Wpisy 1 891 407 – 1 891 506
19 stycznia 2014 12:03 → 19 stycznia 2014 12:34, 100 wpisów
jocia jeszcze z kilka razy trafień 5/8 i kasa będzie..tylko ciiii nie podawaj liczb
Robal- właśnie z ilością jest pewien problem. O ile liczby jako tako trafiam, to problem z ich rozpisaniem mam...
jetta
ile trafiasz /średnio/ w ilu i na ile chcesz rozpisywać ?
ile trafiasz /średnio/ w ilu i na ile chcesz rozpisywać ?
w MyMY to bym grał na dużą ilość jak by było jedno losowanie na dzień i cena do 1,50
Spacerek zaliczony.
Opakowanie (puste)przyniosłam z powrotem.
Opakowanie (puste)przyniosłam z powrotem.
trisio.
Racja.
Racja.
Trisio.
Nie papusiam chipsów.Nawet peta przyniosłam do domowego "aszenbechera"
Nie papusiam chipsów.Nawet peta przyniosłam do domowego "aszenbechera"
wracamy do punktu wyjścia
z ilu liczb, na ile skreśleń, ile zakładów
z ilu liczb, na ile skreśleń, ile zakładów
Moim zdaniem.
Zaznaczam moim!
Bez sensu jest chwalenie się trafienie i traktowanie jako wygranej np.4/10 3/7 itp.
Nawet wygrana rownawysokości wkładu dawałaby tylko zwrot.
A tutaj jest ewidentna strata i czym do wuja pana się chwalić?
Zaznaczam moim!
Bez sensu jest chwalenie się trafienie i traktowanie jako wygranej np.4/10 3/7 itp.
Nawet wygrana rownawysokości wkładu dawałaby tylko zwrot.
Moim zdaniem tu nie chodzi o to żeby się tym chwalić tylko pokazać skuteczność i podzielić się tym z innymi.
5/10 wygrana drugiego stopnia.
Drugiego!
I zwrot 1,5 pln czyli poniżej 50% wkładu.
Dupa.
Drugiego!
I zwrot 1,5 pln czyli poniżej 50% wkładu.
Dupa.
Niedaleko mnie Mini padło ostanio, może krzycha poslucham i sie przerzucę
Tak ale czego tu zazdrościć ???
Niech każdy gra i wygrywa jak najwięcej.
Po to w to gramy żeby wygrywać i każdemu tego życzę.
Niech każdy gra i wygrywa jak najwięcej.
Po to w to gramy żeby wygrywać i każdemu tego życzę.
Ja sie nie chwale takimi wygranymi..jak ktoś pyta.. albo i nie, to podaję co mam.. w takim razie chwale sie tez koszami ??
Tak więć Monet nie do końca masz rację.
Tak więć Monet nie do końca masz rację.
Moim zdaniem.
Zaznaczam moim!
Nawet wygrana równawysokości wkładu dawałaby tylko zwrot.
Monet popieram cię z tym
Zaznaczam moim!
Nawet wygrana równawysokości wkładu dawałaby tylko zwrot.
Monet popieram cię z tym
Astro- no wlasnie. J. siedzi po nocach, a niektórzy myslą że tu im sie gotowe zestawy poda... O to chyba na tym czacie nie chodzi, albo sie nie znam...
dlatego mówię i uświadamiam ,że tu nie chodzi o chwalenie się tym tylko jest to bardziej informacja jak mi idzie w typowaniu.
Chwalenie..no dobre.. wypisuje co wyszło z moich skresleń i tyle.
Astrolog
Astrolog
Jocia>> może i nie mam z Twojegu punktu widzenia.
Z mojego mam.
Ale skoro robisz publiczny audyt swoich sukcesów i porażek to dlaczego się dziwisz różnego rodzaju komentarzom?
Z mojego mam.
Ale skoro robisz publiczny audyt swoich sukcesów i porażek to dlaczego się dziwisz różnego rodzaju komentarzom?
W dobrym tonie jest odpowiadać na pytania a joci,to pytanie jest zadawane czesto- gesto...
jetta podaję..raz nawet cała 6/6 , ktróej sama zapopmniałam skreslic..miała z tego max 7/8 wtedy.
Monet mnie juz nic tu nie zdziwi..po oskarżeniach , pomówieniach i po ubliżaniu mi.
Monet mnie juz nic tu nie zdziwi..po oskarżeniach , pomówieniach i po ubliżaniu mi.
jocia/najlepiej jak na tej stronce nie będziesz używała do pisania klawiatury numerycznej 0-9
jocia a to ,,Monet mnie juz nic tu nie zdziwi..po oskarżeniach , pomówieniach i po ubliżaniu mi'' do Moneta bo jak już to ja go popieram!
To nie było personalnie do Moneta.. tylko ogólnie..kto wie, ten wie o co mi chodzi.
triestum to jest czat i można tu pisać co się chce ,Poza używaniem wulgaryzmów.
Tris. Juz widzę jak Jocia pisze np. W tysiąc dziewiecset siedemdziesiatym dziewiątym roku...
nie róbcie z Joci Emeryta.. Czy Jocia się chwali wygranymi? Nie.. Czy pisze liczby jakie miała po losowaniu? Chyba też nie.. Pisze jak jest a czy jest na plusie czy minusie to chyba widać po wynikach więc w czym problem??
Lila
Jetta
bez tego