Wpisy 1 893 195 – 1 893 294
20 stycznia 2014 00:20 → 20 stycznia 2014 02:06, 100 wpisów
nie szukalem na sile i co? po 4 tygodniach poszla do kolegi spac ;c
farmeras takie są kobiety nie wszystkie al eja tez trafiam na same kretynki
Idę narazie
chce takiej zeby mnie pokochala i zeby jej zalezalo nic wiecej. Czy ja tak duzo żadam ?
3 11 16 28 39 40 45 46 61 79
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1 3 4 12 26 27 29 30 32 39 41 42
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1 3 4 12 26 27 29 30 32 39 41 42
Farmeras- następnym razem zanim znów całe serduszko swoje oddasz- wstrzymaj się, poczekaj, to moze trudne, bo ta cała chemia i motylki nie do ogarnięcia są, ale poczekaj... Aż zobaczysz że warto się poswięcić...
Radzę Ci jako starsza i z trochę większym bagażem doświadczeń...
Nie ma przepisu na miłość, trzeba wyczucia. Rozejrzyj się dookoła. Może ona tam jest, tylko nie jest Miss Swiata i nie ma śmiałości? Nie warto tracić głowy dla pięknego ciała, bo to jest złudne. To czego szukasz- nie widać gołym okiem...
Radzę Ci jako starsza i z trochę większym bagażem doświadczeń...
Nie ma przepisu na miłość, trzeba wyczucia. Rozejrzyj się dookoła. Może ona tam jest, tylko nie jest Miss Swiata i nie ma śmiałości? Nie warto tracić głowy dla pięknego ciała, bo to jest złudne. To czego szukasz- nie widać gołym okiem...
Jocia- ten Pan- był tu popołudniową porą, meldował, że się puszcza, ale wrócił. Może czeka na wezwanie
Farmeras ja ostatnio jak rozmawialem ze swoja byla
to z kolega musialem flaszke zrobic ze szczescia ;/
i powiem ci ze czulem duzo do niej a ona mnie zranila i to bardzo
dlatego powiedzialem sobie ze juz wiecej sie nie bede tak zadluzal w kims dopoki ni epoznam dobrze tej osoby !!
to z kolega musialem flaszke zrobic ze szczescia ;/
i powiem ci ze czulem duzo do niej a ona mnie zranila i to bardzo
dlatego powiedzialem sobie ze juz wiecej sie nie bede tak zadluzal w kims dopoki ni epoznam dobrze tej osoby !!
Farmeras- I błąd! Nie bądż smutny- uśmiechaj się ( nie w sensie , żebyś się szczerzył jak koń) ale bądź radosny- to przyciaga szczęście- jeśli będziesz chodził markotny ze wzrokiem wbitym w chodnik- możesz coś przegapić
Zamit- czasem tak jest, że się można przejechać na kimś i to boleśnie...
Ale jak widzisz- wnioski wyciągnięte z lekcji życia
Ale jak widzisz- wnioski wyciągnięte z lekcji życia
ja mysle pozytywnie teraz też chodzilem zawsze przygnębiony i wogle i widze efekty jak vedziesz mial pozytywne nastawienie i pozytywne myslenie to bedziesz przyciagal same pozytywne relacje zobaczysz
Zamit- czasem warto poczekać, nawet parę lat dłużej niż się chciało. Nie ma reguły- Znam takich, co są ze sobą od liceum, czy technikum, czyli jakieś 15 lat lub więcej razem, znam i takich, którzy dopiero niedawno się "odnaleźli w tłumie"...
jetta ja wiem o tym doskonale jak to mowia
przyjdzie swój do swego
przyjdzie swój do swego
gonzaguniu..niewdzięczniku
1 893 222. << ja tak ...
1 893 229 << a Ty tak : Jociu,znów coś niestrawnego
1 893 222. << ja tak ...
1 893 229 << a Ty tak : Jociu,znów coś niestrawnego
ja siedzę i patrze w te liczby az mi ciemno w oczach sie robi widze same cyfry DOSYC trza zapalic cygaro
Jocia- bez żartów- moj jeden zakład wygląda tak;
1,2,4,7,10,13,14,15,18,19...
1,2,4,7,10,13,14,15,18,19...
Nie jocia- dopiero próbuję się w tej nierównej walce.Czasem i wybiorę z mapek coś dobrze, ale zazwyczaj za dużo mi tego wychodzi i potem jest problem, żeby to rozpisać porządnie i zazwyczaj tu mi nie wychodzi
Próbuję sprawdzać co z czym się lubi, a co się gryzie, która często jest, a która leniwa, ale do tego trzeba cierpliwości a mi jej brak najcześciej- łatwo się sciekam jak coś mi nie wychodzi...
Kiedyś polowałam na te co mialy przerwę, ale niektóre spały za długo więc odpuściłam. Czasem wejdzie jakiś śpioch, ale bardziej fuksem...
Nie warto... szkoda miejsca na kuponie, śpiochy sa nieprzewidywalne
Za daleko.. jestem na piątkach..idę po kolei .. 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
no i tego nie moge pojąć, jak to robisz, ale... tajemnic się nie zdradza, bo pewnie musiałabys mnie... zlikwidować
Poza tym- teraz mam więcej czasu więc moge się temu przyjrzeć, potem nie będę miała możliwości całego wieczoru spedzać przy komputerze
Dobranoc Dziewczyny
Cholernie'm zmorzony,-albo cholernie zmorzony'm
Cholernie'm zmorzony,-albo cholernie zmorzony'm
Jocia- e tam Max? Ja tam myslę, że chlipnął by dwa razy łezką i tyle
Jocia- myslę! Ja trudna we współżyciu jestem, więc z ulgą by się mnie pozbył