Wpisy 18 912 – 19 011
24 marca 2008 22:01 → 25 marca 2008 15:56, 100 wpisów
Do wpisu 18906.Teraz to już przegiąłeś,swirze,ch..ju,in.....cylu.Pewnie gdy się urodziłeś z radosci cie 23 razy podrzucili i tylko 2 razy złapali,dlatego jesteś taki głupi.Spadaj na ryj i przeproś wszystkich a szczególnie julcie11.
Z tego co wiem to karamustafa się umawiał ja jedynie (można tak powiedzieć ) flirtowałem !!!
A tak było ładnie , bez przekleństw i innych obelżywych słów.
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
Jest taki środek na powstrzymanie np węgiel albo loparid
I co ciekawe w granicach godziny 22.00 zniknął (prawie) temat liczb!!!!
Być,może tak było,ale nie ulega wątpliwości,że i Ty dałeś się wprowadzić w przysłowiowe maliny.Flirt ze zboczeńcem,to nie jest powód do dumy.........
ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ DEBIL JEDEN Z DRUGIM I POPSUJE CAŁĄ ATMOSFERĘ
Wybaczcie ale moja podzielna uwaga nie jest na tyle doskonała by łapać w lot i film i forum , więc przychylam się do ostatniego wpisu odnośnie nastroju.
Nic się nie martwcie,głowa do góry za 100 może 200lat może uda się wam trafić wymarzoną 10!!!!!!
O!!! ODEZWAŁA SIĘ NOWOCZESNA ELEKTRONICZNA DOJARKA DO KROWICH WYMION .
Kogucik,jak nie wiesz co zrobić z kropką to wsadź ją sobie w d...pe.Co za kretyn do n-tej potęgi,Przez czł dzień robił z siebie w........ła i nadal robi,ale to jest nieuleczalne.DOBRANOC.
COLOMOLO- ZWIĘKSZ NATĘŻENIE PRĄDU - TO CI WSZYSTKO PRZEJDZIE I BĘDZIESZ NORMALNY
tylko gra u buka daje jakieś nadzieje na wygraną. Uświadomcie to sobie,przestancie karmić trola , którym jest lotto.
Czy te głupie wyzwiska sprawiają , że autorzy czują się lepiej.???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
Jak tak to oznacza , że tylko lekarz tylko nie wiem jakiej specjalności???
korekta- Ty sobie skorektuj internetową stronę bo coś ci się pojebało i wszedłeś nie tu gdzie trzeba.
Tylko psychiatra może uleczyć niektórych z nienawiścido ludzi ,którzy mają inne podejście do gier liczbowych
Ale wkoło jest wesoło,a ty cepie to dojarke sam sobie załóż na pysk...........
Podobno trafnie wytypowano 2 trójki z 270 a może się mylę, bo to strasznie mało.
Podoba mi się to forum.Są tu ludzie bardzo wartościowi jak i wielcy naiwniacy.Podziwiam ludzi grających w multi[nie mówię tego złośliwie],jest w nich tyle nadzieji,wiary.Tak trzymać.
Ale wstrętni zboczeńcy,jeszcze im lekarz na gwałt potrzebny.Do czego to doszło-nie wytarczy im kogucik?Przecież po wszystkim,sam sfruwa.hehehehe
Powiem tak julcia.11 to nie ja ,mało tego smutasek to też nie ja .Jak ktoś lubi sobie robić jaja to proszę bardzo ,ale do cholery dajcie mi spokój,bo chce spokojnie chociaż umrzeć.Myślałam ,że to jest noramlna stronka ,ale się myliłam.
udzie,dlaczego w was tyle nienawiści,złośliwości,przecież macie ten sam cel :pokonać jak tu piszecie:;siwą pałe; czyli lotto
Sprostowanie;) nie jestem malata tylko nie poważna lala ktura chce spokojnie umrzeć !
