Wpisy 1 890 922 – 1 891 021
18 stycznia 2014 22:55 → 18 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
Część ludzi w naturalny sposób uzyskuje świadomość śnienia bez stosowania specjalnych ćwiczeń. Pozostali, aby wywołać i utrzymać stan świadomości we śnie mogą posługiwać się różnymi technikami wspomagającymi. Techniki można podzielić na trzy kategorie: metody psychologiczne, metody fizjologiczno-farmakologiczne oraz inne. W pierwszym przypadku stosuje się np. pamięć intencji, autosugestię. Do tych metod należy np. technika pamięciowa doktora LaBerge'a. Techniki fizjologiczno-farmakologiczne opierają się o znajomości cyklów snu-czuwania oraz wpływie substancji psychoaktywnych na marzenia senne. Możemy tutaj wymienić metodę przerywania snu. Do innych metod można zaliczyć używanie bodźców zewnętrznych do indukcji marzenia sennego np. urządzenie Dream Light lub REM-Dreamer. Warto zaznaczyć, że najlepsze rezultaty przynosi podejście kompleksowe tj. odpowiednie nastawienie psychologiczne oraz odpowiednia higiena snu.
Tak było o godz. 21.40.
Test A: - 5/20.
Test B: - 5/20. Trafiony był Plus: 38.
...................................................
Jakby ktoś użył mojego Testu MM do ...Lotto Plus to w kolejnych 21 liczbach /cały Test A i jedna liczba z testu B/ była ...cała trafiona szóstka.. .
............................................................
Test A: - 5/20.
Test B: - 5/20. Trafiony był Plus: 38.
...................................................
Jakby ktoś użył mojego Testu MM do ...Lotto Plus to w kolejnych 21 liczbach /cały Test A i jedna liczba z testu B/ była ...cała trafiona szóstka.. .
............................................................
dlatego mi ten film nie podszedl, bo byl zbyt banalny jak dla mnie
ja się pytam, co to za zdrada???
gdzie pierwsza dziesiątka i 11 na dodatek?
gdzie pierwsza dziesiątka i 11 na dodatek?
Taka ciekawostka meteorologiczna.. .
Nad Czechami znajduję się wielka wypiętrzona chmura, która w nocy dotrze nad Polskę.. . Jeśli to jest chmura burzowa, to może solidnie popadać.. .
..........................................................
Nad Czechami znajduję się wielka wypiętrzona chmura, która w nocy dotrze nad Polskę.. . Jeśli to jest chmura burzowa, to może solidnie popadać.. .
..........................................................
deki- dopuszczę, dopuszczę
nieogolony, ale nie ma nic lepszego niż trzy- lub czterodniowy zarost więc nawet tak nie pisz
nieogolony, ale nie ma nic lepszego niż trzy- lub czterodniowy zarost więc nawet tak nie pisz
za starego prezesa bardzo często w niedzielę wypadała liczba 69 , teraz coś sie zmieniło
Wędrowca- na razie Czechy wolne od błysków, ale wszystko możliwe.
U nas w grudniu 2011 r była taka burza z zawieją śnieżną, że świata nie było widać!
U nas w grudniu 2011 r była taka burza z zawieją śnieżną, że świata nie było widać!
Dzisiaj zrobiłem mały test do Lotto. Było tak:
Liczby TS >> moje liczby.
1. 2 >> moja 2./trafiona/.
2. 9 >> moja 9./trafiona/.
3. 11 >> moja 12.
4. 23 >> moja 23./trafiona/.
5. 24 >> tu nic nie miałem.
6. 34 >> moja 35.
----------------------------------------------------
Liczby TS >> moje liczby.
1. 2 >> moja 2./trafiona/.
2. 9 >> moja 9./trafiona/.
3. 11 >> moja 12.
4. 23 >> moja 23./trafiona/.
5. 24 >> tu nic nie miałem.
6. 34 >> moja 35.
----------------------------------------------------
Deki- widzisz- maxiu mnie zostawił, wczoraj mi jeszcze śpiewał serenady, a dziś?- pitawa na szlak,
Jetta:
........................................
........................................
deki- ja nie szlocham, jakbym miała za każdym razem szlochać, to bym na wiór wyschła
twardym trzeba być, a nie miętkim
twardym trzeba być, a nie miętkim
deki- w sensie wstrząśnięty, czy tylko zmieszany?
I dlaczegóż to?
I dlaczegóż to?
Na południu Polski pojawiły się opady.
Najmocniej leje w ...Rzeszowie.. .
.................................................
Najmocniej leje w ...Rzeszowie.. .
.................................................
Deki.. .
..................................
..................................
Najważniejsze, żeby zdrowa była!
Ciocie i wujkowie z MP zadbają o jej wychowanie
Ciocie i wujkowie z MP zadbają o jej wychowanie
Deki- dobranoc- wiem, że jutro niedziela, ale nie musisz się golić