Wpisy 1 894 684 – 1 894 783
20 stycznia 2014 22:38 → 20 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
gonzaga remisu w tenisie nie można obstawić to ty tego nie wiesz ?
kibicuje polakom ale trzeba realnie patrzeć
niemcy mogą być groźni bo ich forma zwyżkuje
Jetta.
Wypróbuj,wypróbuj.
Wypróbuj,wypróbuj.
Ale zajebiste kursy na naszych trzeba po parę zł na każdego dać. https://sports.bwin.com/pl/sports#sportId=95
w drużynie nie też ciężko bo słoweńcy też zaczynają coraz lepiej skakać
Łapcie link i obstawiajcie i wygrywajcie grubą kasę.
remisu w tenisie się nie obstawia?
to może dlatego dlatego mi cały czas nie chce zakladu przyjąć. Jak myślicie? dlatego?
to może dlatego dlatego mi cały czas nie chce zakladu przyjąć. Jak myślicie? dlatego?
Krzysztof.
A Ciebie gruba kasa nie interesuje ?Tylko 700 zl w multi?
A Ciebie gruba kasa nie interesuje ?Tylko 700 zl w multi?
a pro po piłki ręcznej to niestety sądzę że polakom kolejny raz nie uda się fuksem.szwecja jest o wiele lepsza od białorusi. także niestety wg mnie szwecja wygra
Jocia,Jetta
Krzystof c-Widzę,że moja ironia zacienka dla Ciebie
Krzystof c-Widzę,że moja ironia zacienka dla Ciebie
Dobranoc.Kolorowych snów.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/t7kovtn5aigvcao8gr179gu394/krasotagif.narod.rusangels38.gif
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/t7kovtn5aigvcao8gr179gu394/krasotagif.narod.rusangels38.gif
Monet- od tenisa wolę hokej, ale bez porównania nasz a czeski- czasem wpadamy do Pepików
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
Krzysztof dobranoc i powodzenia w kolejnych maturach
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Szostka-w-LOTTO-padla-w-Szczecinie,wid,16341708,wiadomosc.html
Jetta skąd że
Panoramix dobranoc
Torsan, czasem, ale naprawdę rzadko, do Trzyńca- Lodowisko było jak bunkier, parking jak pole minowe, na meczu piwko się lało, panowie z flaszeczkami przychodzili, polewali sobie, krzesełka składane drewniane, w przerwach zaraz po rolbie na taflę wjeżdżał najnowszy modek Skody, ale poziom... bez porównania, nasi przy Czechach to jak muchy w smole...
Teraz jest nowa Werk Arena, budowali, chyba kończą już, w tym sezonie jakoś się nie udało jechać...
Teraz jest nowa Werk Arena, budowali, chyba kończą już, w tym sezonie jakoś się nie udało jechać...
jetta jestes tam
jestem, marcinek, jesli o jakieś mikstury chodzi, to cennika jeszcze nie mam, ale co łaska wezmę
Dwa dni nie jaram bo chorym gorączka i takie tam a teraz troche lepiej i swira dostaje zeby co robić
Marcin- mnie nic od palenia nie powstrzymywało- grypa, angina, brak smaku i węchu przy tym, nic, kompletnie, a tu sie trzeci dzień trzymam już, dziś kuszenie było, oparłam się dzielnie
a ja jak popije albo chory to nie pale a pozniej znowu jak parowóz leżą obok i się smieją zaraz je WY....
Co robić? Ja dużo piję teraz. Kaw to pięć wypijam...
No i czasem nie mam co z rękami zrobić to coś podgryzam, ale doopa rośnie więc jabłkami się zapycham, czasem jak mam ochotę na to orzechy wcinam.
Ale nic z nikotyną, żadnych gum, niquitinów, sprayów. Powiem Ci że warto było ten Desmoxan kupić, nie mam głodu jako takiego tylko po prostu z przyzwyczajenia czasem mi brak...
No i czasem nie mam co z rękami zrobić to coś podgryzam, ale doopa rośnie więc jabłkami się zapycham, czasem jak mam ochotę na to orzechy wcinam.
Ale nic z nikotyną, żadnych gum, niquitinów, sprayów. Powiem Ci że warto było ten Desmoxan kupić, nie mam głodu jako takiego tylko po prostu z przyzwyczajenia czasem mi brak...
Marcin- brat mój jeszcze bardziej charakterny. To on zaczął akcję non- smoking, kupił tabletki, zaczął brać, przestał palić, ale pół paczki fajek jeszcze ma. ja musiałam co do jednej opróżnić bo by franca za mną wołała żeby ją wykopcić
No własnie ta kawa do kawy to zawsze a po sniadaniu kawka i no a jak by mi parę kilo doszło to by nie było zlę
znam ludzi którzy już nie palili a z sobą jeszcze długi czas nosili
U mnie kilogramów i tak troszku za dużo więc się muszę pilnować, ale... jestem dobrej myśli
Marcin- ja się bardzo dobrze znam i swoją słabą - silną wolę Baaaardzo łatwo na tym etapie jestem bliska powrotu do fajek, więc nie ryzykuję
No nic będę próbował może warto u mnie w rodzinie już nikt nie pali tylko ja chyba mi troche wstyd
jocia ty złosliwa taka
Spróbuj, możesz tylko na tym zyskać, zdrowie i pieniądze
Znam przypadek, że gościu rzucił, co miesiąc odkładał do pudełeczka tyle ile w ciągu tego miesiąc by wydał na faje, po pół roku kupił sobie wypasiony rower, za kolejny niecały rok jeszcze bardziej wypasiony TV. I to tylko za te pieniądze... Chyba warto
Znam przypadek, że gościu rzucił, co miesiąc odkładał do pudełeczka tyle ile w ciągu tego miesiąc by wydał na faje, po pół roku kupił sobie wypasiony rower, za kolejny niecały rok jeszcze bardziej wypasiony TV. I to tylko za te pieniądze... Chyba warto
Jocia.. .
............................................
............................................
Jocia.. .
.........................................
.........................................
jetta ja to bym musiał ze dwa lata nie palic żeby mieć kondycje na ten rowek wsiąsć
Jetta.. .
...........................................
rowerek
Jocia.. .
Nie miałem czasu na nic. Jutro podam test.
.....................................................
Nie miałem czasu na nic. Jutro podam test.
.....................................................
marcinek.. ja wchodze na trzecie piętro po dwa schody, a pale juz od około 80 lat
Torsan.. .
jocia
a no w sumie Ty masz przecież 110 lat, ale w Twoim wieku niektóre po trzy jeszcze przeskakują, więc się swoją kondychą nie chwal
a no w sumie Ty masz przecież 110 lat, ale w Twoim wieku niektóre po trzy jeszcze przeskakują, więc się swoją kondychą nie chwal
jocia to ile mialas lat jak zaczelas
Po trzy..to zalezy od wysokości stopni
marcinek .. 110-80 = 30 proste
marcinek .. 110-80 = 30 proste
marcin- Jocia jeszcze planowana nie była, a już kopciła ( w poprzednim wcieleniu)