UPOWAZNIENIE:
Niniejszym zezwalam wszystkim na uzywanie mojego nicka we wszystkich postaciach;Z kropką z przodu, z tyłu z boku,na górze i na dole, zmałych liter i z duzych jak kto chce.Bo korekta to unwersalne słowo!!!!!
Niniejszym zezwalam wszystkim na uzywanie mojego nicka we wszystkich postaciach;Z kropką z przodu, z tyłu z boku,na górze i na dole, zmałych liter i z duzych jak kto chce.Bo korekta to unwersalne słowo!!!!!
Idzie grześ , jedzie grześ itp , nie wiem co masz na myśli , co jest twoim zamiarem i co chcesz zwojować ?
Jeśli tylko głupio pisać to twoja sprawa, ale jeśli chcesz sensownie uzmyslowić GRACZĄ ich niefortunną pozycję w stosunku do TS.SA to nie tą metodą
Jeśli tylko głupio pisać to twoja sprawa, ale jeśli chcesz sensownie uzmyslowić GRACZĄ ich niefortunną pozycję w stosunku do TS.SA to nie tą metodą
Było mi miło poznać pare osób ,teraz to juz ostatni mój wpis.Życze wszystkim dużych wygranych każdego dnia .Ten kto mnie zna ,to ma na mnie namiary.Pozdrawiam
Nie jestem grzesiem,myslę .że ty adams najbardziej realistycznie podchodzisz do gry,wiesz ,ze nie da sie wygrac z rachunkiem prawdopodobienstwa,[no moze na bardzo krotka chwile].
Adams,ty się nie wymandrzaj,każda droga jest dobra bo prowadzi do celu.boroku.
Julcia 11 a o co ty się obraziłaś??? bo ja dostrzegam wiele wśród cyferek ale , twa decyzja jest poza 0 i 1 . nie jest wartością dyskretną i trudno mi oszacować jej wartość a powody już całkiem.
CYTAT :
18950. Adams,ty się nie wymandrzaj,każda droga jest dobra bo prowadzi do celu.boroku.
jedzie grzes przez wies 2008-03-24 (22:43)"
To już nie wymaga komentarza i odpowiedzi. ŻEGNAM PANA .
18950. Adams,ty się nie wymandrzaj,każda droga jest dobra bo prowadzi do celu.boroku.
jedzie grzes przez wies 2008-03-24 (22:43)"
To już nie wymaga komentarza i odpowiedzi. ŻEGNAM PANA .
bzyk bzyk jakiś ty mądry,szkoda,że nie uczony,nie obrażaj ludzi mąko kartoflana..........
zauwarzylem.ze slawny kogucik tez doszedl do wniosku,ze gra na duza kase wcale nie daje duzych wygranych
ja ludzi nie obrazam,chce tylko zeby uswiadomili sobie ze z gory sa na przegranej pozycji i lotto to wie
Jednak powruciłam chcem debatowac zapraszam do debaty powinam juz spać ale co tam rodzice mi pozwolili sa pijani ja klikam i bawie się wibratorem hi hi
Witam.
Tutaj zajrzeć ,teraz już raz na miesiąc -to nadużycie,dla normalnego.
Chcecie rozwalić to mini-forum?
To jedno wielkie buraczysko.Burak w buraka burakiem rzuca.
Tragedia!Wygrywać nie umiecie,bo jeszcze Wam nie "dało" ,to chociaż nauczcie się przegrywać z klasą,bo na to czasu i sposobności jest,aż nad to.Przegrywać też trzeba umieć,szczególnie jak się
wie że przegrywa z lepszym.
I w głębokim poważaniu mam buraki które w moją stronę polecą.Rzucających też.
Pozdrawiam i życzę nieco ogłady.
Tutaj zajrzeć ,teraz już raz na miesiąc -to nadużycie,dla normalnego.
Chcecie rozwalić to mini-forum?
To jedno wielkie buraczysko.Burak w buraka burakiem rzuca.
