Bashobora,co czasem pojawia się w Gdańsku i modli o zdrowie nad chorymi.Jakoś nie chcą go zapraszać na południe Polski,mnie ciekawi czy jak się pojawiał w Gdańsku to czy słyszałaś może żeby stały się jakieś cuda?
postaram się jutro napisać,bo muszę sobie przypomnieć jaki mam swój
raczej nie powinno być 6 no jeśli się mylę to jest ta co już wyplacona

chodząc na msze o uzdrowienie nabawiłem się stresa,bo na kilkanaście razy tylko raz widziałem,żeby jakaś osoba zgłosiła się uzdrowiona
wiara w Jezusa obecnie jest minimalna,bo kiedyś chrześcijanie byli rzucani lwom na pożarcie i nie ulegli a obecnie ludzie sprzedają się za pieniądze.dlatego obawiam się jak jestem na takiej mszy że niewiele się stanie.
najciekawsze jest,że kiedyś wystarczył cień świętego Piotra i ludzie byli uzdrawiani
Rok temu rozdawali takie misie jasia fasoli. Czy teraz też rozdają?

a ojca świętego traktują jak maskotkę,by się z nim sfotografować,ale nie słuchać co naucza
jestem wściekła i załamana

całkowity pogrom w multi,mini,lotto
w mini i lotto 2z5 i 2z 6
a w multi-0!!!

całkowity pogrom w multi,mini,lotto
w mini i lotto 2z5 i 2z 6
a w multi-0!!!
Dzisiaj miałem zdarzenie jestem w kolekturze typuje kupona atu dziewoszka podchodzi do okienka poprosze lotto no i pani jej dała kupona a ona pyta się pani gdzie się tu zdrapuje 

No to ktoś będzie miał faaajne święta a sylwester jeszcze faaajniejszy 

ale się ktoś obłowił

spać spokojnie dzisiejszej nocy ten człowiek spać nie będzie

spać spokojnie dzisiejszej nocy ten człowiek spać nie będzie

a skąd czerpiecie dane o tym czy jest czy nie ma kumulacji jeszcze przed wynikami na stronie lotto???
mam nadzieję, że nie sprawdził jeszcze kuponu i nie wie narazie >>> niech sprawdzi w poniedziałek
Wpisz tutaj http://www.lotto.pl/183-41fa345a1117c.htm dziejsza date to beda wyniki
Ale odbiór takiej nagrody to musi być stres. Wychodzisz z oddziału i się rozglądasz czy nikt cię nie śledzi, czy totalizator dresów za tobą nie wysłał

dzisiaj toczyła sie dyskusja w kolekturze ile to będzie szóstek
facet-ja to bym wolał trafić sam jak jest 2mln
bo to dopiero będzie ból jak sypnie 10szóstkami
ja do niego-statystyki pokazują że przy dużych kumulacjach
jest 1 góra 2,3 szóstki
facet-dzisiaj będzie więcej
wiedziałem że jeśli już to 1-szóstka
i jeszcze pewnie ktoś zagrał aż za 3zeta
facet-ja to bym wolał trafić sam jak jest 2mln
bo to dopiero będzie ból jak sypnie 10szóstkami
ja do niego-statystyki pokazują że przy dużych kumulacjach
jest 1 góra 2,3 szóstki
facet-dzisiaj będzie więcej
wiedziałem że jeśli już to 1-szóstka
i jeszcze pewnie ktoś zagrał aż za 3zeta

myślałam że w poniedziałek powiem w pracy że mi to lotto
ale cóż....
trzeba dalej zap...ć w pocie czoła

ale cóż....
trzeba dalej zap...ć w pocie czoła

pszczółka Maja,Gucio pasikonik Filip,pajęczyca Tekla,mucha Bzyk
wielkie
dla osoby która trafiła.... przynajmniej święta będzie miała spokojne....
dla osoby która trafiła.... przynajmniej święta będzie miała spokojne....bella34 masz rację,ale ja na razie nie wybiegam tak daleko z czasem

jest co swietowac

30 000 000