Tragedia!Wygrywać nie umiecie,bo jeszcze Wam nie "dało" ,to chociaż nauczcie się przegrywać z klasą,bo na to czasu i sposobności jest,aż nad to.Przegrywać też trzeba umieć,szczególnie jak się
wie że przegrywa z lepszym.
I w głębokim poważaniu mam buraki które w moją stronę polecą.Rzucających też.
Pozdrawiam i życzę nieco ogłady.
prawdopodobienstwo danego zdarzenia jest przeciwko grajacym i tego nie da sie zmienic,najwyzej zminimalizowac
Adams ja się nie obraziłam na Ciebie ,tylko jakiś dupek i to wiem kto podszywa się pod mojego nicka.To nie jest miłe.Jeżeli obraziłam Ciebie to przepraszam.
CYTAT:
18957. A o co chodzi? Dlaczego na przegranej z góry?
nowuś 2008-03-24 (22:52)"
No jeśli kurs na to że padnie ORZEŁ jest 1,5 to na jakiej jesteś pozycji???
18957. A o co chodzi? Dlaczego na przegranej z góry?
nowuś 2008-03-24 (22:52)"
No jeśli kurs na to że padnie ORZEŁ jest 1,5 to na jakiej jesteś pozycji???
lbo będzie ORZEŁ albo RESZTA . Średnio na dwa rzuty monetą przyjąć można że raz wypadnie to a raz tamto. A kurs 1,5 oznacza że na co byś nie postawił to stawiając 10 zł albo wygrasz 15zł albo stracisz 10zł czyli grając dwa razy wydasz 2 x 10zł = 20zł a wygrasz raz za 15zł czyli po dwóch grach średnio jesteś 5 zł w plecy!!!
chyba pan znany niedawno pod nickiem colomolo przeżywa właśnie coś w rodzaju ataku syndromu trolla.
Pora do łóżeczek,bo już księżyc świeci,gracze lubią Rysia.Rysio lubi "graczy jak dzieci"
Znowu nikt nie trafił numerka. A ludziom się już chyba znudziło, bo ilość wygranych już tylko spada... No cóż, ja zostaję przy swoim 4 numerki, 4 expressy na każde losowanie...
Moim zdaniem można trafiać w pewnym okresie czasu lepiej niż "ustawa przewiduje" ( a nawet jest to zgodne z rozkładem tzw. DZWONEM ) ale również po okresie hossy jest bessa a nawet jak by jej nie było to jednak zamiast średnio trafiać 2,5 liczby z 10 liczb( czyli czasem 4 liczby zgodnie z rozkładem) trafiać 3 liczby średnio ( czyli czasem 5 liczb ) to i tak w perspektywie 10, 20 , czy 50 losowań nie uzyskamy dodatniego bilansu . jedyny wyjątek to trafienie 10z10 , 9z10 czy 8z10(przy małej ilości gier).
Beezqp,colomolo to colomolo,a ty nie wysnuwaj błednych ocen.Najpierw zajrzyj do słownika i upewnij sie co znaczy słowo "syndrom".Może to za trudne dla ciebie..........
ja tak samo przepraszam,zalezy mi tylko na tym zeby grajacy zdali sobie sprawe na jakiej stoja pozycji a wtedy beda grac inaczej
do 18976 - ta, jasne, a teraz tylko i wyłącznie dziwnym zbiegiem okoliczności zawitałeś na to forum gdy już wszystkie trolle poszły spać. Sam się zdradziłeś.
Dobranoc,prostaczku,nie zamierzam z tobą dłuzej dyskutować.........
adams reprezentuje moim zdaniem ta grupe grajacych,ktorzy wiedza na czym stoja
Przepraszam wszczegulności, julcie 11 ,wybrałam jej nik bowiem jestem kobietą i tak jakoś jej padł na chybił trafił hihihi
adams dobrze powiedział i trzeba sobie z tego zdać sprawę. Gramy po to, aby wygrać - bo nikt nie gra po to aby przegrać ani po to, aby mniej przegrać.
Jedyny sposób, aby wygrać to dostać tyle pieniędzy, żeby nie musieć już grać dalej [albo móc grę ograniczyć]. A to można uzyskać tylko dzięki wygranej I stopnia. I jedyny tak naprawdę sposób na TS to wybrać taką grę, gdzie ta szansa jest największa i w nią inwestować najwięcej. Multi nie jest taką grą, bo tu szansa na główną wygraną jest 1:9 000 000 a wygrana ta to tylko ćwierć miliona. Innymi słowy - aby ją wygrać, trzeba by wydać 22,5 mln zł. Dla porównania, aby wygrać niemal identyczną wygraną w Express Lotku trzeba wydać tylko niewiele ponad 1 mln zł. Oczywiście i jedna i druga gra wymaga nadzwyczajnego szczęścia, ale która wymaga go mniej - chyba nie trzeba mówić...
Jedyny sposób, aby wygrać to dostać tyle pieniędzy, żeby nie musieć już grać dalej [albo móc grę ograniczyć]. A to można uzyskać tylko dzięki wygranej I stopnia. I jedyny tak naprawdę sposób na TS to wybrać taką grę, gdzie ta szansa jest największa i w nią inwestować najwięcej. Multi nie jest taką grą, bo tu szansa na główną wygraną jest 1:9 000 000 a wygrana ta to tylko ćwierć miliona. Innymi słowy - aby ją wygrać, trzeba by wydać 22,5 mln zł. Dla porównania, aby wygrać niemal identyczną wygraną w Express Lotku trzeba wydać tylko niewiele ponad 1 mln zł. Oczywiście i jedna i druga gra wymaga nadzwyczajnego szczęścia, ale która wymaga go mniej - chyba nie trzeba mówić...
18982-czyli jak by nie patrzec wszystko sprowadza sie do rachunku prawd. i oczywiscie szczescia
ADAMS już przez trzeci miesiąc tyle ty napisał, że jak ktoś choć część z tego przyswoił to powinien iść po tzw "rozum do głowy".
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
ale na siłę nie da się nic , jedynie mówić i pisać praktycznie to samo w kółko.
No niestety "umowa z TS SA w sprawie ML " jest strasznie niefortunna dla gracza
Preferowane na tej stonce gry na kilka liczb są skazane na niepowodzenie. Grając na 10 liczb jest szansa( niestety tak mała jak i w DL) na wygraną maksymalną czy chociaż 9z10 i tylko taka wygrana powoduje dodatni bilans całej gry na przestrzeni dla niektórych nawet lat.
Witam wlasnie wrocilem troche wesoly ale jak przeczytalem stronke to zrobilo mi sie nie przyjemnie kochani ludzie jak wy tak mozecie i to tu na tej stronce tak warczec na siebie ,jest tyle roznych czatow gdzie mozna podac sie nawet za szejka a wy tu sie podajecie za niewiadomo kogo.Tak kogucik19 zmadrzal co wygral to wygral ale wygral dlatego ze mial wiecej szczescia niz rozumu i to go uratowalo odegral wszystko zarobil to co zarobil i teraz juz nie bedzie tak ryzykowal zagra za 10 zeta i juz po szalenstwie tym bardziej ze dzis parzyste gora czego sie nie spodziewalem.Od jutra gram bo zrobilem przerwe swiateczna.Ciesze sie ze mozna troche poflirtowac ale to potem jakos dziwnie przeradza sie w hamstwo i nawet nienawisc podszywanie sie ludzie a my sie dziwimy ze w rzadzie robia prowokacje a co tu sie dzieje . ja kogucik19 ide spac bo kurka skrzydelkami zaprasza i pomyscie w ten jeszcze 30 minutowy dzien zadumy czy warto tak sie zachowywac. Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
Święta i po świętach. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających stronę. Widzę, że było gorąco, ale chyba już będzie ok. :)
PASKO - powinien ktoś od czasu do czasu GASIĆ pewne ogniska, zwłaszcza chorobowe, niezdrowe!
Dobrze było by usłyszeć na progu śmierci , że TY nie musisz się bać co będzie TAM. jak w filmie...
Adams - nie jestem aż takim wielkim bratem. Nie zawsze tu jestem niestety. pozdrawiam
Szczesciarze 2 dni swiat ja niestety musialem pracowac , nieda sie obchodzic wszystkich swiat polskich i amerykanskich. Spoznione ale szczere zyczenia dla wszystkich MULTIPASKOWCOW lacznie z pasko .POWODZENIA
Julcia.11 fajnie się wczoraj bawiłaś.Korekta jestm pełnoletnia dla Twojej wiadomości .Adams jeszcze mnie lubisz.Typy na dziś:4,34,42,58,66,80.Pozdrawiam.
Witam wszystkich powruciłem z długiego weekendu z wybrzeża świeta i po świetach okazjia uciec z miasta ale od liczb sie nie ucieknie puki nie walnie głównej wygranej heh .Widze że nie zle się działo wczoraj na pasco chyba alkochol przebił rozum co nie którym no cóż zawsze się znajdzie jakiś oszołom na chcacie ! kuzwa wczoraj posłąlem w władyslawowie na stacji paliw 9 na chybił i kuzwa 6/9 po co ja dumam godzinami ? na dzis w profie proponuje posłać za 5 zł tak min 4/10,24,49,65 te parki wejdą dziś powinny !!!???
Teraz to już sam nie wiem. Ale z drugiej strony nie mam powodów by Cię nie lubieć.
hej,te święta to przesada,jedzenia tyle,że aż bokiem wychodzi...dobrze jeszcze że nie było z kim pić
Adams ja też tak myśle,ktoś wczoraj się bawił fajnie i narobił małego zamieszania.Miłego dnia wszystkim życzę,wracam do pracy.
adams jak chcesz pogadać to moje gg 10234969 ,moze wymienimy sie typami
cO TAKA CISZA ? opa co na dziś proponujesz? kogut19 parzyste czy nie parzyste? ja mówie dziś
6/3,10,30,54,63,73
6/3,10,30,54,63,73
Witam serdecznie musialem przyjsc do siebie i juz mowie wedlog mnie beda dzis nieparzyste i to przez 2 losowania,parzyste juz sie wyszczelaly ja mam swoja technike gry obstawiam obie wersje byle nie rownowaga i co wyjdzie to zawsze cos wpadnie zysk odkladam a to co nie wypadnie przezucam na zdarzenie ktore moze wypasc a tamto zaczynam od poczatku i tak w kolko tylko juz nie szaleje bo wyszedlem na 0 wiec dzis za 10 zeta zagrywam.pozdrawiam
cześć wszystkim czy gra ktoś z was w czeski9\49?
mam ochotę dziś skoczyć do buka może ktoś mi podpowie jakąś czwóreczkę
mam ochotę dziś skoczyć do buka może ktoś mi podpowie jakąś czwóreczkę
Bella 34 jeśli chcesz zagrać 4 liczbami to proponuje Ci zagrać np :
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.
a) 1
b) 9
c) 30
d) 45
ale skreślaj po 3 liczby
abc, abd, acd, bcd,
Cztery zakłady można wtedy zawrzeć po 1zł zamiast jednego abcd za 2zł.
Lub zagraj na 3 liczby jeden zakład.
Szansa wygrania 1000x to 1 do ponad 1680
a wygrania 150x to 1 do 220 (na okrągło)
To oznacza że by zamiast 150x był 1000x to szansa z1do 220 powinna być 1 do1460 a nie do 1680.
Albo jeśli przy szansie 1 do 220 jest 150X to przy szansie 1 do 1680 powinno być 1150X a nie 1000X .
Za niski kurs do szansy.
Lepiej jest skreślić po 3 liczby.